| Aprilmouse | 8897 |
|
|
3.12.2006 11:17:29
Ivucho, většinu rad najdeš na nástěnce v Baby-cafe
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=3 Jinak se přijď podívat do hlavní diskuze http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=123951#123951 |
| Ivucha + 2 | 7296 |
|
|
2.12.2006 23:25:59
Jdu Vás poprosit o radu protože mi je jasné že tu jste všichny odbornice :-) Já jsem pro změnu úplný, alůe opravdu úplný laik...
Ale ráda bych udělala nějakou hezkou PF - vždycky jsme měli nějakou fotku s dětma která se dala použét a jen doplnit PF a jméno - letos ale nic takového nemáme :-P a proto bych potřebovala hezky někam vložit fotky aby to vypadalao dobře... A dále nějaký tip na kalendář na zeď - po měsíci? Vloni jsem dělala v Zoner photo - vybrala jsem styl a naskládala fotky - ale ráda bych letos něco lepšího - taky aby am byli fotky nějak různě poskládané atd. - šak asi víte co myslím... Moc, moc prosím - budu vám moc vděčná za rady... případně tady je můj e-mail zabak.kuk zavináč centrum.cz Díky, díky - výsledek vám potom určitě ukážu ;-) |
| Ramalka | 46440 |
|
|
2.12.2006 22:33:40
Ik, mi to tady nechtělo fungovat na BC máš odkazy na něco staršího, snad ti půjdou pod vousy :-)
|
| Ramalka | 46440 |
|
|
2.12.2006 20:52:17
Ahoj holky,
April to co píšeš je pravda, ono sehnat kit kde by alespoň trochu něco bylo a byl ke stažení celý týden, je fakt fuška, jarní vánek byla druhá volba, vybraný byl lepší, viď April :-D měl tam toho dost od papírů až po sponky ze sešívajdy ajá nevim co ještě, barevně byl tak jako do hněda, JENŽE měl přes 400Mb :-( takže by to holky stálo dost limitů Ik suprový nápad s těma novinama :-) |
| IK | 17651 |
|
|
2.12.2006 18:13:42
Já jsem ale nijak nechtěla snížit soutěž na BC.:))
Mně se líbí co holky dovedou-a je to kolo od kola lepší! Já se ted mořím s tím-najít někde na netu obrázky takového toho OLD typu-jako starobylé či jak to říct! A taky country-to já prostě můžu:) A nikde nic:(( Tak aspon dám dnešní výtvor-už jsem ho louskla i na BC.Tak doufám že nebude přeIKováno:)) ![]() |
| Aprilmouse | 8897 |
|
|
2.12.2006 15:26:33
Sylvie - mezi náma, ono to tak skoro je :D já jsem hledala jeden kit, kdybych náhodou nějakého vítěze nedohnala včas, aby to nestálo. A docela mi to nahnalo :) No ale na druhou stranu, zase je vítěz umístění na první strane BC :)) no nekup to :)
|
| Sylvie | 664 |
|
|
2.12.2006 15:05:07
Checht, April, ty vítěznou cenu popisuješ tak poutavě, že pod dojmem tvých slov bych navrhla přejmenování na "Komu zůstane v ruce Černý Petr?" ;o)
DObrá zpráva - návod na stopy už mám hotový,j enom tam musím hodit pár odkazů, odkud se dají stáhnout. Teď už ale musím s děckama ven. |
| Aprilmouse | 8897 |
|
|
2.12.2006 14:59:50
Jasně IK, tohle je spíš přehlídka :D a vzhledem k tomu, že se nehraje o žádnou cenu, myslím že není důvod, proč by se měl někdo kvůli tomu hádat :D - naopak, ten co vyhraje, ještě musí povinně najít kit na příště (přitom mnohem zábavnější je nechat se překvapit a počkat, co vybere někdo jiný) :) takže asi tak. Když to přehodnotíš, tak budem dělat, že jsme nic neviděly a budem rádi, že máme dalšího adepta :D
|
| Sylvie | 664 |
|
|
2.12.2006 14:57:33
Ik, tady se nikdo s nikým nehádá :o) A doufám, že kvůli výběru kitu pro dalšího kolo ani nezačne ;o) A vkládat obrázky můžeš i nesoutěžně ;o) Jinak mně název "soutěž" taky nesedí, ale zrovna tady to beru jako nepodstatný detail. Nebo můžeme navrhnout, aby se soutěž přejmenovala třeba na "přehlídku" ;o)
|
| IK | 17651 |
|
|
2.12.2006 13:25:28
Tak to já nějak nemusím soutěžení.Vyléčily mě alba na jednom blíže nespecifikovaném servru pro maminy-kde byly alba s fotkama soutěžní.Asi po týdnu se tam zhádal každý s každým,byl to samej anonym a byl to dost hnus co dovedly dospělé ženské kvůli obrázkům dělat za brikule-no docela zvláštní zážitek.Tak jsem se zařekla že nic v čem je název soutěž už NIKDY provozovat nebudu!
Takže já nakouknu-zahlasuju-a dost.Na určité věci jsem fakt zásadová. Takže u mě je to tak:) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.