| Kristýna, 10.6.2007, 28.8.2011 | 65198 |
|
|
24.3.2009 11:36:46
Chodila jsem do plavání coby školče a pak druhák a třeťák. Plavat jsem se naučila v moři, v bazénu jsem uměla jenom splívat nebo jak se to řekne. S potopenou hlavou. Jakmile jsem dala hlavu nad vodu, spadly mně nohy. Nicméně jsem do bazénu chodila vždycky ráda. Ale nic bych nelámala přes koleno. Šipku neskočím doteď, ale salto klidně jo
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
24.3.2009 11:36:07
jo,souhlasím s Lídou..kurzy jsou už teď o něčem jiném-třeba takhle učí plavčíci ve školce
|
| Audrey77 | 6103 |
|
|
24.3.2009 11:36:00
Federiko, my to lámat přes koleno nebudeme, to určitě ne
Ale k těm kurzům bez rodičů - jak už jsem psala - tam se počítá s tím (i jsem to viděla), že jsou to děti, který předtím chodily třeba s rodiči, plavou už roky a prostě přijdou a skočí do bazénu a plavou pod vodou. Jenže Kuba je prostě fakt začátečník![]() |
| Federika | 14090 |
|
|
24.3.2009 11:32:23
Kočajdo, já chodila s Davidem na kurzy pro děti s rodičema a tam by fakt šestilteý dítě už nevzali...Na to jsou jiný kurzy, nevím,asi bez rodičů...
Já bych s ev tomhle věku na všechn y kurzy už vyprdla a dítě bych si pomalu učila sama, na dovolený, vlétě, v bazénu...Kurzy mu to jenom znechutí, nehledě na to, že mu bude vadit i to, že plavou daleko mladší děti... |
| Audrey77 | 6103 |
|
|
24.3.2009 11:31:58
Nemáte na tu Lavii kontakt? Nenašla jsem ji na webu, kde plavou? Díky.
|
| Káťa+2 Škubánci | 25704 |
|
|
24.3.2009 11:31:32
Lído, tak přesně tenhle pásek jsme měli!! Také doporučuji! Jinak kluk také plaval zpočátku pod vodou, asi je to snadnější, už se nám také vynořil
) |
| Audrey77 | 6103 |
|
|
24.3.2009 11:29:53
Díky za vaše ohlasy.
Mě totiž přijde, že dneska se v těch kurzech jaksi automaticky počítá, že děti plavou od pár měsíců a že nikdo nemůže být začátečník v šesti letech - i když - nemůžu si pomoct - mě to přijde skoro normálnější, než když vidím ty roční děti skákat do vody (ale jinak tomu moc fandím! jen prostě mám obě děti ekzematiky, takže máme utrum).Přístup té velmi známé brněnské plavecké školy mě taky dost zarazil. Prý mají malý bazének. Tak buď zkusíme jinde nebo to, jak píšete, zkusíme sami. I když je fakt, že je na těch instruktorkách vidět, že ví, jak na to s námi si syn hlavu nikdy nepotopil, tam ano. |
| lipoo | 47870 |
|
|
24.3.2009 11:29:21
jo,jo..souhlasím,že kurz je hodně divný,když je v šesti starý...teda pokud to třeba nebylo plavání pro rodiče a děti-a nějak věkově omezené..jinak bych to též nelámala..teď jsou na ZS povinné plavací kurzy-alespoň v našem okolí a ve třetí třídě tam jdou všichni povinně...jinak u nás je plavecký kurz i ve školce-takže se prcek nahlásil tam-doporučovali to bez rodičů-že je to nejlepší na naučení,že s rodičema se to dítko tak nepřekoná jako s kamarádama
![]() |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
24.3.2009 11:28:02
.....s tím lámáním je to pravda...kluci plavali.....a odmítali se mi vynořit..takže plavali jen pod vodou...s odůvodněním, že se jim tak plave líp.......takže tomu plavčíci a i já s manželem dávali čas.....
(nakonec se plavčíci usoudili, že kluci díky tomu jak jsou vychrtlý se prostě neunesou.... a proot to plavání upřednostňují.....)oBa se vynořili okolo 7roku...... |
| Morganaz | 34246 |
|
24.3.2009 11:17:44
Míšo,
jestli je hodně citlivý tak s ním jezděte se vyblbnout do bazénu jen tak a mimochodem ho učte plavat.. a nezkoušeli jste Lavii? já jsem si ji vybrala - mají psáno, že počítají se začátečníky a chtěla bych naše holky (taky 03) přihlásit od září - bez rodičů - plavat neumí, ale pár temp díky tomu, že chodí blbnout s manželem na Kraví horu docela pravidelně už udělají, ale plavání se tomu ještě říkat nedá, spíš jde o to uvolnění se a ošahání si co znamená voda...prostě hrajou si ;-) a taky je tu ve škole bazén takže plavání budou mít i v rámci vyuky..tak věřím, že se to naučí i tak ;-) já bych to asi ve vašem případě nelámala přes koleno. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.