| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zahraniční politika a události

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 71979  [Dalších 71679 >>]
Evelyn1968,2děti 6269
19.8.2024 15:46:37
"Delonova smrt je dalsim hrebickem do rakve naseho detstvi a mladi....ja jsem vzdycky mela radost, ze jeste zije, kdyz se o nem objevily zpravy, at byly jakékoliv"

Jo, jo...
Federika 14090
19.8.2024 15:39:40
Mamochu,
jo, byla s tím spojená řada scének.~:-D Toulala jsem se tenkrát po nocích, s nejrůznějšími lidmi nejrůznějších kategorií, věku, vzdělání, vyznání atd~:-D
Jednu jsem seděla s jednou partou v noci na Václaváku, popíjeli jsme, bavili se a já jim lehce pod vlivem řekla,že příští rok tady s nima nebudu, jelikož budu studovat na FF UK to. a to.
Brali to jako obrovskej vtip, fakt to vyvolalo vlnu smíchu~:-D
mamoch 107553
19.8.2024 15:34:26
Fed, to, žes věděla, že chceš studovat, to bylo právě to nejpodstatnější, pokud bys to nevěděla , klidně by tě třeba okolí a okolnosti stáhly někam "dolů". Měla jsi prostě správně dospěle nastaveno, že bez vzdělání nebude nic z toho, co sis přála / jak jsi už psala, nemít šéfa, být bohatá.../ Proto jsi tam kde jsi a nic se ti nestalo ~;((
Čumča. 160024
19.8.2024 15:18:48
"hlavně si toho života co nejvíc užít."

Fed, vůbec jsem v tomhle věku nevěděla, co to znamená "si ten život co nejvíc užít". Nikdo v mé rodině to neuměl a nepraktikoval.

Jo, obdivovaly jsme s kamarádkou třeba ztřeštěnost naší dějepisářky, která coby padesátnice přelezla plot (dost neohrabaně), aby si natrhala narcisy, které tam bezprizorně rostly - chtěla je, tak si pro ně přelezla plot~:-D

Věděla jsem, že je super před maturitou jít za školu, ve vlaku vystoupit tam, kde byla hezká příroda, jít na louku, lehnout si mezi pampeliškami, poslouchat walkmana, muzikál Hair, dokud nedojdou baterky...ale že v podobném módu jde i trvaleji žít, to mi přišlo jako scifi, na to jsem teprve mezi 18 a 20.rokem věku přicházela~d~
babi_ 48341
19.8.2024 15:16:50
Rose, to je zajímavé - já péči o někoho nepovažuji za situaci osobní svobody.
Federika 14090
19.8.2024 15:07:22
Já jsem byla hrozná, někdy se zpětně divím,že jsem to celý přežila~:-D
Od necelých 18 jsem žila sama, živila se sama. Neměla jsem strach ani obavu absolutně z ničeho, byla jsem naprostej bohém, lehkomyslná, žádný starosti, nic jsem si nepřipouštěla.Peníze jsem neměla, ubytování jsem hledala, jak se dalo, občas jsem spala u známých nebo na nádraží.Věděla jsem,že chci studovat.A to bylo tak všechno, jinak mi bylo všechno jedndo, hlavně si toho života co nejvíc užít.
Čumča. 160024
19.8.2024 15:04:33
Rose, prostě je ti to vlastní a je super, žes toho dosáhla, závidím ti tátu, se kterým si o tomhle můžeš popovídat.
Čumča. 160024
19.8.2024 15:02:31
Sedmi, některé strachy musí člověk asi porazit jen tím, že jim prostě čelí a ustojí to, nevím, jestli na to jde připravit~d~ Asi ano, je super, že ti to rodiče dali.

Bála jsem se dospělosti, situace po maturitě mi přišla jako dojít na "konec mapy" a dál je...nevěděla jsem, co je dál, první přijímačky jsem neudělala, takže rok prodlevy...prostě jsem šla do dospělého života, ale měla rozklepané nohy, jaké to bude...No, a bylo to úlevné, dobré, ale asi rok a půl mi tedy někdo pomáhal (rodiče tehdejšího přítele), třeba i jen radou, rozhovorem...

Cca od 20 nastal fakt přelom, už jen můj samostatný život. A taky jsem vliv své původní rodiny brala konečně s nadhledem, ty jejich řeči, srážení sebevědomí, jízlivá rádobyvarování, taky o mě můj milovaný děda řekl, že kdoví, co dělám, jestli se neživím tělem~n~
Asi od 20 jsem jejich kecy, náhledy, vlivy brala s větší lehkostí, nebrečela, nehroutila se, definitivně jsem pochopila, že to zvládnu a jejich pochyby o mě jsou jenom jejich pochyby o mě, nemusím si to k sobě pustit~d~

77kraska 132593
19.8.2024 14:50:11
Cumco, já jsem se desila toho, ze v dospělosti nebudu umět koupit správné maso, ze se nebudu umět postarat o dite a ze na mne šéfové v práci budou zlí apod…..myslim, ze mne rodiče měli vest víc k prakticnosti, abych se toho všeho nebala
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
19.8.2024 14:26:08
"bála jsem se dospělosti, myslela jsem si, že to bude obdoba dětství, kdy nad životem člověk nemá sebekontrolu a je v tahu různých vlivů (jen jiných než v dětství)"

mám pocit, že dospělosti jsem se nikdy nebála, jen se na ni těšila... že konečně nebudu muset pořád někoho poslouchat a budu moci žít po svém...
nedávno jsme se bavili s tátou, různě jsme vzpomínali a tak a když jsem řekla, že ačkoliv své dětství vnímám pozitivně, ani omylem bych neměnila a jsem radši dospělá, prohlásil že jsem vždycky holt měla tu osobní svobodu jako jednu z nejdůležitějších :-) mnohem lépe jsem snášel pečovat o mladší sestru než se nechat hlídat od té starší ~:-D
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 71979  [Dalších 71679 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.