| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tuzemská politika

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 144126  [Dalších 143846 >>]
Gladya, bývalá dasa, 63023
7.6.2024 21:50:53
Pokud se nepletu, taky jsem volila Tvého bratrance.
Gladya, bývalá dasa, 63023
7.6.2024 21:49:02
Tenhle stereotyp mi taky vadí, je mi sice "teprve" něco přes 60, ale řeči o zmatených seniorech volících různé populisty začínám brát osobně 😀, doufám že tak abych volila něco jako ANO nebo dokonce SPD nebo komunisty snad nezblbnu.

No, mladí prý taky nejsou imunní,někde jsem četla, že u nich celkem boduje ten spolek Motoristů a Přísahy.
Termix 105545
7.6.2024 21:29:04
Debatu včera jsme sledovali. Syn šel k volbám poprvé a vzal to poctivě. Četl a ptal se, ale zároveň je ovlivněn námi doma a volil tedy jednu ze stran pětikoalice.
Já jsem tradičně věrná Spolu.
babi_ 48341
7.6.2024 20:49:51
Angrešte, já tedy mám také relativně blízké osoby na kandidátkách, ale politicky s nimi nesouzním, takže smolík ~t~
babi_ 48341
7.6.2024 20:47:43
monam, to jako že žádný z těch více jak šesti set kandidátů nemá obdobné názory, co v EP prosazovat, jako ty? Žádný z nich by tě nemohl v Europarlamentu zastupovat? Musíš být velmi specifická osobnost ~d~
angrešt 114837
7.6.2024 19:00:41
tak já to měla jednoduchý, hodila jsem do urny bratrance ~t~
(teda samozřejmě primárně proto, že jsem spokojená s jeho dosavadní prací v Bruselu, ale i tak mě to pobavilo ~:-D )

A navrch se mi povedlo ve volební místnosti ukrást tužku ~f~ Jak jsem zvyklá mít tužku v ruce každou chvíli, tak jsme s ní odpochodovala a že je něco divně, mi došlo až venku u kapličky pod kaštanem. Tak jsem se vrátila do volební místnosti vrátit lup ~t~
Stará husa 154854
7.6.2024 18:05:47
Jojono, četla jsem, že kdyby volby dopadly, jak předvídá poslední průzkum, tak by ANO i Spolu získaly stejný počet mandátů.
monam 158013
7.6.2024 17:52:06
dostala jsem se k tomu, abych prozkoumala kdo vlastně kandiduje a co chce, až včera. A asi nemám, koho bych volila.
Čumča. 160024
7.6.2024 15:22:29
"proruská švagrová jí totálně nesnáší a posílá proti ní mnoho zesměšňujících videí, tak jsem ji znovu zařadila do výběru. Já vím, dětinské, ale baví mě to....~:-D"

~t~ S Nerudovou je to zvláštní, buď ji milují nebo nenávidí. Mně je líto, že chce do EP, protože při příštích sněmovních volbách by byla významnou posilou pro STAN
neznámá 91073
7.6.2024 14:38:24
Poslední předvolební průzkum hodně překvapil, sice ANO první, ale s malým náskokem. Také bych chtěla, aby spolu vyhrálo, ale i kdyby výsledek kopíroval průzkum, byla bych spokojená, u ANO bych čekala bych daleko větší náskok.
A také mě překvapila velká podpora komunistů.~a~

Budu volit nějakou stranu z pětikoalice, kromě pirátů, ty jsou až moc radikální. Nejspíš spolu, vyhovuje mi Vondra.
Původně jsem vyřadila Nerudovou, někdo, kdo dělal poradce Maláčový není už z principu můj člověk. Ale proruská švagrová jí totálně nesnáší a posílá proti ní mnoho zesměšňujících videí, tak jsem ji znovu zařadila do výběru. Já vím, dětinské, ale baví mě to....~:-D

Není to uplně sofistikovaný výběr, o politiku se uplně nehltám, ale tak když už se to tu probírá.~:-D

[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 144126  [Dalších 143846 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.