Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jojona | 24583 |
|
|
7.6.2024 14:13:05
A kdo tipujete, že v ČR vyhraje? Já myslím, že to bude opět velice těsné a ANO bude druhé
![]() |
| MaMar | 39162 |
|
|
7.6.2024 12:42:03
Zajímavé, jak to máme každý jinak
Já jsem chtěla dlouho volit Stan, i když Nerudová mi čím dál víc leze na nervy. Ale ve všech volebních kalkulačkách, nejvíc v té, která porovnává, s kým bych se shodla ve skutečně proběhlých hlasováních v EP, mi vycházejí Piráti ![]() |
| Faidra Lannister | 133281 |
|
|
7.6.2024 12:38:50
Jo, ty vede ten právník předsedající Spolku pro uzákonění eutanázie.
Jmenují se správně, jen před ten hlas měli dát ještě slovo Ztracený. Já jsem několik let voličkou STANu, hodím jim to i sem, ale kroužkuji jiné kandidáty než čelo kandidátky. |
| Jerry G. | 159407 |
|
7.6.2024 11:37:54
My uz mame odvolino. Volila jsem strategicky proti nacionalni euro skepticke klice. Rose, k volbam urcite jdi. Spis nez na ceskou politiku se divej na Evropskou. Pokud bude mit Orban, Fico, Wilders v EU hlavni slovo tak ji rozlozi ze vnitr.
|
| byvala radka | 154149 |
|
7.6.2024 11:24:15
Rodinova, dobre Ty👍
|
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
7.6.2024 11:16:46
Klid, ty volební spoty jsou pro jinou cílovku, ne pro tebe.
|
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
7.6.2024 11:12:54
Sleduju vždycky předvolební debaty vrací se mi porevoluční pocity
![]() Ale Ypsilonku jsme zvládli taky, viděla jsem to už, když to dávali poprvé, už jsem fakt pamětník ![]() |
| babi_ | 48341 |
|
|
7.6.2024 10:06:35
Dcera je členkou volební komise a volí podle přesvědčení, shodou okolností jednu z těch menších stran. Rozhodně tam tedy půjde
![]() |
| Sam01 | 129844 |
|
|
7.6.2024 9:49:00
Popravde letos poprve vaham jestli vubec k volbam jit. Omylem jsem videla volebni spoty a byl to vazne bizar. Volit nakonec nejspis pujdu, protoze nechci nechat propadnout hlas. Dnes jeste jednou proctu volebni listky. Jedine, co vim je, ze rozhodne nebudu volit Piraty, protoze to fakt nemuzu.
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
7.6.2024 8:50:53
"Pokud chce někdo volit nějaký Hlas, Zelené nebo Mńau, tak tam rovnou ani nemusí chodit."
trochu mě děsí, pokud takový názor "veřejně" zastává zrovna člen volební komise... já chápu, že sčítání je snazší, pokud všichni volí jednu stranu a bez kroužků, ale fakt bych se k těm časům vracet nechtěla... i hlas pro jinou, než topovou pozici, má nějaký význam, nejde jen o volby do ep, jde o vyjádření postojů pro další volby, z těch výsledků se pak celkem hodně vychází při dalších propočtech do dalších voleb... paradoxně svůj smysl má i záměrně neplatný hlas nebo i samotná neúčast (a každé z toho má jiný význam!) nehledě na to, že i samotná politická uskupení pak ve svých dalších směřováních vychází právě z čísel po volbách... pokud Mńau nedostane dost hlasů pro ep, ale pořád víc než nějaké mizivé procento, je to pro ně samotné jistý signál, stejně tak pokud nedostanou ani hlas... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.