| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Scrapbooky

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 2447  [Dalších 2277 >>]
Libii 55216
15.12.2008 9:48:46
Nejjednoduchší budeš mít otevřít stránky fotostar nebo fotolab je to vlastně skoro stejně a tam už do hotové šablony vložíš fotku a napišeš jen přáníčko. Já to po všech patáliích s gimpem atd. udělala takhle.
LilyAA 84752
15.12.2008 9:38:02
ahoj, mám Zoner Media 6, když chci udělat něco jakoby "složitějšího" tak mi to napíše: tato funkce dostupná pouze ve verzi HOME nebo PROFESIONAL, nyní používáte verzi CLASSIC~a~~a~
BERBER+A+L+V 7963
15.12.2008 9:26:03
v Zoneru jsou i rámečky. Jakou máš verzi?!
BERBER+A+L+V 7963
15.12.2008 9:23:04
v Zoneru jsou i rámečky. Jakou máš verzi?!
LilyAA 84752
15.12.2008 9:21:24
Prosím všechny kreativní šikovné maminky,popř. tatínky, zda by jste mi napsali návod na velice jednoduchou úpravu fotky, chtěla bych ji vložit do nějakého rámečku a připsat text, zkoušela jsem to ve wordu, v powerpointu, ale není to ono.... a na gimp si vůbec netroufám, neexistuje něco opravdu primitivního na zpracování fotek??

mám zoner media explorer, ale nějakou starou verzi, tak mohu jen "odčervenit" oči.......programy co jsem si stáhla z rossmanna nebo photoshopu, tak bud to neumožnují nebo to neumím, nabízí mi to udělat knihu ale to já nechci....

poradíte mi prosím??

předem díky.........~b~~b~
Petra
  • 
27.10.2008 17:58:18
Pro všechny milovníky scrapbooku!
Nový internetový obchůdek se zbožím pro scrapbooking a kreativní tvoření!
Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 12094
3.8.2008 0:15:15
Aha, koukám, že jdu s křížkem po funuse a na fórum už jsi psala;)
Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 12094
3.8.2008 0:13:43
Betull i já tě zvu do fóra, tam ti holky odpoví podle mě na všecko;o) scrapbook.cz/forum
Jinak já začínala na A4 s klasickými papíry a lepidlem z papírnictví, stránky dávala do euroobalů a teď teda jedu v třicítkách, líbí se mi to mnohem víc a na čtverec se mi líp dělá. Ale je to opravdu jen na tobě. Jestli chceš mrknout na mé absoltutní začátky, tak mám na scrapbooku galerii http://scrapbook.cz/galerie/index.php?cat=10043
Album Kubásek je právě to úplně první A4 a první polovina jen z materiálů dostupných v papírnictví. Pak už jsem se drobet rozjela a teď jsem scrapbookem posedlá a používám především originální sc papíry a doplňky... Těším se, že se na fóru "uvidíme" a hlavně na tvoje stránky!
Betull 62850
20.7.2008 15:06:44
ahoj, diky za rady! :-) Odkazy "Jak na to" atd jsem studovala, spousta technik, prislo mi, ze jako zacatecnik musim zacit nejak uplne jednoduse, vybrat si jen nejakou techniku,protoze jak se do toho vic zactu, ztracim se:-)
O tom formatu jeste popremyslim. A jeste dotaz. Co klasicke album? Takove to, co je urcene pro nalepovani fotek pomoci fotoruzku, to by se nedalo pouzit? Chapu, ze by se s tim mozna hur manipulovalo, nez s jednotlivymi papiry, a stranky jsou jen bile... ale jinak by to slo? :-)
Sylvie 664
19.7.2008 8:25:00
Záleží na penězích a tvojí kreativitě :o)

Levněji tě to vyjde, když budeš dělat na A4, to pak můžeš použít běžné papíry nebo si z netu tisknout papíry na běžné tiskárně, výtvory dávat do euroobalů a zakládat do normálního šanonu. KDysi jsem takové "obyčejné" album viděla a vypadalo fakt hezky, když člověk umí :o)))

Dražší je dělat čtverec 30x30, pak využiješ speciální papíry, obaly i alba. Ale i tam samo můžeš využít obyčejné papíry, jenom jsi omezená tím, že mají menší rozměry než podkladový papír, takže třeba když potřebuješ pruh odshora dolů, neuděláš ho (nebo s napojením, ale to už nemusí vypadat hezky).

Jestli ti stačí papíry a lepidlo - to záleží na tobě :o) Někomu jo, někdo se víc vyřádí s větším množstvím serepetiček (knoflíky, průchodky, mašličky, provázky, plastické samolepky, qulling nebo chrastidla...). Hezky vypadají i různé druhy papíru, tedy k obyčejnému barevnému přidat nějaké detaily třeba z ručního papíru.

K těm rozměrům - teď koukám, že Lída prodává už i alba jiných rozměrů :o) Tak těch 30x30 je taková klasika. Jinak kdysi jsem na netu viděla alba 30x30 viděla i levnější (do dvou stovek), ale nebyly tak hezké.

Nevím, jestli jsi si v obchodě všimla i dalších odkazů - nahoře jsou ikonky "Jak na to" (tam je podrobný návod, co se dá jak dělat) a určitě by tě mohlo zajímat i "Fórum" nebo "Galerie" ;o)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 2447  [Dalších 2277 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.