| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Snažilkovské maminky

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 23535  [Dalších 23425 >>]
Mikk & 2 píďata 69867
13.7.2011 20:46:21
A co vůbec v práci? Dobrý, spokojenost?...
Mikk & 2 píďata 69867
13.7.2011 20:43:08
Tak další těhu bych nedonosila, a kdybych neděj bože prý otěhotněla, musela bych opravdu celé těhu být v nemocnici, kde by se snažili mě udržovat co nejdýl, ale byl by to prý risk, nevím dle čeho tak soudí, ale zatím měl vždycky pravdu, obě má těhotensví odhadl naprosto přesně u Matýnka mi hned řekl, že nejdýl v září rodím a u Emmí tipoval konec prosince začátek ledna, nevím jak to dělá, ale trefil se :-D.. musím na laparoskopii, děloha se po porodu nějak zdeformovala nestáhla se do normální podoby bo co a jeden vaječník je obalen v nečem, prý to bude jen nějaký myom, ale bude dobré to zkouknout a odsát, prý se to po porodu občas stává...jako nevím, nerozumím tomu
Každopádně jsem srabík a dalšího těhu se bojím, tohle s Emmí bylo pro mě strašně stresující, abych ji donosila..od začátku to krvácení, křeče, udržování - sic i tak sem si bříško užila, i když mi ty týdny chyběly a nerada jsem se s ním loučila,...a nechci se bát o dalšího človíčka, nedej bože o něj přijít předčasným porodem / potrat to si raději budu fakt užívat těch svých bobíšků~s~
Larinka+3svišti 55666
13.7.2011 20:32:58
jakto?copak ti tam řekli???
Víš jak,to jsou taky jen moje osobní plány :-)-ono kdo ví,jak to pak v tý době bude-těžko říct ~d~
Mikk & 2 píďata 69867
13.7.2011 20:32:11
To je bobíšek malinkatej, je krásnej...
Já už si benjamínka nepořídím, ale ráda bych, ovšem po poslední náštěvě gyn. mám utrum~n~, tak si musím užít těch svým prďolků pořádně a pak válčit už jen s puberťákama~t~
Larinka+3svišti 55666
13.7.2011 20:20:20
no,letí to fakt příšerně....a i to mě nějak utvrdilo v tom,že si prostě za těch cca 8let snad ještě jedno mrňátko pořídím :-)

a tady je ten náš malej prcek-malej Kolumbus:-)

Máťa má naprosto stejnou fotku ~t~

a ještě jeden Kryštůfek :-)

Mikk & 2 píďata 69867
13.7.2011 20:00:11
Jéé Lari tak to velká gratulace k synovečkovi, hlavně ať je zdravý a šťastný...~s~~:-D~;((
Letí to hrozně viď...já si to furt nedokážu představit až budu chodit do práce prcci ve školce, pak škole..nějak je mi to až líto jak to jejich roztomilý batolecí období bude fuč pak z nich budou puboši a já stará větev~t~~t~~t~

Bože je mi blbě, sem si udělala salát a nějak mi to nesedlo blééé
Larinka+3svišti 55666
13.7.2011 18:59:18
Ahoj holky!

Jsem ostuda~f~-v poslední době net zanedbávám-jednak to je počasím a hlavně díky práci....nestíhám a i mě to mrzí,protože jsem nějak zabředla do pracovního schonu a nezbývá mi čas na radosti a takovej ten běžnej pokec a podrbání~n~~d~

Maargitt,gratuluji ke ko,k další princezně a navíc k tvému dnešnímu svátku~x~ ....a i k myčce~t~-já se bez ní už taky obejít nedokážu:-)

A musím se pochlubit-před týdnem se mi narodil synovec (nevím,jestli si pamatujete,že jsem psala,že ségra čekala druhý dítě,ona nezodpovědná,nemá chudák malej ani tátu,ona zadlužená úplně všude).Měla to být holčička a nakonec je to Kryštof....je krásňoučkej,maličkatej a bobeček chudáček-nemá ten start do života jednoduchej a navíc i tu budoucnost nejistou před sebou díky svojí matce.
A dneska jsem mohla zase popustit svoje hormony a postarat se o něj-názorně jsem ségře ukázala,že zavinovačky nejsou jen pro parádu,ale mají svůj jistý úděl-malej nechtěl zabrat,pořád fňukal,tak jsem ho zavinula do plínky (bylo horko)a najednou zabral a chrněl:-)
Když se mi to povede,hodím sem jeho fotečku,jak jsem ho dneska vyblejskla:-)

A když jsem ho tak chovala,tak mi přišlo neuvěřitelný,že Máťa byl taky takovej prcínek a že to tak uteklo a je z něj velkej chlapák~n~:-)
Mikk & 2 píďata 69867
13.7.2011 18:35:42
Mě s Emmí teda při krvácení nechali doma, přitom hematom jak kráva, ale asi to bylo buď anebo...~d~~d~ poležela jsem si až pak...stejně to jsou v tý nemocnici smutný příběhy chjo~n~

Jinak jsem ostuda, teď čumím na MMB a koukám, že dnes slaví Markéta~x~
Tak Markétko, vše nejlepší k dnešnímu svátku~x~~x~~x~

Emmí spinká, Maty je s taťkou na letišti, jeli vyzkoušet nový letadlo, tak mám klid a nevím co bych...čeká mě akortá koupelna a žehlení a nějak se mi do ničeho nechce...zajímavý jak sem čím dál línější~t~~8~
Mikk & 2 píďata 69867
13.7.2011 15:00:15
Markét paráááááda, že je mimísek v pořádku~:-D~;((~R^, jen tak dál holky~;((
Já si taky říkám, že dneska je to těhotnění, čím dál rizikovější...~7~, vždycky jak jsem ležela v nemo, tak to bylo strašně depresivní a nikdy jsem nechápala jak můžou dát maminku čekající na potrat, z nějakých zdravotních důvodů miminka, k mamince, která bude rodit a je na vyvolání, to musí být na psychiku katastrofa~n~
SIc se ty porodní asistentky, tam snažili konejšit a být co nejmilejší, ale stejně~6~
Mikk & 2 píďata 69867
12.7.2011 21:44:34
Markét já do Lidl šla poprvé fakt až teď :-D já moc tyhle diskonty nebo jak se tomu ...nemám ráda..nerada tam nakupuju, nerada tam chodím..., ale hold rodičák je rodičák a úspory nejsou bezedný že~:-D..jídlo tam teda nekupuju, občas zeleninu, když mají hezkou, ale jinak jen tu jejich drogerku, jo a čokoládový muffiny~t~ ty mají luxusní, jen teda se pak nesmím divit, že se mě ty špeky tak drží...i když to mě tak nedeptá jako ten oteklej ksift~8~ dvojitá brada mno fuuuj
Zítra fotnu..teď sem to už nestihla, ale ráno to hodím na FCB
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 23535  [Dalších 23425 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.