| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak naučit děti - ostatní

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 3407  [Dalších 3067 >>]
vlad. 38059
18.8.2019 12:17:47
Eudo, a to je dobře, že nikdo nepropadá..? Když látku daného ročníku nezvládne za daný časový úsek, asi potřebuje více času
Eudo 146355
18.8.2019 12:16:15
Okoliku, je usmevne se domnivat, ze kdyz "kdokoli" napise jiny nazor na vec/jiny navrh na reseni/ popise, jak to "jinde" funguje, nez mas napr. ty, ze to automaticky musi bejt uplne blby, jen proto, ze ten nazor je jinej, nez mas ty + par dalsich.

Je mi celkem jedno, jestli ctes, co pisu. Pisu proste o tom, ze kdyz JEDNO reseni nefunguje, je MOZNY hledat dalsi. Obvykle se najde, kdyz se chce.

Eudo 146355
18.8.2019 11:59:26
Milado, mne nebavi nekoho presvedcovat porad dokola, ze ruzny veci jsou mozny. Kazdy ma pravo na svoje nazory.

No a: U nas NIKDO NEPROPADA.
Kvalifikace zaku je podrobne urcena od ministerstva skolstvi. (vybrany slova sice nemame, ale kdyby, tak do ty kvalifikace nezapadj, protoze se kvalifikuje jinak. Rozvadet to nebudu).
""
V devaty tride zak ma umet plavat i lyzovat. "odskrtne se" bod, co vsecko ma umet. Nepropada, ale pokud to nezvladne, na gymnaziu si musi znamku z devaty tridy (v jakemkoli predmete) na sve puvodni zakladni skole podle kvalifikace dodelat.

Jinak: temer vsechna mimina s rodicem na materske se ucastni nejakych kurzu "plavani"pro mimina. Ja treba v nasem okresnim planvecaku mam ve vedlejsim bazenu vodni gymnastiku pro revmatiky, jejich bazenem prochazim 6x tydne. Je to roztomily, hrajou si, zpivaji, pousteji ve vode. Zvykaji si na vodu.
Okolík 129526
18.8.2019 11:55:52
Eudo, to je opravdu úsměvné, jak jsi přesvědčená, že znáš recept na to, jak VŠECHNY děti naučit .... dosaď cokoli.
Nu což, co jsem se ti marně snažila vysvětlit včera, už znovu zkoušet nebudu. Ovšem, ani když tu budeš stále dokola vypisovat jak skvěle to ty a "tam u vás" děláte, nezpůsobìš aby to fungovalo na všechny děti.. ..
Eudo 146355
18.8.2019 11:46:58
naprosty souhlas, Pampelo
Eudo 146355
18.8.2019 11:44:41
Milado, co tak agresivne?

(jen na ukonceni - u nas se zadny znamky "z milosti" nikomu nedavaj" - mame od ministerstva skolstvi presny podminky, jak se znamkuje…). Zkousejici v autoskolach se neuplacej.
Pam-pela 97353
18.8.2019 11:44:26
....a prostě na dvouleté dítě nemůžeme klást nároky, že vždycky poslechne, že vždycky zvládne to, co umí, nemůžeme prostě na něj přeložit svou odpovědnost. Je malé...ty jeho hranice musíme udržovat my dospělí.
Trénovat v tom, co zvládne ho můžeme pod kontrolou. Spoléhat můžeme na dospělé - hlavně teda v tom, kde jde o život.

Takže v případě autosedačky a dvouleťáka bych sice učila, ale nespoléhala, ale zamezila.
Pam-pela 97353
18.8.2019 11:29:28
Sovice, ono te´d jsou zas jiné okolnosti, kdy se dítě musí přizpůsobit, čím menším tím samozřejmě víc. Nejsou to snad tolik určité situace, ve kterých se te´d naopak rodiče spíš přizpůsobují dětem...jsou to prostě okolnosti dlouhodobé, životní etapy, do kterých svých chování, rozhodnutím a tak dítě vtáhnou a ono to pak musí žít. Jsou pro děti mnohem toxičtější, než třeba určitá jednotlivost v jeho životě, kdy se musí přizpůsobit rozhodnutí rodiče (třeba kvůli bezpečnosti).

Já to vnímám jako velikou nerovnováhu.
A když porovnám se "dřív", tak jsem zas já měla mnohem víc nekontrolované volnosti. To se te´d děje málokterému dítěti. ~d~

Eudo 146355
18.8.2019 11:09:49
Milado, tady prave v diskuzi jde o to, ze NECO JDE A NECO NEJDE = a tim padem to je nutny resit jinak.

Kdyz mluvime o plavani - Moje deti a vnoucata SE NAUCILY. Samy. Treba ja jsem byla k dispozici v blizkosti, hrala si ve vode - a najednou samy prisly na to, jak se udrzet. Pak chodily se skolou ve 2. tride jednou tydne plavat jako vswechny ostatni deti a naucily se nejakej ten styl. V devaty z toho ve skole znamkovany do telocviku = vsechny deti "u nas" se tedy plavat nauci. I ty pristehovalci z ruznych pousti se nauci. A docela mozny je, ze nekdo na to neprijde, no.
Eudo 146355
18.8.2019 9:49:29
Velsice, co ho v garazi nechat trenovat vylezt si do zidlicky a ZAPINAT SE SAM? (kdyz uz to umi rozepnout, tak s tim nic nezkazis) Treba ho to zacne vic bavit, kdyz to dokaze? Predvest tatovi, dedovi, babicce, sourozencum jak SAM UMI a vpichnout do toho "aby se mi nic nestalo.. nechat ho pomahat zapnout spolujezdcum na zadnim sedadle a citit se dulezitej?

na miste, ne pri jizde.
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 3407  [Dalších 3067 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.