| Tom |
| • |
7.9.2015 21:42:20
Na http://www.prace.azinzert.cz/ je také poměrně dost nabídek, i práce v zahraničí
|
| Lucie Malá |
| • |
28.7.2015 21:30:23
Díky za Vaše příspěvky. Za mě doporučuji www.jobkrale.cz, kde najdete jak nabidky praci po celé ČR, tak i v zahraničí.
|
| Kateřina |
| • |
26.7.2015 7:55:03
Kdyby někdo z Prahy, tak volné pozice jsou teď ve formicagroup.Jedná se o call centrum,ale je tu příjemný kolektiv,já sama tu pracuji a jsem spokojená.Myslím že nabíráme převážně brigádníky ale ani na hpp to není bez šance.Kdyby měl někdo zájem, stačí se podívat na stránky formicagroup.cz
|
| Masajka | 127045 |
|
|
25.7.2015 19:43:45
Níže dávám odkaz na práci IT technika v Plzni. Je to vhodné i pro absolventa SŠ:
http://www.zcu.cz/pracoviste/per/Volna_mista/UJP-10.-8..pdf |
| Lenka Floriánová |
| • |
14.7.2015 14:18:00
Osobně si myslím, že mnohem užitečnější, než procházet podobné "klikačky" které slibují peníze za nic, je projít si nějaký pracovní portál a najít tak regulérní práci. Rozhodně takové portály nabízí více REÁLNÝCH příležitostí, jak si peníze vydělat. Já chodím na www.easy-prace.cz/nabidka-zamestnani a slušný přivýdělek jsem našla.
|
| Bóbika |
| • |
13.7.2015 22:58:17
Lidé naivní,
taky jsem věřil na pohádky. Neobux (ani jiné klikačky tohoto ražení)není o výdělku ale o sponzorování určité skupiny lidí, těch, co to rozjeli...(promluvte si s někým, kdo tyto klikačky provozuje) Sám jsem to zkusil(tedy ještě v tom jedu a snažím se jen zachránit, co jsem investoval), a můžu říci následující: pronajatí referralové neklikají. Můžete se stavět na hlavu, věnovat tomu každý den. Žádný z ref. nepracuje každy den. Vlastně pracují jen na 30procent. A to není jen moje zjištění. Prostudujte řádně inet... A to, že Neobux něco někomu poslal, to je sice fakt, ale to ještě neznamená, že je to výdělek. To, jakou částku dotyčný investoval už raději nenapíše, bo by nenachytal další ovečky. I bych řekl, že je to systém "letadla", ale ani to se o klikačkách nedá říci. Nevyděláte-proděláte a i když ve vší slušnosti se zeptáte, proč referralové neklikají, nejspíše přijdete o svůj účet i vložené finance. Dobře radím, nevěřte na tyto podvody. Maximálně využijte tyto klikačky na propagování svých stránek. Ale o výdělku to vážně není....Každý ať uváží sám, má-li dost financí a chce je darovat podvodníkům-proč ne, klikejte, ale rozumnější je tyto peníze buďto si sám užít, nebo darovat vážně potřebným. Klikačky nabízí a prodávají naději, tak jak výherní automaty a na toto většina lidí slyší. Tak upozornění máte, co s tím uděláte je už na Vás. Mějte hezký den. Bóbika |
| Bóbika |
| • |
13.7.2015 18:00:43
Lidé naivní,
taky jsem věřil na pohádky. Neobux (ani jiné klikačky tohoto ražení)není o výdělku ale o sponzorování určité skupiny lidí, těch, co to rozjeli...(promluvte si s někým, kdo tyto klikačky provozuje) Sám jsem to zkusil(tedy ještě v tom jedu a snažím se jen zachránit, co jsem investoval), a můžu říci následující: pronajatí referralové neklikají. Můžete se stavět na hlavu, věnovat tomu každý den. Žádný z ref. nepracuje každy den. Vlastně pracují jen na 30procent. A to není jen moje zjištění. Prostudujte řádně inet... A to, že Neobux něco někomu poslal, to je sice fakt, ale to ještě neznamená, že je to výdělek. To, jakou částku dotyčný investoval už raději nenapíše, bo by nenachytal další ovečky. I bych řekl, že je to systém "letadla", ale ani to se o klikačkách nedá říci. Nevyděláte-proděláte a i když ve vší slušnosti se zeptáte, proč referralové neklikají, nejspíše přijdete o svůj účet i vložené finance. Dobře radím, nevěřte na tyto podvody. Maximálně využijte tyto klikačky na propagování svých stránek. Ale o výdělku to vážně není....Každý ať uváží sám, má-li dost financí a chce je darovat podvodníkům-proč ne, klikejte, ale rozumnější je tyto peníze buďto si sám užít, nebo darovat vážně potřebným. Klikačky nabízí a prodávají naději, tak jak výherní automaty a na toto většina lidí slyší. Tak upozornění máte, co s tím uděláte je už na Vás. Mějte hezký den. Bóbika |
| Lucie Havránková | 147914 |
|
9.7.2015 13:24:31
Hledáme na skupinovou diskuzi (placenou - 500 Kč)v Praze (16.7.2015 od 18 hod.) maminky, které mají dítko ve věkové kategorii do 2 let.
V případě zájmu (vašeho nebo někoho z vašeh okolí) pošlete: jméno, příjmení, věk dítěte a telefonický kontakt na email LHavrankova@scac.cz |
| Jara.Dl | 147888 |
|
6.7.2015 15:06:35
Dobrý den,
tímto Vám nabízím možnost pravidelného, měsíčního přivýdělku. Odkaz: http://www.webtrznice.cz O co jde? Zaregistrujete se a čtete reklamy přímo na webové stránce http://www.webtrznice.cz Za každé přečtení dostanete odměnu. Nově také získáte odměnu za uživatele, kterého přivedete na tento web. Musí ale zadat Váš registrační email jako email doporučené osoby při registraci. Neváhejte a přijďte ![]() |
| Liduška |
| • |
25.6.2015 21:43:32
A prečo by ste nemali mat sancu? kazdy ma sancu,ak sa nebojite toho ze vas sem tam niekto posle viete kam :D nie sa coho bat
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.