Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
26.5.2018 7:18:27
Žženo, aha, tak to je originální systém, ale asi to chce specifický výběr bot - dostat se do zavázaných bot není zase tak snadné
![]() Každopádně mě pobavila představa, jak manžel nastavuje nožku ![]() |
| Žžena | 83005 |
|
26.5.2018 7:02:50
Ropucho,
nezavazuju. Jeho boty se zavazujou jen jednou, hned po nákupu, a pak je už jen nazouvá. Já mu střevíčky nezavazuju sám se s tím nějak popere, je to průměrně jednou ročně, tak si může dát na čas ![]() |
| Koulička M | 128389 |
|
|
25.5.2018 23:59:43
Moje s tím má také problém, váže se to k nějaké dys...poruše. Má na telefonu dgitálky.
|
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
25.5.2018 18:25:37
Tak ja hodiny umim, ale hovorova anglictina me dostala ! Oni totiz to "past" a "to" nerikaji, takze "half twelve" neni pul dvanacte, jak by se zdalo, ale pul jedne. Pro me prisernost, ucila jsem se to asi dva roky. Jednou jsem se kvuli tomu pohadala s nynimanzelem, ze jsme byli domluveni na veceri a ze me nechal hodinu cekat😃
|
| Chlup z pavouka | 156021 |
|
25.5.2018 17:47:35
A co to zkusit v angličtině resp. převzít ten jejich systém "po" a "do"? Naše robě (11 a půl) je taky co se týká vnímání času a hodin vedle jak ta jedle (stejně jako jeho tatínek i dědeček...hodina, minuta, půl dne - žádná míra, hodiny mu taky nikdy nebyly moc jasné a obávám se, že zcela nejsou dosud), nicméně v angličtině mu to jde (tedy ty hodiny) jak když bičem mrská, bez přemýšlení (zrovna před chvílí jsme je opakovali a na to, že je pátek odpoledne dokonce i reagoval ochotně...) a kupodivu mu ty hodiny v angličtině vždycky šly hned a byly jasné od první chvíle, co to brali...nechápu proč, ale nějak mu to "past" a "to" vyhovuje a představí si to lépe, než v češtině...
|
| TaJ | 81121 |
|
|
25.5.2018 17:42:31
Jitys, náš 10 letý je na začátku první třídy uměl, fakt zvládal i údaje za pět minut třičtvrtě, půl a pět apod...ale těm digitálním dává přednost odjakživa, orientuje se mu podle toho líp, i v jízdních řádech apod... ručičkové hodinky dostal v polovině první třídy, k posledním Vánocům si přál digitální, tak teď má ty...jinak časem zjišťuju, že ty ručičkové zase zapomněl, respektive většinou rozluští, kolik je hodin, ale má problém si to převést na ty digitálními, kterými se hlavně řídí...nebo když mu třeba řeknu, že je půl druhé a on kouká na jízdní řád na zastávce, tak se ptá "co je na začátku - 13 nebo 14?"
![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
25.5.2018 17:38:05
Ropucho, nemusí mu zavazovat boty
, je přece spousta bot bez zavazování...já to třeba umím, ale momentálně na zavazování boty nemám žádné, tkaničky se dají řešit i stahováním, nebo existují silikonové pružné, které se zavazovat nemusí...syn tkaničky zvládl na konci minulého léta, ale boty na tkaničky doteď žádné taky nemá... |
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
25.5.2018 17:19:53
Dyskalkulie. Neumím taky
|
| Monty | 129940 |
|
|
25.5.2018 17:08:32
Jasně, když někdo neumí číst, psát nebo počítat, tak má nějakou "dys", "dvojí výjimečnost", ADHD a já nevím co všechno ještě. Hlavně nenapsat, že by mohl být prostě jenom blbej.
Ale když neumí zavázat boty nebo neumí hodiny, tak je to hned "něco jinýho" a je jen blbej nebo línej. Neuvěřitelný. Ovšem tady mě to nijak nepřekvapuje. ![]() |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
25.5.2018 17:03:17
Len ale víš, o někom, kdo by hodiny neuměl vůbec? Zavázat boty? Já tedy ne. Možná mu to trvá déle, ale není totálně neschopen. Protože musel a neměl jinou únikovou možnost.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.