| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak naučit děti - ostatní

(?)
[<<Předchozích 1860] Názory 18611870 z 3407  [Dalších 1537 >>]
*Niki* 19980
3.2.2012 18:34:22
Len, u nás taky. Vždy pořádek. Nikde ani smítko. Vše se dělalo téměř na minutu přesně, režim musí být.

No mohl ze mě vyrůst někdo jiný, než naprostý bordelář a chaotik? ~y~

Uklízet se učím až teď a nějak to neprožívám.~;)
Elíláma 101194
3.2.2012 18:30:30
Lassie: "Děti, kdo chcete nějaké hračky, pojďte si vybrat"

To mi udělala mamka, rozdala hračky, hodně vyhodila - třeba hlavu barbíny bez těla, jenže to byl můj talisman, ještě dnes si pamatuju, jak voněla, trochu po žvejkačkách. nenáviděla jsem ostatní, že mají mé věci a nenáviděla jsem mámu za tu hlavu a za tu hysterickou scénu a uklízet jsem se nenaučila. ~l~ naučila jsem se ale věci si před mámou skrývat a dávat si na ni bacha.
Hilly. 103234
3.2.2012 18:28:23
Simiky, myslím, že děláš chyby hlavně ty, v tvojí dceři to nebude.
a)Necháš to vždy dojít moc daleko, to je potom složité uklidit i pro dopspělého člověka, natož pro tak malé dítě.
b)Jak se tam může nakupit tolik oblečení najednou? když přijdete z venku, tak nad ní prostě budu stát, dokud se nesvlíkne a oblečení si neuklidí. A to i během dne. Časem to bude dělat sama. Ze začátku jí ale budeš muset pomoct.
c)Hračky uklízet jak si dohraje, nebo do režimu dne začlenit dobu nan uklízení(před odchodem ven, před spaním)
d)pokoj by měla mít uzpůsobený tak, aby všude dosáhla, věci neměla příliš na sobě, protože když vytáhne jednu věc, ostatní se třeba vysypou, hromádka oblečení vypadne ze skříně-je to potom hrozně demotivující.U nás máme na sobě nahuštěné police a každá hračka má své místo.
Jinak ti celkem rozumím, u nás s tím také bojujeme. Teorii, co jsem ti napsala výše mám také celkem problém převést do praxe, jiná cesta ale asi není.Budeš ji to prostě muset naučit a ze začátku nad ní stát a ukazovat co a jak.
Lassie66
  • 
3.2.2012 18:25:25
Moc věcí. Udělala bych jí holobyt, jaký nemají ani na Pankráci. Hračky zredukovat, dát do krabic, průběžně měnit. Otevřít okno a na celé sídliště zařvat:"Děti, kdo chcete nějaké hračky, pojďte si vybrat".
Uklízet společně - ne rozkazem, ale automaticky každý večer. Myslím, že ty děti musí být hrozně roztěkané z tolika věcí.
Len 108740
3.2.2012 18:23:07
No, ja si to pamatuju. Pamatuju si muj pokojicek, hracky nandane na polickach pekne v rade nebo vyjadrujici nejakou scenku~8~ Nemeli jsme skoro zadne zavrene skrine, jen na obleceni. Vsude naprosty poradek. Jenze holt do genu mi to dano nebylo, jsem rada, ze jsem dospela do jakez takez poradnosti. Provozni bordel zlikvidovt neumim~a~
amanvireja 94029
3.2.2012 18:22:27
Dabo také si tak připadám ,ráno uklidím a odpoledne můžu nanovo a večer po příchdu M a dcery ani nemluvím~a~
15.5Mišel12 124451
3.2.2012 18:20:48
Souhlasím.V pěti letech je "ukliď si pokoj" dost abstraktní povel.Myslím,že když si tam sedneš a budeš jí radit předmět po předmětu kam to uložit,že to zvládne.Je to na budku a trvá to 3x tak dýl,než když poklidíš sama.Ale dle mě jen tak uklidí "sama".
A taky by měla vědět PROČ uklízí.Vysvětlit jí to.
amanvireja 94029
3.2.2012 18:20:36
Co si pamatuji tak má mamka také ,ale co si pamatuji ,jestli měla uklizeno v mých 4letech to opravdu nevím~d~ To může jen tvrdit~y~
Elíláma 101194
3.2.2012 18:20:10
Klaudie: ~t~~t~ svinčíková matrjoška ~R^
daba+holčička 55689
3.2.2012 18:20:09
My měly se ségrou v pokoji bordel, že jsme se tím brodily a to jsem tam neměly hadry. Ségra je teď extrémě pořádná (je to až mánie) a to byla to větší prase, já to mám na salámu, když stíhám, uklízím, když nestíhám, ono to neuteče. Spíš když stíhám moc uklízet, necejtím se dobře, připadám si jako uklízečka a bordel je tu stejně, ten je nějak nekonečnej nebo co ~a~
[<<Předchozích 1860] Názory 18611870 z 3407  [Dalších 1537 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.