| Habi[Simi 2/00&Tomi 8/08] | 67615 |
|
|
4.7.2011 7:18:05
Ahojky ...
Jen v rychlosti zdravím ... chodím teď za švagrovou do práce a ona s bráchou a dětmi vyrazili stanovat a na ryby .. vzali sebou i S., takže mám jen Tomíka ... a když potřebuju jít do práce, tu chvilku, než přijede mm je u mojí maminy ) .. takže pohoda ... dneska za nima jedou chlapi taky, takže budu slaměná vdova ![]() ... no ale těším se na tooo ![]() ... neb ráno nevstanu dřív, než se vlastní oči otevřou, budík vypínám ![]() ![]() Jinak s těmi vrozenými vadami je to k ![]() ![]() ![]() .. kamarádka musela porodit na 24tt ![]() ![]() malá měla nějakou vr. srdeční vadu neslučitelnou se životem ![]() .. tak to raději ukončili dřív, špatně to nesla, teď už se s tím tak nějak srovnala, neb se její švagrové narodil chlapeček a je s ním pečená vařená .. .to jí moc pomáhá ... chystají se pomalu začít zase pracovat na svém vl. .... Vlasta na ní netlačí, bylo to pro oba moc těžké, nevím, jak bych to zvládla ![]() ![]() ![]() Isabella ... prostě Bella, Belinka, Isíí ... máme tu vedle u sousedů vnučku Isabellu ... hezké jméno ... já kdyby náhodou, tak kluk Petr a holčička Adéla ... nejlépe bych ty dvojčátka ![]() ... séégra má dvojky, švagrová má dvojky jen jáááá nic ![]() ![]() ... to je nespravedlivééé ![]() Míšo, ty jsi prdlá, ty i když sníš denně vagón čehosi, tak budeš stále jak lunt ... já jen dýchám a mám zase nahoře kilo ![]() ![]() ![]() .. je to štítkou, musím k Dr. na testy a napsání prášku, neb to není možnýýý ![]() ![]() ![]() práááce - zatím dělám brigádničinu v místní hospůdce .... jinak švagrová a bratr budou pořizovat ten dům (však vítě, psala jsem minule ohl. té hypo atd.) ... zatím netuším, jak jim to dopadlo ... dnes budou vědět, zda hypo dostanou ... tak to sepisovali u notářky ... ta si pře švagrovou postěžovala na svou pomocnici ... švagrová se zmínila o mě, že jsem TAP ... a končí mi mateřská ... no uvidíme, snad by z toho něco mohlo býýýt, dělat u notářky od 8 do 15h by byl luxus ![]() .... zase jiná práce než doteď ... no moc se z toho neraduju a nedělám si naděje, neb ví bůh, jak to bude ![]() Vís nevím, tak mizíííím ... tak ahoj ![]() ![]() ![]() |
| Mikk & 2 píďata | 69867 |
|
|
30.6.2011 17:34:27
Jo a s tím oblečením, přes den jsem malou měla normoš v bodýnku a sameťákových tepláčkách apod. na ven jsme měli pár kombinézek pár vyloženě jen chlupatkových a pak takový teplejší, ale ty sem nakonec ani nevytáhla, páč do nich nedorostla a do toho fusaku stačila flísková nebo chlupatková v pohodě...
Měla jsem i takový kráásný kabátek..mno jenže do něj nedorostla, furt tu na něj čučím, je mi ho i líto dát na mmb ![]() ![]() ![]() |
|
|
30.6.2011 17:29:58
No práávě já moc dárků kupovat nechci, myslím, že jí stejně bude víc zajímat stromeček a balící papír..
