| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Scrapbooky

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 2447  [Dalších 2227 >>]
Aprilmouse 8897
4.12.2006 17:02:41
Petule - poradím ti jednoduše. Začni tím, že si založíš nový čistý papír (soubor/nový) o velikosti A4 s rozlišením 300 DPI. Ty čísla ti tam budou pasovat akorát (od LEsany) a zbytek dorovnáš tak, aby ti tam hezky pasoval :)
rascal-ka 15516
4.12.2006 16:32:03
Ahoj holky, tak po téměř měsíci máme opravený PC a já jsem konečně on-line. Dokonce jsem ani nemohla nic tvořit, takže mám co dělat, abych do vánoc stihla všechno! Jdu se pokusit dolistovat ten měsíc nazpátek a pročíst všechny příspěvky.
Kačka+Miška+Eli+Anička 28794
4.12.2006 14:24:06
Danilko,

já ho normálně rozzipovala v commanderu, aby ti rozzipoval soubory i s koncovkou .rar, musíš mít ten program naistalovaný v počítači. Ke stažení je třeba tady
Pettule 24474
4.12.2006 13:01:34
Ahoj holky scrapbookařky,

už delší dobu k vám nakukuju a snažím se vytvořit (dle vašich rad a zkušeností) své dílko. Něco už jsem vypotila s hotovými šablonami (ze www stránky Cannonu), ale teď se pokouším v Gimpu o kalendář a nevím následující :

1. jakou velikost jednotlivých vrstev - první jako pozadí - kolik?
2. vkládané fotky - kolik
3. kalendář - jednotlivé měsíce - mám stažený ten od Lesany - kolik?

Ještě podotýkám, že je chci tisknout.

Předem díky díky moc za rady.
Aprilmouse 8897
4.12.2006 9:43:01
Včera v noci začlo hlasování v dalším kole soutěže - tentokrát kit Jarní vánek
http://digiscrap.baby-cafe.cz/hlasovani/4kolo.html

a je vyhlášené nové kolo, bližší informace zde :) - přidejte se!!
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=3
IK 17651
3.12.2006 16:12:48
potřebuješ unzip který otvírá i jiné typy souborů(rar apodobně)
Dobrý je win.rar-ale ten je placený-jde stáhnout jako trial asi na měsíc.

Já používám Ultimate Zip(pod xp běží dobře)
Odzipovává téměř všecky přípony-takže není problém.Navíc si pamatuje kam ukládal naposled a navíc dokéže otevřít i poškozený soubor.

Stáhnout jde na netu-vyhledávačem ho najdeš(je i na slunečnici,dtahuj,sosej apod)
Danilka 45610
3.12.2006 16:05:30
Tak tohle nějak se mi nevede. Rozzipuju přes commander jen soubory s koncovkou zip, ale rar mi to neudělá, takže ani ten rapget, což mě dost mrzí, hodilo by se to. Nevíte někdo, jak na to?
Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 7987
3.12.2006 15:46:28
Holky pomoc.Zaregistrovala jsem se na BC ,ale nechce mě to tam pustit.Co mám dělat?
Navíc potřebuji poradit,kam mám uložit stáhnuté fonty?Já jen tuším,že do písma v pc,ale kde to je?
Ramalka 46440
3.12.2006 13:26:15
Ahoj Ivucho,

v Correlu scrpa dělat ,ůžeš, osobně Ti neporadím, páč Correl nepracuje s klasickými vrstvami - má to tak nějak údajně jinak, ale zeptek se na BC v dikuzi jestli je tam někdo kdo používá Correl, ale mám pocit, že holky co ho měly tak přešly na Gimp, páč v Gimpu a Photoshopu jedeme tak nějak skoro všechny, takže je pak mnohem snazší něco si poradit apod. April je machr přes Photoshop (píše návody apod.) a Sylva tady odsud na BC jako Lesana zase píše návody na Gimp a je přes něj odbornice za pochodu se učící :-)

Jinak co se týče kitů, z kterých holky dělaly kaledndáře - jedině se zepatt kde ho stáhly, ale ve většině případů to nebudou vědět, málokdo má zavedený systém archivace tak, aby mohl dobře dohledat odkud kit stáhl. Ale Jitty nás na BC denně zásobuje odkazy na kity zdarma
Ivucha + 2 7296
3.12.2006 12:00:45
Tak už jsem tam - zaregistrovala jsem se a koukám na kalendáře jaký tam jsou krásný - fakt super...

Jdu tě zkusit najít na tu diskusi tam ale kdyby ne zeptám se tu - mám v pc Corel 12 - dá se všechno to co se dělá v GIMP dělat i v Corelu? Já ho sice v pracovním pc mám ale porpavdě s ním neumím - jen takový ty základní věci - scrap prostě ne :-P

A na BC se mi moc líbí některý kalendáře - ale kde najdu k nim třeba kity prosím???
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 2447  [Dalších 2227 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.