| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zahraniční politika a události

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 71979  [Dalších 71689 >>]
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
19.8.2024 16:02:49
Mně mnohem víc bavilo chodit do práce než do školy. Bylo to takový svobodnější. Někdy mě šéf pustil domů dřív někdy jsem šla něco zařídit a nemusela jsem se vracet, nevadilo přijít pozdě, hlavně žádný fomácí úkoly. A nejvíc se mi líbilo, že když jsem byla nemocná, nemusela jsem nic dohánět, dopisovat. Po dovolený taky ne. Moje první práce byl jeden velkej mejdan.
Evelyn1968,2děti 6269
19.8.2024 16:01:24
"Mladý člověk by neměl být nucený být v osm v posteli, jen ať si zaponocuje, zjistí potom, že vstávat ráno v šest je bolavé, probuzení krutá, tělo chce nutně ještě hodinku dvě spánku~d~"

To ne, nikdy jsem neponocovala před školou nebo prací, aspoň ne úmyslně, vždycky se snažím spát 8 hodin. Ráno vstávám blbě, ať už spím kolik hodin chci, tak to nemůžu ještě pokoušet.
babi_ 48341
19.8.2024 16:00:58
Federiko, to byl vtípek ~;)

Jinak si myslím, že jsi mimořádně cílevědomý člověk. Že si cestou k cíli poskakuješ nehraje roli, pokud si tedy při nějakém skoku nezlomíš vaz, což se mohlo asi snadno stát, ale nestalo, což je dobře ~;((

Já vůbec neměla představu, co jak... Neviděla jsem se v dospělosti ani jako krásná či ošklivá, vycházející z letadla či sedící u šminek, svobodná či vdaná, s dětmi či bez, prostě nijak. Beru věci jak přicházejí, dělám, co mě baví a co je potřeba, ale žádné velkolepé plány ani komplexní představy o budoucnosti jsem nikdy neměla.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
19.8.2024 15:56:28
babi, pečovat o někoho je dobré, pokud je v podřízené pozici ~:-D nebo se nechá do té podřízené pozice vmanipulovat (v jeho vlastním zájmu, samozřejmě ~t~)
a sestru jsem si vychovávala od jejího narození, tedy ku obrazu svému ~t~
jo, člověk musí hodně věcí tomu podřídit, ale to dělám z vlastního rozhodnutí, vidím v tom smysl... což je asi ve výsledku to, co potřebuju - když už mám dělat něco, co bych si jinak nevybrala, chci vědět, že to má nějaký důvod, nějaký vyšší cíl, nějaký smysl... což v dětství často nemělo nebo jsem to nedokázala vidět...
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
19.8.2024 15:56:04
Asi jsem jednodušší, vůbec mě nenapalo se bát dospělosti.
Federika 14090
19.8.2024 15:54:03
Babi, ne, to byli lidi, z nichž většina neměla ani střední školu. A FF UK považovali za školu pro exoty. Mě tenkrát přitahovali nejrůznější lidi, hlavně když byla zábava.
Čumča. 160024
19.8.2024 15:52:48
když je ta péče o blízkého svobodné rozhodnutí, tak to ladí s osobní svobodou~d~
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
19.8.2024 15:51:29
čumčo, ano, táta je skvělej ~:-D
asi jako vyrovnání toho, jak těžké jsme to s ním měly v dětství, je z něj skvělej parťák v současnosti ~s~
Stará husa 154854
19.8.2024 15:50:25
Já jsem si v dětství připadala daleko svobodnější než v dospělosti. V dětství jsem musela akorát chodit do školy, což mi nevadilo, kromě páté třídy jsem tam chodila ráda. Jinak jsem si jen hrála, četla, povídala si s kamarádkami, nemusela jsem se o nic starat, domácí práce dělala maminka, jídlo mi přistálo na stole, peníze jsem neřešila, když se něco pokazilo, on to někdo zařídil. V dospělosti byly jen samé povinnosti, musela jsem chodit do práce, která byla nekonečná, starat se o děti, nakupovat, vařit, uklízet, prát, zařizovat úplně všechno, všechno leželo na mě a dusilo mě to, nemohla jsem se na to vykašlat. Teprve když se osamostatnily děti a já odešla do důchodu, tak se cítím svobodnější, ale i tak leží všechno na mě. Zlaté dětství!
babi_ 48341
19.8.2024 15:48:52
Fed., zřejmě si mysleli, že nevíš, kde sídlí FF UK - od Václaváku to zas není tak daleko ~;)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 71979  [Dalších 71689 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.