Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| KoproFka | 76193 |
|
|
13.9.2013 0:16:34
já to nijak nevyužívala, ale mlaďas taky před druhým rokem přesně tohle dělal, fascinovaly ho jak značky aut, tak dopravní značky.
Kolikrát jsme jen tak seděli u nás u silnice na zastávce MHD, on koukal na auta a vykřikoval, cože to jede - poznal to pak na daálku i jen podle kastle - nechápu, jak to dělal, já musela počkat, až to auto dojede blíž a já uvidím logo... bylo to srandovní, prcek na kočáru, co vykřikuje: mecedes bíej fábika šedomodá fod čevenej atp. Na těch autech se před tím druhým rokem naučil i barvy a jejich odstíny a co chudinka navztekal, než jsem přišla na to, že chce, abych mu ty barvy aut taky pojmenovávala..njn... tupá matka... ale z otázky "co to je to je todle???" jsem na to fakt přišla asi až za 2 dny ... |
| Jája s čápátkem | 106712 |
|
|
12.9.2013 23:24:52
Mládě (20 měs.) se začalo intenzivně zajímat o značky aut, během 14 dnů se naučilo a pozná 18 značek aut (tím myslím audi, suzuki, škoda apod.). A já tady dumám jak to využít, abych rozvíjela nejen zapamatování, ale i myšlení. Napadlo mne jen pexeso, tak jsem si ho teď vyrobila, ale myslím, že to ještě nezvládne pochopit. Pak mne napadlo vydat se na výpravu a všechny značky najít v reálu podle kartiček. To budem dělat zítra. Značky se učíme malovat na papír, poznáváme na PC, přiřazujem k autíčkům, které doma máme a mají značku. Ale víc nemám ani šajnu, jak s tím pracovat. Nemáte nápad?
|
| CisloPi | 131067 |
|
|
24.7.2013 21:19:09
že jo, já taky
![]() |
| Monika | 123907 |
|
24.7.2013 20:22:48
Křížem je po žensku, jo?
Tak já se svlíkám jako chlapi za krkem, při svlékání odspoda mi přijde naprosto nepraktické, že věc zůstane naruby. A vystrkování nejdřív rukou mi přijde naprosto pochopitelné u malých dětí, ale že bych to udělala já, by mě ani nenapadlo. Ale prostě to holt máme každý jinak ![]() |
| MarMat (+2) | 113943 |
|
|
24.7.2013 18:09:36
nevím, co je na tom divnýho. Svlíkáme se tak všichni
![]() |
| Hrozinka |
| • |
24.7.2013 17:05:16
Teď jste mě ovšem rozladily .... :-D
Já se takhle vyslíkám pořád :-DDDDD Naopak mi to nejde s těma zkříženýma rukama. Nejdřív vytáhnu ruce a pak si šetrně přetáhnu triko přes hlavu - abych si neponičila svůj umně vytvořený účes ))A dcera se jedna vyslíká taky takhle, je to taková madam, tak si hlídá vlasy, ale druhá je takový kluk, tak je jí to jedno ![]() |
| Jita111 | 47980 |
|
|
24.7.2013 16:13:11
Včera jsem nad tím taky přemýšlela
. Šestileťák i čtyřleťačka to dělají taky tak. A když to nejde, a zůstane jim tam třeba hlava, svlékám je já. Snad to tak nebude do 15 ... |
| Lída + 4 | 129927 |
|
24.7.2013 15:47:25
Hele, neber si to tak... takhle si trička svlíká i moje patnáctiletá dcera
![]() |
| Monika | 123907 |
|
24.7.2013 15:18:14
Já se tak svlékám normálně od dětství bez potíží, ale pokud je člověk zpocený a tričko těsnější (případně hodně nekvalitní), asi se to může stát, to je fakt ...
|
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
24.7.2013 15:17:43
Hele, naše děti mají strašně velký hlavy, takže svlíkaj tak, že vyvlíknou ruce z rukávů, pak triko někde chytěj a snažej se ho přetáhnout přes ty svý obr škeble. Syn (4) už to ovládá, dcera (2) ani zdaleka, vždycky skončí s hlavou v pytli a s jekotem.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.