| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Montessori škola

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 812  [Dalších 692 >>]
Monty 129940
17.6.2016 12:49:06
Monty 129940
17.6.2016 12:49:05
Aleno,
jasně, zatímco ty děti, co se neučí, ty vychovaly srny. ~;)
Alena 129302
17.6.2016 12:45:24
" Už jsem to tu četla od x lidí, jak by to nedovolili. No, tak jo, mají kliku, že to nemusí řešit a mají děti, který se v tomhle směru nějak "ukočírovat" dají."
Spis nez kliku se snazi kocirovat od narozeni. Deti co sami vzorne praktikuji skolni - a jeste treba nejakou jeji opravdu nudnou variantu - moc neni.

Yuki 00,03,07 49504
17.6.2016 12:28:03
Monty, takto syn stojí o fyziku, takový smwěr, který ho asi baví, ale není to nic, pro co by hnul prstem
to, pro co je ochotný něco obětovat je ten sport, studijní pobyt - faakt to nijak nesouvisí së školou, ale najednou má nějaký zájem a smysl a není otrávený, ti puboši to někdy mají těžký :)
a samozřejmě neposlechnou dobře míněnou radu, to je pod jejich proveň, i když třeba s odstupem uznají (aspoň náznakem nebo tím, že neprotestují tak moc), že maminka měla pravdu už tenkrát :)))
Yuki 00,03,07 49504
17.6.2016 12:25:37
na výchově nebo jak to nazvat, možná je přesnější soužití s potomstvem, je nejlepší to, že nidky nevíš, co udělají, co na ně zabere, na co se vykašlou
většinou oćení to, co považuješ za nesmysl a neocení vynikající nápad

ale když na něco přijdou sami, má to naději na úspěch téměř vždycky :))
Monty 129940
17.6.2016 12:24:15
Yuki,
nestojí o nic materiálního nebo "zážitkovýho".
Stojí - nebo stál - o tu přírodovědu. Ale asi ne tolik, aby se kvůli tomu v čemkoli a jakkoli přemáhal.
Monty 129940
17.6.2016 12:21:33
Yuki,
nebrala jsem to ve zlým.
Mně to u syna mrzí, ale už jsem pochopila, že s tím nic neudělám, i kdybych se stavěla na hlavu. Tak se s tím učím žít. ~;)
Yuki 00,03,07 49504
17.6.2016 12:20:56
ještě k tomu jedna věc - tys nedávno psala, že tvůj syn o nic nestojí, nemá žádný cíl - no tak se nediv, že mu chybí chuť cokoliv udělat, překonat se
můj syn se nevím proč a kde k tomu přišel rozhodl, že chce dělat jeden sport, který zabere moc času a potřebuje, abysme ho vozili na trénink, 30 km daleko každou druhou neděli, tak jednou za 6 týdnů je někde závod, Morava nebo Slovensko, výlet na celý den pro celou rodinu, zatáhl do toho i malýho a manžela, takže šílenství prostoupilo rodinou,
teď se rozhodk, že za rok pojede na studijní pobyt na druhý konec světa a já mám dojem, že to, že konečně něco fakt chce mu strašně moc prospělo, má cíl a to je důležitý

ale když jme se snažili my yu nějaký cíl pomoct najít, nevedlo to nikam, musí si to objevit sami
Yuki 00,03,07 49504
17.6.2016 12:10:52
Monty, to nebylo ve zlým, u nás to trvalo taky pár let, než to doběhlo, ale teď, v 15 se stala změna - sám od sebe se jde umýt, vypne počítač, sedí u učení - nepřehání to, ale už ho nebaví trojky, tak letos žádná nebude, začíná vědět, co chce a co za to nestojí, ale než k tomu děcko dojde, někdy trvá, tvlj sy nje o kousek madší, tak vydrž :)
já jsme dlouho říkala, že jsme ráda, že je ten můj na víceletým gymplu, po 9. třídě by se neměl šanci dsotat, tercii zvládal se dvěma trojkama, teda zčásti kvůli nemoci, ale kdyby to nepohnojil před nemocím, nebylo by to tak zlý, kvartu v pololetí zase s trojkou, ale o tu už uteklo vyzn)amenání, teď se uvidí, jestli dobře napočítal poměr jedniček a dvojek, ale halvně, je v klidu, chce a ví co chce, nemusím mu stát za zadkem, aby něco udělal a když potřebuje pomoc, tak si o ni řekne a je vidět, že to myslí vážně, dřív sice třeba i přiel, ale nepřinutil se soustředit, opakoval, jaká je to blbost a že to nejde a vytáčel mě strašně

přešlo ho to :)
Monty 129940
17.6.2016 12:04:16
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 812  [Dalších 692 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.