| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zahraniční politika a události

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 71979  [Dalších 71659 >>]
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
19.8.2024 8:53:42
vzhledově mi u delona vždycky nějak vadila ta přílišná souměrnost... připadal mi takový neživotný, umělý, nevzbuzoval emoce... a belmondo byl naprosto typicky ošklivý ~t~ nikdy jsem nechápala, jak mu v těch filmech padaly ženské k nohám, vždyť neměl žádný šarm ~:-D
ale já jsem strašný skeptik, co se mužského vzhledu týče, líbí se mi obvykle spíš starší chlapi, když už z nich něco vyzařuje, asi potřebuju, aby měli něco odžito a bylo to na nich vidět ~:-D takže třeba i takový brad pitt mi přijde dneska mnohem hezčí než zamlada, stejně tak clooney nebo dicaprio (ani jeden se mi jako mladý nelíbili ani trochu)
mladý se mi líbil hugh grant, pro ten jeho křivý úsměv a oči, ale taky spíš líbil, než že bych ho viděla jako sex symbol... aby byl chlap sexy, musí mít v očích smích a rošťáctví ~:-D
77kraska 132593
19.8.2024 8:51:55
VItr, jsem si rikala, ze nastane bitva o dedictvi po Delonovi....on Ariho nikdy neuznal za syna, pritom je mu podobny....urcite o tom budeme cist na seznamu, po Delonovi zbyla spousta majetku

ted jsem to hledala na wiki, Ari zemrel vloni, ale zustaly po nem dve deti
77kraska 132593
19.8.2024 8:46:33
Vitr, moje babicka mela ve velkem vinohradskem byte starodavnou "toaletu", u ni se sedelo na taburetu potazenem ruzovym brokatem, toalata sestavala ze sirokeho nizkeho stolku se sklenenou deskou, pres kterou bylo videt do prvniho supliku postrannich skrinek, v tom prvnim supliku mela nejhezsi satky, takze ty byly videt pres sklo, a uprostred bylo velike kulate zrcadlo (ktere jsem pak mela roky v predsini v panelaku a ted je na pude na chalupe)

delalo to dojem luxusu uplne jako ze zahranicniho filmu...teda nikdy jsem babicku nevidela u te toalety sedet, spis se kochala pohledem na ni a neustale ji peclive lestila (hlavne zrcadlo)
Vítr z hor 100046
19.8.2024 8:43:15
K Delonovi jsem byla buhviproc vzdycky zdrzenliva. Libili se mi spis Belmondove a podobne.
Pak se to prohloubilo, kdyz jsem cetla o Nico a Arim, pak o jeho extremistickych tendencich… uznavam, ze byl krasny.
Vítr z hor 100046
19.8.2024 8:38:03
77mi, kdyz jsem se rozhodovala, kam jit na Erasmus, vybrala jsem Pariz - urcite kvuli tem vsem Cetnikum, Velkym blondynum,Sedmym rotam… to jsem pak koukala! ~t~
Vítr z hor 100046
19.8.2024 8:35:16
No jo, moje mama mela kosmeticky stolek, ale nevim, jestli s taburetem. Mela ho ve vile svych rodicu, kde jsme zpocatku bydleli. Taky mela obri balkon se sloupkovym zabradlim (“protoze je to dcera”, jak mi vysvetlila babicka). Ten monumentalni balkon jsem si pak predstavovala pri cteni Boccaccia, protoze jsem nevedela, jak vypadaly toskanske balkony.
Tata pak mamu surove odvlekl do prazskeho bytu - a bylo po romantice s kosmetickym stolkem. I balkon byl takovy chudinsky - jen asi 3 m2 a trubkove zabradli ~t~
(Ten byt je asi 10 minut metrem od Vaclavaku vcetne chuze, ale tenkrat mi to pripadalo jako spolecensky sesup asi jako z Maleho Bobse).
77kraska 132593
19.8.2024 2:03:23
Zasjaj, přesně, chtěla jsem byt “půvabná snoubenka” z Fantomase ….ale už vůbec jsem si nepředstavovalo, ze můj snoubenec bude Jean Marais, ten se mi nelíbil…. Určitě se můj dospěly život měl odehrávat ve Francii 60.nebo 70.let, měla jsem mít nějakou zábavnou práci, třeba snažit se vypátrat Fantomase, a žádné děti

Vlastně hrdinky tehdejších filmu neměly děti, případně se o ne nijak viditelně nestaraly

Mne děsil dospěly život, stát na náměstí na sídlišti ve frontě na maso a každý čtvrtek ve frontě na knihy a jezdit na chalupu, kde budu cely den varit a pect… a ještě navíc chodit do práce
Čumča. 160024
18.8.2024 23:01:17
Huso, já myslím, že bys byla šťastná~d~ Vžycky mě zajímalo, co by tě těšilo, pro co by ses rozhodla, kdybys mohla vrátit čas....
Stará husa 154854
18.8.2024 22:39:56
V předškolním věku jsem byla přesvědčená, že budu psát krásné knihy, budu je i ilustrovat a vázat. Nemyslela jsem, že bych si tom vydělávala, protože tehdy jsem ani netušila, odkud se berou peníze a ani jsem to nepovažovala za práci. Prostě jsem to chtěla dělat, líbilo se mi to. Pak už jsem o žádné zaměstnání nestála. Jedině, když jsme se měli rozhodovat, na jakou VŠ půjdeme, tak jsem moc chtěla jít studovat historii a představovala jsem si, že budu bádat ve starých rukopisech a objevím skvosty. To bohužel nevyšlo, ten rok brali na historii 2 lidí z celé republiky. Obrečela jsem to, ale maminka mě utěšovala, že o kdybych to vystudovala, beztak by mě nutili učit a to bych nezvládla. Chtěla bych vědět, jak by se můj život ubíral, kdybych byla o 10 let mladší a mohla tu historii opravdu vystudovat. Možná by ze mě byla stará panna, která by stejně níc úžasného nevybádala a byla bych nešťastná. Možná i tak se můj život vyvinul nejlépe, jak mohl.
Ropucha + 2 120300
18.8.2024 21:47:16
Paní důležitá rozdávající rozkazy jsem nechtěla být nikdy, to mě neoslovuje.
Umělkyně ano, o tom jsem uvažovala.
Asi ze všeho nejvíce jsem si představovala, že budu zdravotní sestřička nebo paní učitelka. To byla jediná povolání, která jsem si přesně uměla představit, co dělají a není to úplně dospělácká nuda, jsou u toho děti :-)
Že budu krasavice, to se rozumělo samo sebou ~:-D
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 71979  [Dalších 71659 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.