| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Snažilkovské maminky

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 23535  [Dalších 23435 >>]
Mikk & 2 píďata 69867
18.7.2011 9:49:57
Jinak Sychrov je fajn, tam sem se vdávala~:-D, jinak kousek od ZOO je dětský koutek, je tam malá mašinka, jedzí normoš po kolejích, jen takové pidi kolečko, ale děti to strašně baví + ruské kolo, když je krásně jsou puštěný fontánky, tak tam děcka řádí...vstupný je 30,- na osobu
Mikk & 2 píďata 69867
18.7.2011 9:42:35
Ahojík,
Pal no záleží jak dlouho budete, je toho tu spousta, ale není to moc o tom to přelétnout, většina těch "výletů" je minimálně na půl dne, Kozí farma, rozhledna u Jablonce
Ále třebas ještě bobová dráha na Javorníku je fajn, to Matyho hrozně baví
Ve městě už nic moc není~a~ leda muzeum, že by tam bylo zrovna něco zajímavýho
P/L 81708
15.7.2011 17:01:49
ahojik po dlouhe dobe,

mam jeden dotaz a prosbu na Mikk - planujeme, ze bychom jeli do Liberce. Ale nevime jestli na jeden den nebo pres noc, mne to prijde skoda jet na otocku, kdyz uz tam budeme. Kam se da v okoli s prckem? Cestou tam Sychrov, vyvetrat se z auta, pak mesto a Jested, Babylon neeee, zoo a botanicka - to vim, pak jsme si rikali Frydlant a Libverda vc. velkyho sudu (byli to moji klienti a nikdy jsem tam nebyla...), ale treba nejaka ptakovina - masinky na zahrade, zvireci farma, nevim, placam. Zacnu hledat na netu, ale dotazat se u mistniho je vzdycky lepsi:)))). Diky moc.

Jinak se mame fajn, dovca predcila ocekavani, L byl zlaty dite, tak jsme vejletovali o 106, jeli na lodicce, denne bazen, uz dlouho jsem nezazila, ze se mi nechce pryc:(. Jeli jsme az v utery, MM byl jeste v pondeli na pohrbu, takze tu zimu a dest jsme prezili doma. No a zase za rok:(.
Blizenka 72193
15.7.2011 13:24:14
Maargitt, super, ze se zda byt vse v poradku!!! ~g~
Mikk, musime byt rady, ze mame dve deti, jak pise Maargitt, je to v dnesni dobe zazrak, taky mam kolem sebe spoustu smutnych pripadu.. A co vis, treba nekdy to treti klapne.. Drz se! ~6~
Mikk & 2 píďata 69867
13.7.2011 22:03:45
to je zajímavý, to je přesně pro mě, inkometence děložního hrdla + vrozená vada dělohy...zítra mu asi písnu přesně co mi napsali do zprávy a poptám se jak vidí případné další těhotenství...pak poreferuju co mi napsal:-))
Mikk & 2 píďata 69867
13.7.2011 21:47:21
Markét díííky a pššš jako myška~t~
Mikk & 2 píďata 69867
13.7.2011 21:43:57
No nic loučím se ~:-D, jdu dát očistu, provedu celkové odchlupení~y~~t~~y~ a pak asi do hajan..~h~~h~~h~
Mikk & 2 píďata 69867
13.7.2011 21:30:55
Ježííš chudák A. ~6~~6~ to bych se bála taky, snad nebude mít ošklivé sny beruška~6~

No vidíš to mě nenapadlo se na Kouckýho obrátit..to zkusím, třeba mi dodá optimismus...já bych fakt ráda klidně další dvě, ale někdy dýl, ale tak nějak rozumově vím, že tohle je konečná, ale kdo ví, třebas ešt to jedno maličkatý za pár let...budu třeba bohatá, plodná a vůbec fit...člověk pomalu neví co bude za rok, takže se uvidí...
Já měla utrouš teĎ u Emmí jen do toho ukončeného 12tt, pak už sem ho měla vysadit, schválně mu písnu a uvidím co poradí, rovnou mu přepíšu celou tu zprávu, oni se v těch latinskejch zkrátkách vyznají, tak ať je to komplet~t~
Mikk & 2 píďata 69867
13.7.2011 21:24:37
Lari myslím, že v rámco uchování svého psychického zdraví to riskovat nebudu, bála bych se a stačilo mi přijít o mimíska v tom 12tt, představa, že by to mohlo být dýl to by mě kleplo..., ale je pravda nikdy neříkej nikdy~:-D, ale to už bysme museli fakt i bydlet jinde..
To léto je děsný viď, to láká k výletům a slunění, na podzim to hnedle bude lepší..
Ty jo už čtyři měsíce, to fakt letí, mě to přijde chvilka co jsi nastoupila..
Larinka+3svišti 55666
13.7.2011 20:56:10
Tak to je jasný,to naprosto chápu-horší je pak,jestli zvítězí zdravý rozum nebo srdce a hormony :-)

Já teď řeším,jestli sama nemám nějaký zdravotní problém-prášky neberu,takže jedeme přes kondomy,MS mám pravidelnou,jen teď poslední cyklus jsem měla šílený křeče a přitom jsem tolik ani nekrvácela-tak uvidím,jak se to bude vyvíjet dál a kdyžtak bych šla na gyndu poradit se a pořádně proklepnout-naposled jsem tyhle křeče měla na střední a pomohla mi antiko,ale tu už nechci.navíc jsem fakt nemohla nic dělat-hrozně mě to omezovalo,bylo to pomalu jak porodní bolesti

a práce?kvanta informací,takže mám teď takovou depku,že nic nestíhám,v práci mozek nepracuje jak by měl-prostě je to logický,že mozek to všechno nepobere ale občas ani ty nadřízený to nechápou-přeci jenom tam jsem už 4 měsíc.a štve mě i to,že je léto,já bez dovči,nemůžem na výlety nic.....takže asi tak.ale ono si to v září zase sedne,jen to léto nějak překlepat....a ono to naštěstí utíká:-)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 23535  [Dalších 23435 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.