| Betull | 62850 |
|
18.7.2008 21:46:42
ahoj, potrebovala bych poradit, rada bych zkusila scrapbook, ale nevim, co si mam poridit do zacatku. Prochazela jsem internetovy obchod scrapbook.cz, ale uplne se v tom vsem ztracim, prosim, muze mi nekdo poradit? Sraci par barevnych ctvrtek, papiru, nejake vhodne lepidlo a je to? Jo a hotove stranky se davaji do euroslozek, ale to neni format A4, nebo je? Diky moc
|
| Sylvie | 664 |
|
|
17.7.2008 19:52:03
Mno, jsem to odeslala dřív, než jsem stihla dokončit myšlenku, tedy to pero dohledat :o)
![]() Koupit ho můžeš třeba tady ve specializovaném scrapbook obchodě (nevím, jestli je možné koupit i jinde v běžných prodejnách, já po něm nikdy nekoukala): http://scrapbook.cz/product_info.php?products_id=3802 |
| Sylvie | 664 |
|
|
17.7.2008 19:44:13
Já mám pocit, že na zjišťování ph existuje nějaké speciální pero?
|
| jana |
| • |
17.7.2008 12:09:55
Dobrý den, nedávno mě chytil "papírový" scrapbook, ale ještě sama nemám tolik praxe. Proto mám dotaz, jestli má někdo zkušenost s použitím odekorovaného celofánu. Konkrétně mi jde o bezpečnost použití na zdobení fotek v albu. Myslíte, že se dá nějak zjistit ph nebo jsou moje obavy přehnané? Předem díky za jakoukoliv radu.
|
| a |
| • |
4.7.2008 22:02:04
aa
|
| Andrea |
| • |
17.11.2007 14:32:30
Ahojte, začínám s digitální scrapbookem, stáhla jsem si dokonce nějaké kity, ale nevím jak je přehodit do programu na scrapbook. Mám Scrapbook Flair, a Photo Mix. Jde to vůbec?. Díky
|
| BEaBE | 50477 |
|
|
10.11.2007 12:46:51
tak jsme si staha gimp a nemůžu najít ta krásná pozadí, do kterých vkládáte ty fotky... to si tvoříte sami (ale kde tedy???), stahujete nebo nakupujete??? asi sem ten mechanismus nepochopila... :-(
díky za odpověď |
| Monika,svobodná |
| • |
25.10.2007 13:08:29
Zdravím.
Koukám na Váš článek sice Vám neporadím,ale vy byste mohla poraduit mě.Chci sse zeptat kde v photo philtru najdu ty prednastavené rámečky??Napište prosím co nejdříve.A přeji hezký den |
| pattie |
| • |
12.7.2007 0:12:15
Uz mas ten navod?
|
| Lenka |
| • |
3.5.2007 15:34:33
ahojky holky, začínám s rámováním fotek a měla bych malý dotaz, jestli budete vědět. Dělám ve Photophiltru a zkouším si i sama tam dělat přednastavené rámečky, nebo použít rámečky z Photo Frame Show. Vždycky si ten rámeček uvnitř vyberu obdelníkem nebo kruhem /podle tvaru vnitřku/ a do toho výběru umístím fotku a pravým tlačítkem myši dám vložit do výběru ...pak si fotku příslušně roztáhnu a ona se upraví ke krajům rámečku. Ale jedna věc mi takhle dělat nejde - kdybych např. ozdobila rámeček malými gify - třeba obrázky skřítků a ty mi částečně přesahovaly dovnitř rámečku /tj. nebyly jen po obvodu/, tak když tam vložím fotku, tak se mi ta část obrázku skřítka přikryje fotkou. Prostě nevím, jak jakoby přiklopit rámeček na fotku, aby se přizpůsobila velikost fotky a neumazaly se vnitřní ozdůbky přečnívající do rámečku.
Prosím, poradte kdo máte Photophiltr, popř. i jak se to dá dělat v jiném programu. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.