, ale něco by tam mít mohla...kočárek už má koupený babička , koupili se švagrovou už i kuchyňku apod. takže mě toho moc nezbylo , aktivní chodítko a takový blbiny mám právě po Matym, takže mi zbyla max ta panenka, nějaká hadrovka nebo něco na ten způsob, třeba na něco narazím...dyžtak jí zabalím pár kravin po Matýnkovi ať má co cupovat , mno a právě má pak hned narozeniny, takže je to fakt děsný![]() ![]() No Isabele se hodně říká Belo...jinak se mi nic moc nevybavuje... To je smutný , takže to nevypadá moc dobře...![]() chudák holka...to rozhodnutí musí být nesmírně těžký, nedokážu si ani představit jak se může cítit...Kamarádka by teď měla termín...už se psychicky připravuje a má harmonogram na celý den, aby na to nemyslela ![]() , dle pitevní zprávy to byl nějaký virus bo co , moc jí toho říct nechtěli |
|
|
30.6.2011 17:03:54
Neboj určo bude malá v pořádku, už tě vesele okopkává
![]() ![]() ![]() jo a jména...ta Charlota není špatná, ale nějak to není ončo, spíš si k vám dokážu představit tu Isabelu, to mi tak nějak hezky pasuje ani nevím proč ![]() ![]() ![]() Vybírám dárky pro Maťulu k narozeninám a je to masakr, vůbec nevím co bych... , dostane necyklopedii, kloboučku hop, páč z toho je nadšený, nový stolek a židličky a pak asi je nějaký auto, chce policejní![]() ![]() a pak abych už vymýšlela k Vánocům a hlavně Emmí to vůbec nemám tucha co holčičce...spoustu těch chrastítek a aktivní stoleček to má po Matym...tak nějakou hadrovou panenku![]() sem bezradná![]() ![]() |
|
|
30.6.2011 17:00:03
Markét a jeje
to je děsný snad ta postižení nejsou tak hrozná a dají se nějak řešit?..Já dávala Emmí body s dlouhým rukávem, takový sameťákový tepláčky, fusky, svetřík, kombinezku a do fusaku a samo čepičku. Nikdy nebyla spocená ani studená, ve velkým mrazech sme nechodili, takže víc sem jí neoblíkala, horší bylo to oteplování, to jsem furt nevěděla co jí dát a teď kolikrát taky nevím a věčně tahám hafo věcí navíc nebo jí chudinku svlíkám...jak je v tý hluboký korbičce tak je tam tepleji než venku a občas se mi opotí chudinka malá, jí dávám ...nějak mi to přijde těžší než u Matýka - myslím to oblíkání...je to jiný![]() |
|
|
30.6.2011 16:26:27
Tak to je super, uvidím dle počasí, když by hlásili na toho 16. trošku obstojně tak pojedeme, když bude hnusně tak ten další vík.
, takže dám určo vědět![]() |
|
|
30.6.2011 15:15:40
Ahoj všici,
kde se touláte , dneska u nás vcelku hnusně, takže trčíme doma, snad se počasí umoudří ať můžeme aspoň na chvilku ven![]() Jinak na ZOO Praha to vypadá buď víkend 16.7. sobota nebo tu další sobotu, tuhle ani příští se to nehodí a pak jedeme fuč, takže jestli se to někomu hodí budeme rááádi... ![]() Maargit gratulace ke kopanečkům ![]() , úúplně ti to závidím![]() Fuj sem se nacpala a opět mé odhodlání hubnout v trapu.. , že já furt tak žeru![]() ![]() |
| Blizenka | 72193 |
|
|
29.6.2011 22:10:16
Maargitt, jo, byla..az skoro ve 32. tydnu, objednala jsem se prave uz na tom UTZ ve 20. tydnu.
A gratuluju ke kopani ![]() |
| Petkaaa+8/05+12/08 | 76731 |
|
|
28.6.2011 9:35:28
Maargit, jé to je škoda...to jsme pryč...v sobotu jedeme na týden
![]() |
| Petkaaa+8/05+12/08 | 76731 |
|
|
27.6.2011 22:36:32
Maargit, paráda, gratuluju
, hlavně že je všechno v pořádku.. . Isabella se hezké jméno, ale já raději české ...no zatím máte na vybírání čas...u nás to byl taky boj se na něčem shodnout . |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.