| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak naučit děti - ostatní

(?)
[<<Předchozích 1780] Názory 17811790 z 3407  [Dalších 1617 >>]
Gladya, bývalá dasa, 63023
3.2.2012 19:58:32
Holky taky jsem z bince zoufalá, u mě se sešla nešťasná konstelace, uznáám, že inteligent zvládá chaoz a bordel v bytě, šťastné= dítě, ale velký binec mi vadí. Přitom sama moc vzorný pořádek udržet neumím. Ne že by u nás byla vysloveně špína, ale roztahané věci jsou skoro pořád~f~. Syn (13 let) mé mírné bordelářství dotahuje k dokonalosti, jeho pokoj, to je děs - něco jako na fotkách, přimět ho k úklidu se mi občas podaří, ale jen když hrozí, že mu zarazím něco, na čem mu momentálně hodně záleží. A to je jen zřídka.
Lassie66
  • 
3.2.2012 19:56:16
daba+holčička 55689
3.2.2012 19:55:39
já bychty hračky nechala na nich, jen nic dalšího dovnitř ani ven, ono když je velký chaos, tak už se hraje blbě, třeba by jim to docvaklo
Delete 8214
3.2.2012 19:53:57
dabo,
to jsme právě měli, jenže odmítaly hnout prstem, protože za binec mohla vždy ta druhá (třetí, čtvrtá)....samostatné pokoje jsme jim udělali, že si každá bude zodpovídat za svůj....a ono to stejně nefunguje ~d~.
Delete 8214
3.2.2012 19:52:13
Tatramelko,

no naše holky někdy navážou, večer hrozně prosí, jestli si to smějí nechat rozehrané....a já povolím, pokud jde o skutečnou hru, tedy postavené nějaké doměčky, koleje....

Každovečerní uklízení jsem zkoušela, ale i když jsem je nechala fakt do půlnoci a lítala z pokoje do pokoje, dosáhla jsem akorát toho, že usnuly uprostřed bince a v pokoji se nic moc nezměnilo...

Já byla jako dítě trochu bordelář, ale jednou za čas jsem neměla problém si uklidit. Sama jsem z toho chaosu nešťastná, já potřebuj k životu řád.....no ale jak toho dosáhnout, to jsem ještě nevymyslela (ale už se párkrát stalo, že něco hledaly a já, i když jsem věděla, kde to je, tak jsem jm řekla, ať si to najdou....jenže jim je pak jedno, že to nenajdou a jsme na začátku, protože problém s tím, že něco nemají, mám zase jen já ~4~)....
daba+holčička 55689
3.2.2012 19:48:00
Ivo, u vás bych asi zvolila jiné dělení pokojů ložnice, herna, pracovna, v herně bych neuklízela, jen bych vyžadovala, aby ta byly jen hračky a neopouštěly hernu, ložnice jen na spaní a pracovna jen na úkoly / kreslení
Ananta 97295
3.2.2012 19:47:58
Taky jsem neměla na výběr, když jsem nechtěla pár facek, ale mě to teda když to hodnotím zpětně naučilo nějaké sebedisciplině.
Tatramelka+3 66284
3.2.2012 19:46:29
Mě by taky zajímalo, jak si pak děti hrají? ...jako jestli prostě ráno vstanou a navážou ve hře, najdou si to s čím si chtějí hrát?

Mě pŕíjde, že když necháme rozkramařený pokoj, což se samozřejmě taky stane, tak ráno by si na něco hráli, ale jaksi nemají kde a pak bloumají koupou do hraček, vysypávají a přebírají v rámci hledání toho co by chtěli. Tak už jen pro to ´mě to nutí k duslednosti. Že pak ráno vstanou, napadne je nějaká zábava a mohou vesele začít a já pak mám během hodky co si hrají klid pošolíchat, upravit se a připravit si vaření...
Len 108740
3.2.2012 19:45:39
Tak kdyby me chteli rodice trestat tim, ze mi nedaji najist, nikdy by niceho nedosahli, ja nejedla dobrovolne~t~ U nas vladl sec mazec a rev. Ti sami rodice mi ted vycitaji, kdyz na svoje deti zvysim hlas. Paradoxy tohle~k~
Delete 8214
3.2.2012 19:45:07
dabo,
no u nás se už nesype, z toho vyrostly (ale dělaly to), zato se jejich hra tak nějak vyvíjí, tu se přidá jedna věc, tamhle další, průběžně se u toho vystřídají, každá něco přiněse, ale už neodnese, protože je to součástí hry.....za jedno odpoledne se obsah pokojů několikrát přesune z jednoho do druhého....až potud mi to nevadí....ale to jídlo (mají zakázaáno a stejně denně nacházím, prostě to propašují, v tom už tedy mají cvik ~4~), odpadky (proč to odnést do koše, když to jde strčit pod skříň?), papíry (nejlépe rozmáčené, počmárané něčím, co opatlá všechno okolo).....~4~
[<<Předchozích 1780] Názory 17811790 z 3407  [Dalších 1617 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.