| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak naučit děti - ostatní

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 3407  [Dalších 2787 >>]
-Velšice- 152842
17.8.2019 9:31:18
Ty jo, Luco, Zerat...no to ja se bojim, urcite bych to neodhadla a tabrzdila bych moc. Manzel by si mozna troufnul. Zkusim mu to nadhodit.
-Velšice- 152842
17.8.2019 9:29:40
Kdyz on jeste nevi co je Jezisek a cert😂Ale to vis, ze se toho prosince nemuzu dockat. Starsi deti jsem nikdy v zivote nicim nestrasila a cert u nas nikdy nebyl...tohle mrne ho ale potrebuje jako sul~:-D Po odpoutani s te sedacky sleze, mava autum za nami, lomcuje dverma, seda si vzadu na normalni sedacku a rika "ja vejkej, delam haci, koukej, koukej".
Jinak ano, on je to dite, co nesnasi jakekoli omezeni pohybu a nic tesneho, nebo treba zapnuti ke krku.
Eudo, asi jo, asi se stavim nekde na dilne. Syn urcite neni jediny, kdo to dela. Musi snad nejaky figl fungovat a mezitim snad popovyroste a pujde mu to vysvetlit. Ja uz ho i vysadila na poli a poodjela. On si nasel klacek a zacal si hrat~8~
zerat 18305
17.8.2019 9:27:13
Přesně tohle jsem udělala mladší také. Vypadla ze sedačky a teda naštěstí se jí nic nestalo, jen se od té doby opravdu už nikdy neodpoutala a co víc kontrolovala pak, jestli jsou upoutaní všichni ~;)
K_at 121378
17.8.2019 9:24:36
Luc, to je nazorny. Jen jak to odhadnout, aby se ten prcek fakt nezrakvil opravdu? Ale to by asi zabralo opravdu.
Eudo 146355
17.8.2019 9:19:17

Zeptala bych se v nejaky dilne, kde pracujou s vymenou pasu, co je povoleno z bezpecnostnich duvodu;

Jestli mas sedacku na zadnim sedadle, mas tam jeste jine pasy, co je zapnout pres (=ty nejsou tak lehke otevrit pro male dite). Nebo co pres tu sedacku dat krome Tech, na ktere dosahne, nahradni extra pas (nebo dva) propojene mezi sedackovymi, a zapnout to vzadu za sedackou

K_at 121378
17.8.2019 9:15:13
Velsice ~t~ to je pakarna. ~6~ sourozenci na nej taky nezabiraji? Nejaka spona, neco, co proste nerozmontuje? Odmena za to, ze zustane pripoutanej? Vysadit s nekym (domluveno) a odjet? A leze po aute, nebo chce byt jen s mamou vepredu, videt na cestu atd? Manzelovi to dela taky? Jinak jsou deti, ktery nesnasi cokoliv skrtivyho, tlacivyho, tahavyho. Nejde o leknuti, jde o UNIFORMU a AUTORITU. A potom uz me napadaji hnusne vyderacske praktiky typu "Jezisek", " Mikulas" a podobne. Zase ale ta bezpecnost za jizdy je proste dulezita.
Luc. 57250
17.8.2019 9:13:57
Znám velmi dobře. Co pomohlo u nás. Dcera se po xté odpoutala a manžel v malé rychlosti, asi jen 10km/h, prudce zabrzdil. Aby viděla co se může stát.
-Velšice- 152842
17.8.2019 9:09:49
Kat, ja myslim, ze za par mesicu by to asi uz pomohlo, i jsme to resili, ale myslis, ze se lekne uniformy i v tomhle veku?
Nejhorsi je, ze jezdime uplne kazdy den. Jsme nebezpecni sobe, i okoli, protoze koukam vic dozadu, nez dopredu.
-Velšice- 152842
17.8.2019 9:07:40
Ty pasy na ramenou mu asi puvodne vadily, ale dela to u trech sedacek, nepomohlo nic a ted uz to dela hned a podle me jen tak ze zvyku. Pripoutam ho, nez obejdu auto, ma raminka dole, uvelebi se, rozjedem se a behem chvilky cvak a dite je venku. Vycerpala jsem snad vsechny zpusoby vysvetlovani a potrestani. Mne ti pripada, ze je uplne blbej ( ja vim, neni blbej, je malej, ale..). Vse mi odkyva a za chvilku znovu.
K_at 121378
17.8.2019 9:03:26
Nemate nejakeho znameho policistu? Ze by ruka zakona v uniforme vysvetlila? Navic kluk - ti jsou k tem uniformam takovi prichylnejsi. Blbej vek, telo chce bejt autonomni a hlavinka na to jeste nema. Hodne sil.
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 3407  [Dalších 2787 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.