| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak naučit děti - ostatní

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 3407  [Dalších 2127 >>]
Radka + 2
  • 
30.9.2013 10:53:22
Já mám někdy pocit, že se to s těmi snídaněmi přehání. Když naše dítě cítí ráno jakékoli jídlo, tak hned zvrací, nebo se mu zvedne žaludek. Tak jí zkrátka ve škole o svačinu navíc, má jednu už po první hodině a je v pohodě. Mě je ráno taky zle, už jen když otevřu ledničku a strkám ty svačiny do tašky, tak se mu nedivím. Chápu, že dítě, které je na snídani zvyklé může mít pak hlad, ale na druhou stranu ho to může motivovat, aby se příště najedlo.
Svynka 130628
30.9.2013 10:52:18
Kambala, prezradíš, čo raňajkuješ, a čo si raňajkovala predtým tých 12rokov? Raňajky ako jedlo ma veľmi bavia, tak by ma zaujímalo, čo tak výborné máš Ty.
Katka. 13699
30.9.2013 10:49:06
Syn nejí houby, ryby (a maso obecně moc nemusí), rýži, sladká jídla (vyjma buchtiček s krémem).
Chleba začal jíst až cc a před půl rokem, kdy jsem ho začala doma péct, kupovaný mu nechutnal. Nejí ani žádné pomazánky, jogurty jen asi 3 druhy. Z ovoce jen jablka, banán, vyjímečně broskev nebo hrozen. Ze zeleniny jen meloun, hrášek, okurku a mrkev.
Občas je to boj, nevařím a nenabízím jídla, která vím, že mu nechutnají, ale když mu dám něco, co vím, že má rád a nechce to, tak odchází od stolu bez jídla.
Určitě mu nechystám nic jiného a ani neletím do obchodu kupovat to, co si usmyslí.
Teď v poslední době se to trochu zlepšilo, po velkém křiku alespoň ochutná nové jídlo, nebo něco, co nezná a pak řekne, jestli mu to chutná nebo ne. Mnohdy je překvapen, že to jídlo je chutné a sní to.
Eržika. 36295
30.9.2013 10:48:02
Lído, jí špatně skoro porád, cca kolem dvou, tří let se hledala nějaká příčina - podrobná intern, krev.
Nyní jí špatně i na akcích v přírodě - naštěstí jí chleba se sladkým nebo cihlou, to se dá skoro všude zajistit... na náročné akce jsem brala i nutridrinky, aby nezkolaboval.
jentak
  • 
30.9.2013 10:47:15
Aha, takže bude kupovat jen ty předražené polštářky a ostatní budou jíst co? Já osobně jsem tolerantní k - tohle nejím - nenutím, ale co je moc, to je moc.
Len 108740
30.9.2013 10:45:54
Ja sama vydrzela bez jidla x dni, jako mala jsem necitila hlad a nesnedla bych neco, co mi nechutna ani nahodou. Zmenilo se to az po puberte samo od sebe. Protoze deti mam velmi podobne, tak drzim doma vetsi zasoby jejich jidel, hlavne toho starsiho teda, protoze ten je schopen nejist a hlad nema zadny efekt na jeho vybiravost.
jentak
  • 
30.9.2013 10:44:40
Tak kolem ní neskákej, všeho moc škodí, když se může ofrňovat, proč by to nedělala?
margotka78 alias shit-roller 108560
30.9.2013 10:44:20
kambalo, někde jsem četla, že když někdo snídá roky to samé, tak to organismu naprosto nesvědčí a může si třeba nějakou alergii i vypěstovat.
Náš kluk by taky snídal jogurty, ale to nelze, je dost zahleněný, tak to musí prokládat třeba jednou chlebem s marmeládou, jednou sladkým pečivem, o víkendu vajíčky apod.
Lída+2 28136
30.9.2013 10:43:47
Eržiko, tak to je zajímavé......i když se vrátím v čase zpět...blbě jedli jen okolo 3-4roku a pak se to srovnalo.

Nyní škoda mluvit.....a celý dne venku...tuna jídla v nich.
kambala pláááckááá 118391
30.9.2013 10:42:42
Zzeno,mne nutili a pak jsem zvracela.... Radsi dva dny nejim,nez snist neco,co nepozru
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 3407  [Dalších 2127 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.