Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Vendy a dve holky | 109075 |
|
|
14.2.2013 22:13:43
To mi pripomina meho dedu, co byl v koncentraku a kricel na me, kdyz jsem nedojedla jidlo.Efekt to melo takovy, ze si dedu pamatuju jako nervozniho pana, co porad kvuli necemu kricel a ja se ho bala a nemela ho moc rada.
|
| Eržika. | 36295 |
|
|
14.2.2013 22:11:10
V šesti letech ještě pomáhaly nějak bez keců.
(ono je tu práce dost - zahrada, zvířata...) |
| Vendy a dve holky | 109075 |
|
|
14.2.2013 22:09:54
Muzu se zeptat, co jsi doma mela za rezim ty?A jak jsi se k tomu stavela?Mama me taky honila do prace a ofrnovala jsem se podobne.Preslo to vekem.Ale cim vic nutila a delala natlaky a hrozila, tim protivnejsi mi to bylo.Dobre je delat stejnou vec spolecne.A ze tatinek pracuje daleko, to holt neni dcery chyba.Ja rikaj mi mama nepomahas, ofrnujes se, lina jsi, tak to nikam nepovede.
|
| Eržika. | 36295 |
|
|
14.2.2013 22:07:58
Noooo, já v dostatečném předstihu sdělím svému puberťákovi své požadavky na zachování společného blaha. (dle RaR mu dám pokud možno vybrat paletu činností, přesně popíšeme rozsah a dobu).
Pokud vypadá, že na to chce skutečně dlabat, a to i po výzvách (to není tak často), tak zabavím veškerá zařízení na net. (telku ani x-box nemáme ) |
| Zobak | 45057 |
|
|
14.2.2013 22:02:51
že jo? Jsem ta nejhorší na světě.
No já nevím jak s tím má pracovat, já jsem jí chtěla jen ukázat i druhou stránku života. Vyvolat v ní emoci. Já v tom nevidím až takové zlo. Je to součást života. Mám pocit,že by měla vědět,že jsou na světě i takové děti. |
| Zobak | 45057 |
|
|
14.2.2013 22:00:35
ty mi mluvíš z duše, já to vidím stejně, i když se snažím dceři vyprávět o tom,že se chodí do práce aby bylo na jídlo, že někdo to jídlo musí vyrobit tak je vidět,že je to pro ni španělská vesnice.
Na žádost ať mi pomůže o víkendu s nádobím se ofrní,že to je moje práce Nestačím zírat, nevím kde soudruzi při výchově udělali chybu a ráda bych to napravila,ale dosud jsem nenašla způsob jak na ni. Její myšlení a povaha mi unikají. Zkusila jsem už ledacos. Metody RaR, autoritativní výchovu, liberární, vše vysvětlovat, bez fyzických trestů... s fyzickými tresty a nic na ni nefunguje. ![]() |
| DaVinci | 49945 |
|
|
14.2.2013 21:59:57
Doporucim ti skvelou knihu Shapiro - Emocni inteligence. Kdyz si odmyslis rady typu "jdete s detmi varit polevku bezdomovcum", najdes tam spoustu fajn rad a napadu.
|
| Girili | 117849 |
|
|
14.2.2013 21:58:13
Jsi hrozna. S tou fotkou je to na takove dite prilis. Jak ma takove dite s takovym natlakem pracovat?
|
| Zobak | 45057 |
|
|
14.2.2013 21:54:37
kdyby byl manžel doma, zalezla bych do pelechu a nosil by mi mládě jen na kojení
Ale doma nebyl. Někteří tatínci musí pracovat i několik stovek kilometrů od domova. |
| Eržika. | 36295 |
|
|
14.2.2013 21:47:05
Kvízo souhlas.
Moje kamarádky mají děti a hospodářství. Děti opravdu uměly v šesti letech naložit slepicím, králíkům a podobně. Anebo utřít nádobí a podávat prádlo na věšení, zalévat zahrádku. Okouknot mladšího v kočáru jestli spí. Já mám takový pocit, že se děti drží od práce dál - i tady mě to přijde - uklízet, vařit když dítě spí a jinak se mu věnovat. Potom takové čtyř, pětileté dítě netuší, kolik je práce za tím než se uklidí, vypere, uvaří. A vlastní práce je příkladem pro děti... Hodně dětí si toto uvědomilo na táboře rodičů s dětmi, v přírodě, kam se ani nedalo dojet autem. Jaká je celodenní fuška se postarat o živobytí - nanosit vodu, udělat dřevo, uvařit, ohřát vodu na nádobí... A jezdí tam prckové od 3 let. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.