Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Evka a3 | 138517 |
|
30.9.2013 11:37:01
uff špatně jsem to napsala, mělo tam být : myslím si ...že jsou na prd...složení jsem raději nečetla
![]() |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
30.9.2013 11:34:27
je to jen sacharid- takže lze nahradit např. chlebem
![]() |
| Žžena | 83005 |
|
30.9.2013 11:31:23
A k čemu jinýmu než naprd myslíš, že jsou? Četla jsi složení? Zkusila jsi to ochutnat samotný? Je to tak přeslazený, že bez toho mlíka se to nedá pozřít.
|
| Evka a3 | 138517 |
|
30.9.2013 11:30:05
ano, taky je nějakou dobu nebudu kupovat, měli je teď pár týdnů, protože byly v akci a vím, že jim chutnají, musím zase najet na tvrdší režim... nemyslím si osobně, že sladkosti jako tyto Nestlé-cereálie ke snídani jsou na prd a tělu nic zdravého nedávají (kromě mléka, ve kterém plavou...)
|
| TaJ | 81121 |
|
|
30.9.2013 11:24:48
Eržiko, úplně tě chápu, před časem jsem na tom byla podobně, syn byl už od narození špatný jedlík, taky byl schopný nejíst a taky jsem bojovala sama se sebou, jestli mu radši ustoupit a nebo ho nechat o hladu, naštěstí jsme nakonec většinou našli nějaký kompromis, dneska už jí líp, ale zase když je zabraný do nějaké činnosti a nebo jsme třeba venku, tak by snad nemusel jíst vůbec, ani si na jídlo nevzpomene a když mu ho nabízím, tak říká, že nechce, že nemá hlad...problém je v tom, že ve skutečnosti hlad má, ale nedokáže se od činnosti odtrhnout, takže když do něj nedostanu nějaké jídlo, tak pak následují hysteráky, kdy on kvůli něčemu řve, nebo se vzteká a já vím, že je hladový, ale on mi tvrdí, že ne...když se mi ho pak podaří trochu zklidnit a přesvědčit k jídlu, tak je najednou úplně v pohodě...
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
30.9.2013 11:22:01
kambalo, také raději zůstanu o hladu, než bych pozřela něco, co nesnesu.
Ale vyřvávat si nějaké přeslazené polštářky, přestože je doma několik dalších potravin, které holčička normálně jí, to je prostá zpovykanost. Nutit dítěti jídlo, ze kterého se mu dělá nanic, to je samozřejmě nesmysl, ale tady maminka dávala dítěti na výběr. Až bude holčička dospělá a bude si zajišťovat stravu sama, ať si klidně snídá výhradně polštářky, ale u rodičů by měla být normou nějaká míra přizpůsobivosti (stejně jako ze strany rodičů by měla být normou nějaká míra tolerance). |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
30.9.2013 11:12:28
jo a stačí, když se napiju vody....prostě mám v noci asi nějaké velké spalování.....či co....
![]() |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
30.9.2013 11:01:04
Radka + 2, tak by se mohlo aspoň napít.....
já třeba zvracím pokud se zase ráno nenajím do určité doby co se probudímn....o víkendu se budím hlady.....(v týdnu vstávám dřív) |
| Svynka | 130628 |
|
30.9.2013 10:58:21
To, že ešte nikdy nemal zemiaky, mi príde úplne zlé.
|
| Svynka | 130628 |
|
30.9.2013 10:57:37
A čo mám povedať ja...?
![]() Moj 3 ročný syn je toto: - masový vývar (len ten moj, iný si nedá) - ryžu s banánom na masle - kašu z ovsených vločiek - chlieb/rohlík s maslom,medom/marmeládou - cestoviny s tvarohom (ale mu tam musím pridať aj granko, inak si ich nedá) - z ovocia jablká, jahody a melón - zo zeleniny nič. - z mliečnych vecí mlieko (samotné, s medom, alebo s grankom), prípadne jogurt (biely si ale bohužiaľ nedá). A to je, prosím pekne, všetko, nič iné neochutná. Chodí do školky mesiac, a zatiaľ tam jedol 3x - samotnú ryžu, povrch z povidlovej buchty a jeden hryz hrušky. Čo mám robiť?! ![]() P.S. Keby mohol, tak by jedol sladkosti od rána do večera. Občas dostane niečo malé po jedle, nechcem ich zakazovať úplne. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.