Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gladya, bývalá dasa, | 63023 |
|
|
7.6.2024 21:50:53
Pokud se nepletu, taky jsem volila Tvého bratrance.
|
| Gladya, bývalá dasa, | 63023 |
|
|
7.6.2024 21:49:02
Tenhle stereotyp mi taky vadí, je mi sice "teprve" něco přes 60, ale řeči o zmatených seniorech volících různé populisty začínám brát osobně 😀, doufám že tak abych volila něco jako ANO nebo dokonce SPD nebo komunisty snad nezblbnu.
No, mladí prý taky nejsou imunní,někde jsem četla, že u nich celkem boduje ten spolek Motoristů a Přísahy. |
| Termix | 105545 |
|
|
7.6.2024 21:29:04
Debatu včera jsme sledovali. Syn šel k volbám poprvé a vzal to poctivě. Četl a ptal se, ale zároveň je ovlivněn námi doma a volil tedy jednu ze stran pětikoalice.
Já jsem tradičně věrná Spolu. |
| babi_ | 48341 |
|
|
7.6.2024 20:49:51
Angrešte, já tedy mám také relativně blízké osoby na kandidátkách, ale politicky s nimi nesouzním, takže smolík
![]() |
| babi_ | 48341 |
|
|
7.6.2024 20:47:43
monam, to jako že žádný z těch více jak šesti set kandidátů nemá obdobné názory, co v EP prosazovat, jako ty? Žádný z nich by tě nemohl v Europarlamentu zastupovat? Musíš být velmi specifická osobnost
![]() |
| angrešt | 114837 |
|
7.6.2024 19:00:41
tak já to měla jednoduchý, hodila jsem do urny bratrance
(teda samozřejmě primárně proto, že jsem spokojená s jeho dosavadní prací v Bruselu, ale i tak mě to pobavilo )A navrch se mi povedlo ve volební místnosti ukrást tužku Jak jsem zvyklá mít tužku v ruce každou chvíli, tak jsme s ní odpochodovala a že je něco divně, mi došlo až venku u kapličky pod kaštanem. Tak jsem se vrátila do volební místnosti vrátit lup ![]() |
| Stará husa | 154854 |
|
7.6.2024 18:05:47
Jojono, četla jsem, že kdyby volby dopadly, jak předvídá poslední průzkum, tak by ANO i Spolu získaly stejný počet mandátů.
|
| monam | 158013 |
|
7.6.2024 17:52:06
dostala jsem se k tomu, abych prozkoumala kdo vlastně kandiduje a co chce, až včera. A asi nemám, koho bych volila.
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
7.6.2024 15:22:29
"proruská švagrová jí totálně nesnáší a posílá proti ní mnoho zesměšňujících videí, tak jsem ji znovu zařadila do výběru. Já vím, dětinské, ale baví mě to....
" S Nerudovou je to zvláštní, buď ji milují nebo nenávidí. Mně je líto, že chce do EP, protože při příštích sněmovních volbách by byla významnou posilou pro STAN |
| neznámá | 91073 |
|
7.6.2024 14:38:24
Poslední předvolební průzkum hodně překvapil, sice ANO první, ale s malým náskokem. Také bych chtěla, aby spolu vyhrálo, ale i kdyby výsledek kopíroval průzkum, byla bych spokojená, u ANO bych čekala bych daleko větší náskok.
A také mě překvapila velká podpora komunistů. ![]() Budu volit nějakou stranu z pětikoalice, kromě pirátů, ty jsou až moc radikální. Nejspíš spolu, vyhovuje mi Vondra. Původně jsem vyřadila Nerudovou, někdo, kdo dělal poradce Maláčový není už z principu můj člověk. Ale proruská švagrová jí totálně nesnáší a posílá proti ní mnoho zesměšňujících videí, tak jsem ji znovu zařadila do výběru. Já vím, dětinské, ale baví mě to.... ![]() Není to uplně sofistikovaný výběr, o politiku se uplně nehltám, ale tak když už se to tu probírá. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.