Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| -Velšice- | 152842 |
|
|
18.8.2019 13:09:44
Kreditko, to by pomohlo na starsi kluky. Ja nejsem odpurce placnuti, ale on zatne zuby a udela to znovu i s vedomim, ze ho placnu.
|
| kreditka | 85904 |
|
|
18.8.2019 13:00:00
V tomto případě jedině ručně - odpoutá se a v tu ránu plácnout a říct ne! Pokud se odpoutá znovu postup opakovat...ono to zabere... omlouvám se citlivým povahám, ale opravdu nemám čas neustále vše vysvětlovat
|
| Eudo | 146355 |
|
|
18.8.2019 12:53:02
No a?
Plavat se nenaucej nebo co? |
| Eudo | 146355 |
|
|
18.8.2019 12:47:06
Liv, nektery diskuze jsou fakt na hlavu - jako treba tahle se prevrhne v osobni vypady, ze jo.
Nektery lidi treba zajima, ze jinde je skolstvi jinak. A to dost jinak. Ze dalsi nejsou schony pochopit, ze "jina zeme" nema stredni skoly jako v CR, ale ze je vsecko zastreseny hlavickou "gymnazia", ktery neni 6- nebo 8 lety, ale proste 3 lety a jsou pod tim veskery obory. A ze zaci zakladni skoly AUTOMATICKY na ty skoly prechazeji a KAZDY z Tech oboru je zakoncen JINYM stylem maturity, nez je ta ceska. Ze se u nas neznamkuje az do vyssich rocniku - desny, co? Tady chodi deti plavat ve druhy tride kazdy tyden se skolou. Do devitky se s tim neceka - V devitce se z toho znamkuje - hrozny, ze? |
| * Liv | 30003 |
|
|
18.8.2019 12:38:30
Mám pocit že u Eudo umí všichni plavat stejně jako jdou všichni na gymnázium. Někdo se tam sice specializuje na "stavební práce" , ale je na gymplu😀
![]() Podobně to bude nejspíš i s tím plavání. PS:Eudo, i v ČR je plavání součástí povinné školní výuky TV, ale jaksi už na prvním stupni. Nečeká se s tím do devítky. Plavat tak, aby nešel ke dnu se tam snad naučí každý. Jo, plavání s miminky tu máme taky, to jen pro info. |
| Eudo | 146355 |
|
|
18.8.2019 12:37:31
Milado, prosim te... Rozkosne prehozeni koleje… zas tu pouzijeme i ty komunisty…
Nechapu, proc opet citujes. To te tak dere, ze se nekdo nauci plavat a to tvoje ne? (recnicka otazka, v diskuzi je unavny pokracovat. Nekam si to poznamenej, abys to hodila do placu, az se bude hodit…) Mne je srdecne jedno, jak to s tim plavanim v CR je, jak to bylo za komunistu a p. |
| Eudo | 146355 |
|
|
18.8.2019 12:33:12
My mame jiny system. Muj nazor je, ze je dobre, ze nikdo neopakuje rocnik. Z ruznych duvodu.
Za cela leta, co ja jsem pracovala ve skole, opakovat rocnik neexistuje. Ten "cas" dostane jinym zpusobem (=latku napr. probira v mensi skupine se spec.pedagogem =tim padem nemusi prochazet vsemi ostatnimi predmety, ktere zak zvladl. Za cela leta jsem doporucila rodicum 2 zaku, kteri prisli v 8. tride, aby zak devitku opakoval. Bylo to z jazykovych duvodu. Pro svedske deti je extra prvni rok na gymnaziu (pro cizi taky, ale tu svedstinu kolem sebe nemaji tak casto, jako na zakladce - slozitejsi to popsat tady) Na gymnaziu to funguje jinak. Na zakladni skole ma vetsi moznost se ucit jazyk pomalejsim zpusobem/zucastnit se predmetu a slyset jazyk kolem sebe, a eventuelne mit ucitele se stejnym jazykem, ktery pomaha s jinymi predmety (=slovni zasobu, kterou potrebuje pro vsechny predmety). |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
18.8.2019 12:30:51
Plavec je když spadne do bazénu se neutopí. Není to výborný plavec ani dobrý plavec, ale když uplave 25 metrů je plavec. Neplavec rovnou klesne ke dnu.
|
| Eudo | 146355 |
|
|
18.8.2019 12:23:46
Milado, vsechny deti se nauci plavat.
"Jde o Tve puvodni tvrzeni, ze to po devitce umi vsichni. " coz jsem nikde nenapsala, napsala jsem, ze jsou znamkovani. Ze sis to vysvetlila, ze "do devitky vsichni", je jina vec. Jelikoz vsechno vis lepe, neni zapotrebi to diskutovat do detajlu. Obvykle ti, co nezvladnou v devitce znamku, jsou deti pristehovalcu, co sem prijdou na nejvyssim stadiu… (Tech deti tu mame 10 - 12%, ale ne vsichni se plavat nenauci a nejsou kvalifikovani, velka cast to zvladne do ty devitky.)Takze ti posleze treba chodi plavat s predeslymi devitkami, aby tu znamku dostali . Ale to je uplne mimo. Proste plavani patri "k zakladnimu vzdelani". "Rozumis tomu? :) " |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
18.8.2019 12:18:06
A jak se pozná, že člověk umi plavat, když ne podle toho, že uplave určitý počet metrů?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.