| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zahraniční politika a události

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 71979  [Dalších 71669 >>]
Čumča. 160024
19.8.2024 14:16:54
to je fakt, takovou představu ženské dospělosti jsem měla také - nechávat si šít z Burdy, mít v ložnici bílou taburetku na bílé kožešině, na ní skleněný broušený flakón s parfémem a spreje a mýdla Fa (tak to měla i máma)~:-D

bála jsem se dospělosti, myslela jsem si, že to bude obdoba dětství, kdy nad životem člověk nemá sebekontrolu a je v tahu různých vlivů (jen jiných než v dětství) - když jsem byla dospělá a na vlastních nohou, byla to obrovská úleva - jen moje vlastní chyby, moje vlastní peníze, moje rozhodnutí, čas strávený podle toho, co chci~:-D
Čumča. 160024
19.8.2024 14:04:19
Evelyn, možná se takto člověk už v dospívání naučí, že být večer dlouho vzhůru je cool, zakázané, dospělácké, zavání to svobodou...
Mladý člověk by neměl být nucený být v osm v posteli, jen ať si zaponocuje, zjistí potom, že vstávat ráno v šest je bolavé, probuzení krutá, tělo chce nutně ještě hodinku dvě spánku~d~
77kraska 132593
19.8.2024 9:45:04
Vitr, hodnota dedictvi je pry 300 mil EUR
Peppa 133447
19.8.2024 9:36:04
Fed, tady je mladej a krásnej, takovej model. V těch filmech, co jsem já viděla a kde mu bylo nějakých cca 40-50 se mi ale už nelíbil, přišel mi jaksi slizkej.
77kraska 132593
19.8.2024 9:24:43
Vitr, maji to jinak nez my Slovani a taky jinak nez Anglosasove

asi to je mimo jine tim, ze je u nich tepleji a travi vic casu venku, na ulicich a v kavarnach...zase naopak Skandinavci porad resi interier, design a bydleni, protoze kvuli zime jsou porad doma

a dalsi duvody, tradice zemedelstvi a potravinarstvi a mlsani, taky tradice bohate zeme....

77kraska 132593
19.8.2024 9:15:19
Vitr, Delon mel nechat udelat testy DNA a Ariho prijmout...testy DNA se delaji cca poslednich 30 let v bezne soudni praxi v CR (ve Francii mozna driv) ...muj nazor, ale asi mel svoje duvody

deti se Delonovi moc nevyvedly, krom dcery Anouchky...Ari byl na drogach, zemrel na predavkovani, Antony a Alan-Fabien meli porad nejake prusvihy, Alan-Fabien postrelil divku na vecirku v otcove byte
Vítr z hor 100046
19.8.2024 9:14:18
77mi, jj, oni umeji zit, ale je to hodne tezky. Lidi casto ziji tak, ze si ani navstevu nevezmou domu (nemuzou bud ze se tam ani nevejde, nebo je to uvnitr extremne…nereprezentativni). Ale nevahaji jit do slusne restaurace a tam za vecer roztocit par set euro.
Kdyz resi jidlo (a to i kluci tesne po skole), jsou schopni k tomu pristupovat jak ke startu raketoplanu. Koupi maso, rybu, podiskutuji s prodejcem o zpusobu upravy. Pak jdou do prodejny s vinem a podiskutuji o tom, co budou varit, a jake je k tomu vhodne parovani.
Kdybys je videla nakupovat obleceni ~:-D

Ale je to neco za neco. Casto verejny blahobyt - soukroma bida. Nebo stare penize, coz je asi nejlepsi moznost. Socialni system teda 100x lepsi nez u nas, podpora materstvi, skolstvi taky, ale je treba se angazovat, aby se dite vyskrabalo nad prumer (VS maji prakticky vsichni). Imigranti jsou demotivovani casto prave proto, ze to proste nepochopili.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
19.8.2024 9:02:27
maminka měla v ložnici toaletní skříňku se zrcadlem, ale taky jsem ji u ní nikdy neviděla sedět :-) sedávaly jsme tam my, když jsme si fénovaly vlasy - byla tam zásuvka a fén byl uložený v té toaletní skříňce... a před zrcadlem měla vystavené flakóny parfémů a dřevěnou šperkovnici, krásná skříňka plná bižuterie ~:-D maminka si vlasy klasickým fénem asi nikdy moc nesušila, používala natáčky a nafukovací helmu... a na té krabici od helmy byla ta krásná elegantní paní, taky taková iluze budoucí dospělosti ~:-D
já si hodlám udělat toaletní stolek z bývalého počítačového stolu v ložnici, mám i koupené krásné trojdílné zrcadlo a i pár organizérů na kosmetiku a stojany na bižuterii... jen nejsem schopná to dotáhnout (už asi 3/4 roku ~7~)
Vítr z hor 100046
19.8.2024 9:02:21
77mi, prave, Ari umrel. Hadam, ze se do toho ty jeho deti nebudou chtit pustit. Musi to byt strasne divna situace - otcova rodina dite prijme, ale on ho cely zivot odmita.

Letos o dovolene jsme videli neco trochu podobneho. Medialne proflaknuty pripad, matka s ditetem, otec nekde trajda s milenkama. S tou matkou tam byli rodice nezvedeneho otce a chovali se k ni moc hezky.
77kraska 132593
19.8.2024 8:56:36
VItr, u mne tu oblibu Francie z detstvi pozdeji prebili Beatles, takze jsem po revoluci jela studovat do Anglie

ale naprosto chapu, ze jsme byli fascinovani Francii meho detstvi, moje babicka u filmu vzdycky rikala "jak ti lidi umi zit" nebo "oni se umi bavit"....i kdyz to bylo cele o mafii a Delona nakonec zastrelili.....ta estetika delala hodne

Delonova smrt je dalsim hrebickem do rakve naseho detstvi a mladi....ja jsem vzdycky mela radost, ze jeste zije, kdyz se o nem objevily zpravy, at byly jakekoliv
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 71979  [Dalších 71669 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.