| simiki+koťátko 03/07 | 44774 |
|
|
3.2.2012 20:19:17
pardon, posílám dcerce, uklízí, využívám toho, že neumí číst :) ji potěšují ti pěkní smajlíci, vždycky sem odběhne, načte znovu stránku, a hlásí,co tu je za smajlíky :))) já jsem furt v kuchyni :))
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| daba+holčička | 55689 |
|
|
3.2.2012 20:12:22
Ve školce pani učitelka ale nad nima pořád stojí jak dráb, aby si to nenechali přerůst přes hlavu
|
| Lenka a dva kluci | 57001 |
|
|
3.2.2012 20:08:40
takovy binec není ani ve školce ve tříde
))))))) Simi tedy nezávidím, vubec nevim jak poradit, u nás platí zakaz oblíbených věcí , každý veer musí mít prostě uklizeno tak, aby to tak nějak vypadalo. A že mala neumí uklízet nevim muj menší 3,5 lety je vycvičený ze školky a dokaže uklidit samo ne že dokonale , ale hrací plocha je uklizena a hračky v boxech ale fotky super ))))letecké dny někde![]() |
|
|
3.2.2012 20:05:04
Ivo, nemáš to jednoduchý, bez neustálýho dohledu to asi nepůjde, nebo bez hraček, no ony ti z nich stejně už za chvíli odrostou
![]() |
| Lída. | 2139 |
|
|
3.2.2012 20:03:56
"Takže ta úleva, že se dá žít i v binci a NIC se nestane, nikdo mě neodvrhne, kluky to neodradí, NIC z proroctví se nenaplnilo:)"
![]() ![]() ![]() |
|
|
3.2.2012 20:03:20
To jo, hlavně batolata, Zorka ve 2 letech každý ráno hned jak vstala obrátila všechny krabice dnem vzhůru a pak jen zoufal stála a nevědla kam šlápnout, musela jsem jí půlku hraček schovat a odmontovat kolečka od stolku na TV, nebavilo mě to každej večer šťourat koštětem
|
| Delete | 8214 |
|
|
3.2.2012 20:03:19
dabo,
docvaklo, ale efekt nulový, věř mi, vyzkoušeno . Dokonce už jsem sáhla i k tomu, že nesměly z pokoje celý den jinam než na wc, bez jídla.....a? a nic.....Pak právě začnou dělat binec, začnou dělat blbosti až nebezpečné věci.... Jako jo, jednou za čas to jde tam s nimi být a prudit tak dlouho, až je uklizeno, ale nejde to tak dělat pořád....takže každý den rozhodně neuklízíme....můj cíl je, že se naučí, že jednou týdně musí být pokoj uklizený tak, aby se dalo vyluxovat.... |
| Hilly. | 103234 |
|
3.2.2012 20:00:14
Tatramelko, pravdu díš. Taky si toho všímám. Jak mají děti ve věcech bordel, nehrají si.
|
| Lída. | 2139 |
|
|
3.2.2012 19:59:30
"Mě dere, když jsem u kamarádky zaslechla klasickou větu "moc se nerozhlížej, je to binec" a neobjevila jsem NIC. Ani jedno smítko nikde, hračky v sektorech, jen na lince jedna sklenice, ze které nejspíš právě pila."
Niki, měla ses rozhlídnout a říct: No, taky na to koukám ![]() |
| Delete | 8214 |
|
|
3.2.2012 19:59:24
A navíc tedy ta nejstarší už vyžaduje svůj klid, už si tolik nehraje (ale binec umí udělat největší, svléknout se dokáže na ploše celého domu, když to neohlídám
, a my máme velký dům )...Teď mají jen ten jeden pokoj, žádné hračky, jen oblečení do školy a na doma....no a nemám odvahu jít vyfotit, co dokázaly od předvčerejška spáchat . Dneska ale ukliděj alespoň to, než půjdou spát.... |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.