| Mikk & 2 píďata | 69867 |
|
|
27.6.2011 19:46:18
Markét paráda, super, že je vše v pořádku, už je to krásné miminko
![]() ..a co jména? Už jste s tím pohli![]() ![]() Kamarádka se rozhodla pro Justýnu, se teď kolem rodí jen holčičky ![]() to bude mít Máťa z čeho vybírat![]() ![]() ![]() |
|
|
23.6.2011 22:58:26
Markét no kdyby mi to joo šlo a vzali mě a zdárně na Technický zvládla toho BC, tak bych pokračovala na Mgr., ale to je ještě hudba budoucnosti
, kdo ví jak budu vyfluslá, že...pokud by mě vzali vychází poslední rok už při práci, tak by to byl asi masakr, i když počítám, že Emmí do školky nevezmou když je lednová, tudíž budu mít asi rok k dobru, nucený a poštěstí se aspoň nějaký ten částečný a hold bude hlídat babička...![]() No láká mě to práce s dětma mě vždycky bavila, je tu pár speciálek co má málo učitelek s tímhle vzděláním, sic prašule nic moc, ale hezká pracovní doba ![]() ![]() Uvidíme, ještě mě nevzali, takže mám čas se připravit...přijímačky vypadjí vcelku snadně, až na některý politický otázky..trochu se bojím toho vykojeného mozku, ale fakt má několik měsíců...za zkoušku nic nedám..., přinejhorším se vrhnu na tu němčinu a konečně si udělám aspoň státnice ![]() |
|
|
23.6.2011 16:22:13
Táák sme zpět
![]() Markét byty kupovali loni, takže fakt za hubičku ![]() Chci to zkusit tady na Technický uni. nemusela bych nikam daleko, takže ideální ![]() Na neurologii dobrý, normálně s dr. flirtovala, samej úsměv, byl z ní naprosto odvařenej..máme fajn neurologa...jen víc pokládat na bříško jinak je prý šikulka šikovná, tak jsem ráda, další ko za tři měsíce ![]() |
|
|
23.6.2011 12:31:19
Veru jen odpočívej
![]() ![]() Jinak fakt věřím..jen se prostě furt té hypo vcelku bojím...uvidíme, zatím to opravdu nehrotím ještě je chvilku čas ![]() Tak sem se začla připravovat na příjímačky a že by mě to nějak bralo ![]() zatím jsou nejblbější otázky o EU..![]() ![]() ![]() No nic jdeme se chystat na neurologii, to zase bude pocuc , snad nebudeme muset cvičit, to už bych fakt nechodila spát asi vůbec![]() |
| Veru+2 | 73392 |
|
|
23.6.2011 12:28:53
Ahoj,
gratulace Blížence.Malá má krásné míry ![]() Já od pondělí jenom spím,musím dohnat všechnu tu energii,co jsem vyčerpala ve škole. Vidím,že řešíte domky.Já jsem za ten náš moc rády.Sice máme hypotéku na 25let,ale v bytě to není ono.A s malýma dětma už vůbec ne.Není nad to,vypustit je na zahradu a celé dopoledne mám od nich klid ![]() ![]() |
|
|
23.6.2011 11:53:19
Markét toho se právě taky bojím, hypo si budeme muset vzít...bohaté příbuzné nemáme, co by nám třebas pomohly
a milionové úspory už vůbec ne![]() ![]() ![]() A zadlužit se na tolik let je mi prostě proti srsti..., ale bez toho to asi nepůjde..proto bych raději počkala až budeme mít dva platy...víc jak desítku do hypo taky dát nechci...něco se přihodí na služby apod. a ráda bych z něčeho slušně žila žéé ![]() Ségra udělala super kup, mamka taky, město u nich prodávalo byty...máma má 1+1 za 25000,- a ségra má 3+1 s balkonem a podílem na pozemku za 80tis. ...jako neuvěřitelný, sic byty fakt původní klasický panelákový, ale za ty prachy...to nekup , ovšem zase je to vykoupeno tím, že tam je velká nezaměstanost...ale ségra tam má dobrou práci...je zubní technik a její manža jezdí teda za prací do Prahy, což nic moc, páč ráno vstává v pět a vrací se třeba až v sedm...mno ale zase má opravdu doooost, že se mu to furt vyplatí |
|
|
23.6.2011 10:43:11
My právě taky nemáme balkon, ale zase velkou zahradu k dispozici a jen sest bytů, takze klidek...no ale s dvema detma to bude asi tesny...bydlime tu uz deset let, tak nevim, jak preziju stehovani
![]() |
|
|
23.6.2011 10:28:00
Hoj hoj
![]() No holky uvidíme, byla jsem se tam podívat a jsem trochu rozpačitá, bylo by to opravdu hodně práce, plus to vypadá, že nová střecha tak chápu tu nízkou cenu![]() My zase tak nespěcháme, ale chceme malý domek nebo řadovku, nebo alespoň byt s terasou nebo balkonem manža je šikovnej o to se nebojím, zvládne toho dost, podhledy, štuky, podlahy apod. jen na elektriku si netroufne, teda krom běžné výměny zásuvky apod. Tady máme bydlení hezký, což o to....ale byt je relativně malý...a tím, že máme kluka a holku bych ráda aby měli časem své pokoje a soukromí..tady bych se musela vzdát ložnice a to se mi fáááákt nechce ![]() Markét mám tě jako né úplně offline, ale uspanou ![]() |
| P/L | 81708 |
|
|
22.6.2011 19:43:45
ja si myslim, ze to "bydlet v domku" v sobe clovek musi mit,
penize jsou to celozivotni, to je jasny, ale ja si radsi koupim kvetnik s kytkou nez tricko:), dalsi aspekt je, kdo na domku "bude makat", domacnost je jedna vec, druha jsou neustaly dodelavky, nejen, ze se vecne neco rozbiji, ale clovek chce zuslechtovat a na to bud musi byt penize a nechat si to udelat nebo musi chlap byt sikovnej a hlavne musi mit cas a chut to delat, jinak bych do toho nesla:( jinak obytnej komplex s recepci a ostrahou a vlastni zahradkou mame za sebou a nikdy vice, clovek se tam svobodne ani neuprdnul, neustale pod drobnohledem, debilove v druzstvu, neustaly vymysly nesmyslu, kloudne tam nebydlel nikdo, vetsina pronajata, lidi se malem ani nepozdravili, fuj - tady pohoda, sousedsky vztahy zatim fajn, kdyz jdu s kocarem, tak 20x "musim" nekoho pozdravit, proste vesnice:), no nemenila bych |
| P/L | 81708 |
|
|
22.6.2011 16:04:49
ty jo, Habi, super ceny u vas, my 6,6 mio...., holt neco za neco
jo, jinak mame taky super obdobi vzdoru, takze s detskym programem se nechytame, hodoninska zoo v ramci dovci = deset hysteraku, dalsi den vylet do Znojma - slapani mestem - zlaty dite, protoze nebyly podnety typu krmeni zvere, jidlo, kolotoc, voda,...., zanedlouho dovolena v jiz. Cechach, no mame celkem obavy, takze obrnit se a nic necekat = pravdive heslo MM ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.