Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| adelaide k. | 20327 |
|
|
13.9.2013 8:02:38
Lízo, jo souhlas. Malý je evidentně přirozené zvídavé ditko, tak bych zůstala u toho "rozvijeni" co život přinese.
|
| Sharien | 55442 |
|
|
13.9.2013 7:56:52
Samozrejme se da vyuzit na všechny mozne zpusoby, otázka, zda je to třeba, ALE, pokud vas to oba bavi a je to prijemne traveny cas,tak proc ne. Zrovna se znackama aut mam bohate zkusenosti
))) Da se pexeso, vytisknout, zalaminovat a hledat podle nazvy, da se rozstřihnout a prirazovat jako puzzle, natisknout na A4 spousty znacek a vyhledávat mezi nima, da se pokládat auticko na určitou znacku (dej auto na fabii, později: dej modre auto na Audi...). Barevne podklady pod znacky a tridit podle stejnych barev nebo pro prcka několik stejnych znacek a pak tridit na hromadky audio, skody... je toho nepreberne, ale vzudycky mej na pameti, ze je to HRA. |
| Cimbur |
| • |
13.9.2013 7:52:32
Já myslím, že dítě se rozvíjí zdatně samo, spíš bych ani takový úzký specializovaný zájem nějak nefixovala a věnovala se s dítětem spíš jiným věcem, když o auta se už zajímá aktivně samo.
|
| Bára a syn |
| • |
13.9.2013 7:50:18
Napadá mě rozeznávání po hmatu, ale to abyste obešli auta v okolí a obrali je o znaky :-D Jinak mě ještě teď napadá nějak spojit ty auta i s jiným tématem. Připravit si obrázky různých typů aut a v tom lidi různých profesí, rodinných příslušníků a prostě si o tom povídat. Hele, kdo to jede v té škodovce? To by mohl být nějaký dědeček. A kam by asi tak mohl jet?....Hodně šťastných chvil s tvým prckem!
![]() |
| katkahlida | 91297 |
|
|
13.9.2013 7:19:01
Nas delal presne to co tvuj. Budou mu 4 z hracek preferuje ruzne druhy aut vseho druhu. Bavi ho si auta s neci pomoci sestavovat.take ho bavi auta v tv.
|
| Bagr77 | 131629 |
|
|
13.9.2013 7:13:52
šajn nemám, tiše čumím..Kuvajtskou naftu a takový starosti prosím...dvouletý mládě se učí samo, mozek se rozvíjí,roste, nasává..proč mu proboha vymýšlíš hry když se zjevně zabaví krásně sám i takovejhlema věcma v okolí?...chudák až začne chodit do školy..ambirodiče jsou náročná kategorie hlavně pro vlastní děti...my se z toho výkonu jednou pose.eme všichni...
|
| Svynka | 130628 |
|
13.9.2013 6:10:49
Neviem, ako by na Tvoj dotaz odpovedal (detský) psychológ, no za mňa: priznám sa, že by som (zvlášť v tomto veku) nemala tendencie dieťa nejak cielene rozvíjať - čo sa jeho vedomostí týka.
To, či bude alebo nebude blbý, je už i tak dávno rozhodnuté. Inak je ale synček šikovný ![]() |
| Líza | 17721 |
|
|
13.9.2013 5:37:25
Já bych nepracovala a nerozvíjela, prostě bych si s dítětem normálně hrála a povídala, nevím, proč je nutné ve dvou letech s dítětem pracovat a cíleně rozvíjet jeho myšlení.
|
| Jája s čápátkem | 106712 |
|
|
13.9.2013 0:53:32
a jak do hloubky jste dělali dopravní značky? malej ví, že trojúhelník je pozor, červený kruh s bílým je nějaký zákaz, pozná značku stop stylem "dijej, vidiť hnakku ťop, hak tam tojí? (překlad: dívej, vidíš značku stop, jak tam stoji?)
a ještě mně zajímá, jestli si to pamatujou i později, nebo jestli když ten zájem přejde, tak to zapomenou |
| Jája s čápátkem | 106712 |
|
|
13.9.2013 0:49:35
to je hrozně roztomilý... barvy už umí z dřívějška a taky vykřikuje, jak to auto vidí, já mu tvrdím, že to vypadá jako pasat a on ví, že to je audinka ![]() já bych to nějak využila, ale nenapadá mne nic jiného, než jak jsem psala |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.