| Morganaz | 34246 |
|
24.3.2009 11:49:43
Míšo zkuste..lavia.cz
Z. |
| Verča (2děti) |
| • |
24.3.2009 11:49:12
If, tohle na mne taky zkusil plavčík ve škole. A pak čekal, kdy začnu plavat. Nezačala jsem... Když mne vytáhli, byla jsem v bezvědomí a do dneška dobrovolně nevlezu do bazénu. Děti o tom neví, netuší, že maminka se před každou návštěvou koupliště musí hódně přesvědčovat, že tam fakt půjde.
|
| Janča+Adélka9/05 a Simonka5/08 | 25314 |
|
|
24.3.2009 11:47:02
Míšo, tak u n ás by byl taky už "starý" v 6 letech. Dnes je prostě ten trend chodit plavat už s miminky. Starší dcera taky tak chodila a pak kvůli nemocem jsme rok vynechali. Přestala se potápět, vadilo jí cákání, prostě potřebovala chodit od začátku. naštěstí tady udělali nový kurz, který je jen pro děti bez rodičů a děti tam berou individuální.Ze začátku jsme tam bývali, protože dcera plakala. K potápění ji nenutí, ale veškeré cvičení apod. vedou k tomu, že jednou snad, zase bude, ale o to nám nejde. Dcera se po asi 2 měsících přestala bát vody, miluje hrátky v ní a proto ještě mimo to chodívá s tatínkem i mimo kurz. Tobě bych doporučila učit své dítko sama. hrát si, máchat ho ve vodě. Mít k sobě ještě nějakého dospělého, s malým si házet, prostě aby se v ní cítil dobře a bral to jako zábavu. půjčila bych si od plavčíka desku, nebo to, kolem pasu aprostě postupně bych ho tak učila. Hlavně nic násilím nebo nucením.
|
| lipoo | 47870 |
|
|
24.3.2009 11:45:56
)my to máme dobré,že nám začíná kurz ve školce /akorát,že zrovna tento týden první hodina a malej je marod /,což je blbý,protože je budou rozdělovat do družstev-podle toho jak se děcka moc bojí-testují potopení hlavy ) a říkali,že kdo se třeba bojí uplně moc,tak bude třeba první hodinu jenom probíhat pod sprchou![]() |
| Federika | 14090 |
|
|
24.3.2009 11:45:11
jo, mně už se tady plete, kdo se na co ptal
)Jasně, já si osobně myslím, že šestiletý dítě ještě nemusí umět plavat, jde hlavně o tu radost z vody apřekonávání ostychu... |
| Federika | 14090 |
|
|
24.3.2009 11:43:41
Lipo, tak s tím tatínkem, to ti ráda věřím, to by u nás bohužel, dopadlo stejně
.Tak se někde poptej, možná bude někdy skupinka s většíma dětma a když by se mu to líbilo,tak by to určitě nebylo špatný.... |
| lipoo | 47870 |
|
|
24.3.2009 11:43:15
fed,ale zakladatelka píše,že už něco uměl-loni...a taky-u nás je ten kurz hlavně o tom,naučit se nebát děcka vody...né o výuku plavání.Což je super.
|
| Federika | 14090 |
|
|
24.3.2009 11:41:40
Já vím..Proto bych to nenásilně dělala s dítětem sama, dokud nebude umět aspoň něco..ne že by to byla nutnost, ale většinou se to dítě necítí dobře,když jsou v tom kurzu na tom všichni líp než on...Ani do žádnýho kurztu nemusí, když nebude chtít, stačí s nímchodit plavat, navykat ho na vodu a holt pak bude chodit v tý druhý třídě nebo kdy, můj syn teda tak chodil, ve druhý, ve třetí a předtím ještě se školkou,dva roky...
|
| ewellyn | 32280 |
|
|
24.3.2009 11:39:45
Miso, zkus plavani ZABICKY, je to v Zidenicich na poliklinice, vede to Martina, sikovna holka. Pokud nema kurz pro vetsi deti (tipla bych ze neco mit bude) tak urcite poradi a bude vedet co v Brne doporucit.
http://www.plavanizabicky.websnadno.cz/ |
| lipoo | 47870 |
|
|
24.3.2009 11:39:21
federiko-já nevím,u nás by mu to znechutil spíš tatínek-prostě on ho to jen učí..na těchle kurzech-mimo jiné,kde chodí s kamošema ze školky /teda bude chodit/,tam je to všechno formou hry...a dostanou pomůcky a ty sami můžou odkládat..ptají se jich každou hodinu-jestli děti chcou nějakou odložit,jestli si troufají-kdo ne,nenutí..a taky-v normálním bazéně nemáš tolik pomůcek jako v té plavecké škole...a fakt je to,že prostě když to udělají druhé děti,on to udělá taky...nebo když mu to řekne někdo jiný než rodiče
![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.