| Denča a Ondra |
| • |
29.10.2015 16:43:12
Dobrý den.
Rádi bychom zde poskytli nabídku možného přivýdělku, jak pro maminky na mateřské dovolené, tak i pro všechny ostatní, v oboru wellness s prověřenými výrobky, na jejichž účinky je k dispozici několik desítek pozitivních referencí. Tato nenáročná práce s minimálním množstvím času a geniální myšlenkou může přinést posílení, jak Vaší peněžence, tak také získat průběžné vzdělávání v oboru zdravé výživy a wellness. Díky spolupráci s dalším projektem zaměřeným na poradenství v oblasti výživy a sportu, jenž své poradenské služby nabízí zcela ZDARMA, dokážeme nabídnout, jak pro vás, tak i pro osoby ve vašem okolí komplexní zajištění výživové péče a posílení zdraví, díky našim produktům. Jedná se o čistě přírodní produkty nejvyšší kvality s cenovou nabídkou nastavenou tak, aby si je mohl dovolit opravdu každý. V případě zájmu o další informace o tomto projektu a možnosti spolupráce nás prosím kontaktujte na naši osobní emailovou adresu wellimun@seznam.cz |
| Kalamity YANKA | 95278 |
|
|
29.10.2015 7:55:21
Už jednou jsem se do podobného projektu přihlásila, ale zatím se mi nikdo neozval. Nejsem bohužel z Prahy, takže nevím, zda-li to má pro mne smysl, ale ráda bych věděla víc, můžete mi poslat email? Díky Y.
|
| Dominik |
| • |
28.10.2015 21:26:31
Dobry den hledam rodice na materske dovolene. Nabizim spolupraci a dlouhodobou financni oďmenu.
|
| cyann | 43516 |
|
27.10.2015 18:01:26
Dobrý den, hledám další ženy – matky samoživitelky, které mají problém s vymáháním výživného na děti od svého bývalého manžela /partnera, pro účast v diskusní skupině na téma Problematika ne-placení výživného na děti.
Diskusní skupina se bude konat v Praze 5.11 odpoledne, a 23.11. dopoledne (zde bude možnost hlídání dětí). Nabízíme odměnu 350 Kč (možnost navýšení přespolním jako kompenzace cestovních nákladů). Výzkum je anonymní. Výzkum dělá Sociologický ústav AV ČR,vrámci projektu o ekonomických dopadech mateřství. Cílem je mimo jiné mít nějaké podklady k prosazování zákona o zálohovaném výživném. Ozvěte se prosím na tel. 608 942 538 nebo mail marketa.svarcova@soc.cas.cz. Děkuju moc! |
| Dana |
| • |
18.10.2015 12:30:31
Dobrý den zajimali by me dalsi informace o nabizene domaci praci.mimojine me esoterika nejakym zpusobem pritahuje.dekuji danca
|
| R+2 | 146860 |
|
|
15.10.2015 8:02:12
Nabízím práci z domova, spíš přivýdělek. Je to práce na počítači, rychlost psaní je předností. Šlo by tak o osm až deset služeb za měsíc, pracovní doba 6.5 nebo 7,5hod. Charakter práce se týká ezoteriky.Zájem o ní je vítán.Pište na email: ERGE@seznam.cz.
|
| Hanickav | 148184 |
|
|
10.10.2015 16:15:30
Ahojda, u nás na call centre právě nabírají. Je tu fajnová parta lidí a peníze chodí včas. Kdyby měl někdo zájem tak info na http://www.domicall.cz/kariera
|
| Kamilka |
| • |
30.9.2015 14:05:32
Teď přes Vánoce nabírají na http://www.hras.cz/microsites/brigada/ sice brigáda, ale super. V práce se hodí pro všechny kdo si rádi hrají. Prodávají se totiž hry a hlavolamy =D. Moc doporučuju =D
|
| Lucie Holá |
| • |
11.9.2015 13:59:48
Za sebe mám dobrou zkušenost se serverem www.pracomat.cz ,jsem ze Šumperka a mají slušnou nabídku práce i pro náš kraj. To se u spousty dalších serverů říct nedá. Ale stejně mi trvalo asi půl roku než se mi podařilo sehnat vysvněnou práci.
|
| Jakub |
| • |
8.9.2015 10:06:21
Zdravím, za mě mohu doporučit webový portál www.jobkralle.cz, kde jsou denně aktualizované až přes desítky tisíc pracovních nabídek. Tato firma působí v dalších 10 zemích EU, což znamená, že stačí změnit koncovku a můžete vyhledávat job v zahraničí. Hodně úspěchu přeji
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.