| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak naučit děti plavat

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 286  [Dalších 156 >>]
Maraska 62018
13.6.2010 14:57:09
Dítě je čtyřletý.
Ale i já sama bych to taky chtěla zkusit. To je ten zvyk z mládí, kdy nás učili plavat tak, že nás hodili do hloubky, do podpaží vrazili tyč a my se snažili se neutopit:o(
Marťa11 8076
13.6.2010 14:54:37
a jak staré dítě???

dítě si zacpávat nos nebude, když ho takovou blbost nebude někdo učit, ne?

já nevím, nám se to obě děti naučily samy, jen jsme s nima chodily často do bazku, prostě při hře... samy se postupně potopit víc a víc... dítě nenapadne si zacpávat nos apod.
Maraska 62018
13.6.2010 14:51:00
No to jo, lovit něco z vody. Ale jak bez zacpanýho nosu a zavřených očí? Já se jinak potápět neumím, tak mi to není technicky jasný.
veverkaa
  • 
13.6.2010 14:48:48
my jsme zamlada házeli do bazénu puk a pak ho lovili. :-)
Maraska 62018
13.6.2010 14:47:53
Poradí mi někdo, jak se učí dítě plavat pod vodou?~x~
zuzica 19235
7.3.2010 13:08:04
ano tak tak mi sme chodili na plavanie tu u nas na sk.a bolo to super jasne ze v tych 5 mesiacoch este neplavala ale vody sa nebala nerobilo problem ak mi aj vo vani clupla pod vodu alebo jej natiekla voda na oci ci usi ze by vrieskala....skratka perfektny zaciatok na zoznamenie sa z vodou nebatie sa a nepnaikarenie.ako mala behavala v lete okolo bazena a nemusela som mat strach ze ked do nej niekto nahodne aj drcne a ona do toho bazena spadne ze sa utopi.Raz sme tak v podhajskej vystrasili jedneho pana tiez do nej drcol nevidel ju bola mala...a kym za nou skocil tak ona uz sa drzala okraja v panike sa obzeral komu dieta patri ~;)tak som mu to vysvetlila ze ano motala sa tam a dolu sa nikto moc nekuka koho ma pod nohami ~;) ale ze sa naozaj nehnevam lebo ona vie trosku plavat....nechapal velmi a bol viac zlakany nez ostatny....~;)potom cely den po nej pokukoval a obdivoval ju a povedal ze az bude mat raz vnucata ze rozhodne im kurz babetkovskeho plavania zaplati ~R^
Lída+2 28136
7.3.2010 10:43:13
Zuzico a součástí kojeneckýho výcviku bylo i náhlý pád do bazénu doplavání ke kraji....trénovalo se to od května celý červen....a v červnu i v tričku....jeden pád.
zuzica 19235
7.3.2010 10:21:27
nasa tiez zacala v bazene z vodou pod dozorom od 4 mesiacov plavanie to teda nebolo len hranie spliechanie a zanaranie.....ale bola schopna odkedy zacala chodit okolo bazena sama do neho clupnut a neutopit sa cize vynorit sa a chytit sa okraja bezena samozrejme ak neclupla daleko od kraju.asi v dvoch rokoch "preplavala"~;) sposobom psik prsia a neviem co este~;) sirku velkeho bazena.postupne plavala lepsie teraz v 7mich rokoch plava v pohode aj dlzku a vzdy bez pomocok od malicka.neznasala priam rukavniky revala jak tur ak som jej ich pre istotu natahovala ak som s nou bola sama na plavke a chcela som si ist preplavat bazen ~:-D
Lída+2 28136
7.3.2010 10:03:31
Teda když jsem sai přečetla co se v kurzech děje je mi zle....to se nás vůbnec neděje....zrovna v dubnu jdou kluci na plavání se školou.
Ale první dvouhodinovku věnují plavčíci důkladnému přetřízení 50dětí do 5-6skupinek...od nejhorších po nejlepší.
NEjlepší budou celou dobu plavat v bazénu se 4 metrama.....a budou pilovat....

a s těma co nic neumí....nenechávají si jich na jednoho plavčíka víc jak 3-4děti(proto jsem psala 5-6 prootže se dopředu neví kolik dětí se najde) tak se s nima jde do dětskýho....a tam se seznamují s vodou...později se přendají do většího kde je 110-130cm vody.....

Jo a kurz před 10lety byla jediná možnost jakl se dostat s dítkem mladším 3 roky do bazénu. U nás se smí do bazénu až od 1 roku a poslední 2-3roky....
Takže pro mě bylo jednodušší jít s ním na kurtz něž čumákovat doma, když máme bazén za barákem.
Lída+2 28136
7.3.2010 9:57:26
Hilli je knížka od nakladatelství Grada

je tam vypsané jak a co dělat,aby si to dítě nezafixovalo blbě....a tak....(já ji mám asi 10let starou tak je maličko jinačí obal)
Ale stejně jsem si neriskla podle ní učit dítě plavat znak a kraul.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 286  [Dalších 156 >>]

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.