| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak naučit děti - ostatní

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 3407  [Dalších 2777 >>]
K_at 121378
17.8.2019 9:00:29
Velsice, a dela to "jen tak", nebo mu vadi fyzicky ten tlak?
-Velšice- 152842
17.8.2019 8:32:03
Stavalo se vam neco podobneho? A mate nejaky tip jak ho prikurtovat? Nebo ho mam oblepit izolepou? Odpouta se behem vteriny a zacne pri jizde litat po aute. Nepomaha vysvetlovani, vystoupeni z auta, ani jedna pres zadek. Zacalo to sundavanim pasu z ramen. Koupili jsme takovou pojistku, tu rozepne taky hned. Parkrat to zkusil uvolnit i na kole, ale tam to nedela tak casto. Jo a ted mu budou dva roky..
NovákováM 120401
16.8.2019 21:29:54
Taky souhlas s výše uvedeným,

hledat knížku, která "ji chytne". Máme děti vychovávané stejně a jeden má čtení v genech (a jako jeho matka z nudy přečte i návod na pěstování dýní).. a druhý ne.
Druhý čte jen určité autory. Povinnou literaturu nedal vůbec, - to jsem mu sháněla jako filmy, k poslechu a pořád čte na můj vkus vážně málo.
MirkaMM 120453
16.8.2019 9:36:25
~a~~a~~a~

Já jsem ho taky nutila násilně. Řekla jsem mu, že bude hrát Maria o dokud to nedohraje, tak se od toho počítače nehne. Stála jsem u něj celou dobu. Nešlo mu to, furt padal, ale byla jsem nekompromisní. Vyšlo to! Dneska už celý kolo odehraje za nejlepší čas! Sice mě teď asi nenávidí, ale to je jedno, hlavní je, že jsme to dokázali!
Koníček mořský 156666
15.8.2019 21:24:20
Já to zkusila násilně. Řekla jsem si, že není co ztratit. Buď se chytne anebo ne. A vyšlo to. Předložila jsem knihu, úměrnou věku, která kdysi bavila mne, a musel ji přečíst. Pak jsem položila pár zákeřných otázek k obsahu. Takto povinně proběhlo pár knih (asi pět) a byl na světě nový čtenář. Nikdy jsem pak už nehodnotila co čte. Hlavně, že čte a čte rád to svoje. Ale Knihu džunglí asi nenávidí dodnes.
TaJ 81121
15.8.2019 17:30:09
Evelyn, asi to tak bude, už se s tím taky pomalu smiřuju...i když mě to trochu mrzí, knížky mám ráda a oba s manželem jsme byli jako děti velcí čtenáři a čteme v rámci možností dost i teď...odmalička jsem synovi četla, chodili jsme do knihovny, do knihkupectví, prohrabávali spolu knížky a měl to rád...nabízela jsem všechno možné, nebránila jsem se ničemu, vybíral si knížky i sám...a stejně tu pak v tom školním věku ležely nedotčené...a přitom dneska je pro děti v obchodech takových krásných knížek, nikdy jsem nelitovala peněz za ně...ale prostě čtenář z něj asi nebude, no...co nadělám, jsou horší věci na světě:-)
Evelyn1968,2děti 6269
15.8.2019 17:21:05
Jsou čtenáři a nečtenáři, já bych jí z toho nedělala povinnost, čtení je radost. Syn čte hodně dcera moc ne, já čtu pořád a všude, manžel nečte.
MirkaMM 120453
15.8.2019 16:33:07
Povinná školní docházka vždycky zlikviduje jakoukoliv touhu po vědění.
Rodinová 140078
15.8.2019 14:45:32
Jo Blanko, podobna zkusenost s dcerou, ja ctenar, manzel ctenar, podpora, vzory, vsechno a ji se to vubec nedotklo.
Starsi syn je stejny ctenar jako ja - stejne prostredi, stejna vychova, vysledek diametralne odlisny ...
Begonie 17189
15.8.2019 14:43:02
Z vlastní zkusenosti - nijak ~n~, bohužel. Synovi jsem knizky ukazovala snad od narozeni, cetla jsem mu každý vecer, chodili jsme do knihovny asi od jeho 4 let, knizku jsem kupovala při všech příležitostech a proate necte.

Precetl Harryho P., občas Poseroutku, , ještě asi 3 další knihy a všechny dostupne encyklopedie StarWars. Povinnou cetbu vždycky odvzteka a to fakt mají na vyber dobre knizky. Ted o prázdninách ho zaujal naky komiks.

Ja prectu i listek od tramvaje, domov neopoustim bez knihy v ruce, doma mame knihovnu fakt velkou, manzel je taky docela slusny ctenar, ale syn proate ne. Je mu uz 14, tak nevim, jestli si cteni ještě oblibi. Místo toho vycumuje naky youtubery a videa na mobilu.
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 3407  [Dalších 2777 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.