| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Scrapbooky

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 2447  [Dalších 2267 >>]
Betull 62850
18.7.2008 21:46:42
ahoj, potrebovala bych poradit, rada bych zkusila scrapbook, ale nevim, co si mam poridit do zacatku. Prochazela jsem internetovy obchod scrapbook.cz, ale uplne se v tom vsem ztracim, prosim, muze mi nekdo poradit? Sraci par barevnych ctvrtek, papiru, nejake vhodne lepidlo a je to? Jo a hotove stranky se davaji do euroslozek, ale to neni format A4, nebo je? Diky moc
Sylvie 664
17.7.2008 19:52:03
Mno, jsem to odeslala dřív, než jsem stihla dokončit myšlenku, tedy to pero dohledat :o)

Koupit ho můžeš třeba tady ve specializovaném scrapbook obchodě (nevím, jestli je možné koupit i jinde v běžných prodejnách, já po něm nikdy nekoukala):

http://scrapbook.cz/product_info.php?products_id=3802
Sylvie 664
17.7.2008 19:44:13
Já mám pocit, že na zjišťování ph existuje nějaké speciální pero?
jana
  • 
17.7.2008 12:09:55
Dobrý den, nedávno mě chytil "papírový" scrapbook, ale ještě sama nemám tolik praxe. Proto mám dotaz, jestli má někdo zkušenost s použitím odekorovaného celofánu. Konkrétně mi jde o bezpečnost použití na zdobení fotek v albu. Myslíte, že se dá nějak zjistit ph nebo jsou moje obavy přehnané? Předem díky za jakoukoliv radu.
a
  • 
4.7.2008 22:02:04
aa
Andrea
  • 
17.11.2007 14:32:30
Ahojte, začínám s digitální scrapbookem, stáhla jsem si dokonce nějaké kity, ale nevím jak je přehodit do programu na scrapbook. Mám Scrapbook Flair, a Photo Mix. Jde to vůbec?. Díky
BEaBE 50477
10.11.2007 12:46:51
tak jsme si staha gimp a nemůžu najít ta krásná pozadí, do kterých vkládáte ty fotky... to si tvoříte sami (ale kde tedy???), stahujete nebo nakupujete??? asi sem ten mechanismus nepochopila... :-(

díky za odpověď
Monika,svobodná
  • 
25.10.2007 13:08:29
Zdravím.
Koukám na Váš článek sice Vám neporadím,ale vy byste mohla poraduit mě.Chci sse zeptat kde v photo philtru najdu ty prednastavené rámečky??Napište prosím co nejdříve.A přeji hezký den
pattie
  • 
12.7.2007 0:12:15
Uz mas ten navod?
Lenka
  • 
3.5.2007 15:34:33
ahojky holky, začínám s rámováním fotek a měla bych malý dotaz, jestli budete vědět. Dělám ve Photophiltru a zkouším si i sama tam dělat přednastavené rámečky, nebo použít rámečky z Photo Frame Show. Vždycky si ten rámeček uvnitř vyberu obdelníkem nebo kruhem /podle tvaru vnitřku/ a do toho výběru umístím fotku a pravým tlačítkem myši dám vložit do výběru ...pak si fotku příslušně roztáhnu a ona se upraví ke krajům rámečku. Ale jedna věc mi takhle dělat nejde - kdybych např. ozdobila rámeček malými gify - třeba obrázky skřítků a ty mi částečně přesahovaly dovnitř rámečku /tj. nebyly jen po obvodu/, tak když tam vložím fotku, tak se mi ta část obrázku skřítka přikryje fotkou. Prostě nevím, jak jakoby přiklopit rámeček na fotku, aby se přizpůsobila velikost fotky a neumazaly se vnitřní ozdůbky přečnívající do rámečku.

Prosím, poradte kdo máte Photophiltr, popř. i jak se to dá dělat v jiném programu.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 2447  [Dalších 2267 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.