| Veru+2 | 73392 |
|
|
20.6.2011 18:33:48
Ahoj,
zdravím po velmi dlouhé době ![]() Dnešní poslední zkouškou jsem úspěšně ukončila první ročník ![]() Margit,zahlédla jsem,že jsi zvládla obhajobu práce.Gratuluju ![]() Ajo,gratuluju k Johance ![]() |
| Mikk & 2 píďata | 69867 |
|
|
20.6.2011 18:09:11
Tak já nevím, ale Emmí se rozhodla spát jen jednou denně??..je to možný, že už v pěti měsících, je čilá jako rybička....
Ona je vůbec za odměnu, si tu už jakou dobu hraje s hrazdičkou, ani o ní nevím... Maty si pracně rozkramařil svůj nablýskaný pokojíček..ještěže už přišel tatík a mám od něj klídek...snad bude zítra hezky, ať můžeme ven ![]() |
|
|
20.6.2011 18:02:49
Aaajo moc moc velká gratulace
![]() ![]() krásné jméno a krásné míry![]() . Johance hlavně hodně zdraví a spokojenou maminku s tatínkem, ostatní už půjde samo![]() ![]() Na fotečku se těším, link na deníček nemám, snad někdo dodá ![]() |
| Aaajo | 73160 |
|
|
20.6.2011 17:26:50
Ahoj holčičky
![]() Idem Vas na chvilku pozdravit a napisat, ze uz sme s Johankou doma a pomalicky si zvykame Narodili sme sa 10.6., 4300g a 53cm ...takze kus poriadnej baby Teraz bojujeme s kojenim...ale to vy vsetky dobre poznate musime budit kazde 3 hodiny, lebo sme mali ubytok na vahe, tak sme trosku nevrli...ale snad si coskoro zvykneme. Tak vam vsetkym prajem krasny den a ked sa trosku zabehneme, tak sa zase ozvem. Ak mi poslete link na dennicek, hodim vam nejaku fotecku bambulky ![]() |
|
|
20.6.2011 15:07:23
Markét tak to je zajímavý
..tak sem zvědavá, jak to bude dál pokračovat v tom říjnu..Kamarádky holčička je taky drobeček, rozhodně by jí nikdo nehádal skoro tři roky a byli taky na nějakých těch testech, ale růst. hormon má v pořádku...má 83cm Je fakt, že se chová dost ošklivě, to myslím někdo, kdo má někoho rád nedělá...nevím, nedokážu to moc pochopit Se snažím uklidit Máťovi pokoj, trochu protřídit hračky, má toho tu tuny, ale né všechno nutně potřebuje...plná bedna aut a on se nevzdá ani jednoho ![]() ![]() ![]() |
|
|
20.6.2011 11:40:01
Božeeeeee
zpátky na základku fakt...takových chyb..omlouvám se, snad to přelouskáte bez větší újmy....![]() |
|
|
20.6.2011 11:38:56
Ahoj holky
![]() sem musela v tom hnusným počasí do města .. Maty se samo řádně zmáchal ve vodotryskách ač měl holinky ..máme ve městě takový ty na zemi..no to je fuk, prostě se zmáchal opičák jeden, ještě, že sme neparkovali dalekoJe to by bala paráda, kdybys me to nějak synchronizovali a sešla se nás většina ![]() Joo a otázky, psala mi ségra byla dnes na pohovory a ptali se jí na její špatné vlastnosti a jak by se charakterizovala třemy přídávnými jmény..., říkala, že jí to dost překvapilo...odpověděla, že je veselá, hodně upovídaná a sebekritická a na tu špatnou vlastnost řekla, že občas trpí nízkým sebevědomím...což kecá mi přijde legrační, páč ségra je fakt spíš pravý opak, vždycky hvězda.... Tak sem tak dumala co bych řekla, přeci jen...ty špatné vlastnosti..mno nevím, aby se člověk neschodil zajímavé jak se pohovory změnili..![]() |
| Petkaaa+8/05+12/08 | 76731 |
|
|
20.6.2011 10:24:02
Maargit, jj O. je kus chlapa
, M. má 120 cm a fakt nevím jestli je na ni ještě sedačka, vůbec sem se po ní nekoukala... , ta 9-36 je jí malá. My s plenkami stejně jako Habinka...měl ji většinu nocí suchou, tak sem mu ji přestala dávat a kolem půlnoci jsem ho šla dát vyčůrat...je bez ní v noci od 2 let, teď už se sám vzbudí, když potřebuje čůrat, ale většinou vydrží až do rána. Dudana nemáme od 8 měsíců a teď jsme konečně vyhodili flašku s dudlíkem na mlíko, nechtěl pít mléko z ničeho jiného , ale konečně vzal na milost kalíšek . Tak se jdeme oblíct a jdeme ven...navařeno máme ze včera a nevím co doma . Tak se mějte pěkně ![]() |
| Habi[Simi 2/00&Tomi 8/08] | 67615 |
|
|
20.6.2011 8:46:30
Zdravím
Pracovní pátek byl super, šlo to bezvadně, užila jsem si to ... dorazila jsem něco po 00h ... v sobotu brzké vstávání a bohužel se závěrečná nějak protáhla a domů jsem dorazila asi okolo 4:30h ![]() .. ale bylo to super ![]() ![]() Neděli jsem proležela, byla jsem vyflusaná a k večeru jsem zvracela ... myslím, že ze sobotního jídla ![]() Mikk, ZOO bych taky sfoukla s Vámi (snad to naplánujete tak, aby jsme byli doma ), teď 8.7 na pár dní valíme do toho Rejvízu v Jeseníkách, tam jsme si rezervovali chatu .... se už těším, snad to dobře dopadne ![]() ![]() Pak je v plánu asi Chorvatsko, no uvidíme, budeme muset jet naprosto sami, škoda, není nikdo, kdo by se přidal, tak to prubneme ![]() Maargitt, ten tvůj chlap ![]() ![]() ... fakt mazec, myslím, že by Vám s A. a s mimískem bylo lépe bez něj a nakonec by se třeba našel i tatínek, kterej by Vás měl nejen rád, ale i si Vás vážil ... mě totiž přijde, že tě ten tvůj už nemá ani rád ... nemá náhodou někoho???, takhle se jistě nechová ani ke kamarádům, pokud ovšem nějaké má ![]() Mikk, kofolačka i medovník, luxus ![]() ![]() ![]() Pleny - u nás jsme bez plen už hoooodně dlouho a drží to dál, nepočůrává se a to dokonce ani, když se před spaním nejde vyčůrat, vydrží až do rána, kdy ho to vzbudí, takže bez problémů a dudana už taky nepotřebuje, takže mi už doma máme opravdu velkého kluka, žádné miminko ![]() ![]() ![]() .... ale co nadělám, že ![]() Mikk, každé dítě je jiné a na každé platí něco jiného, takže radit jak jsme to udělali my, nevím, zda má smyl .... ale začali jsme pomalu ... dávali jsme ho po večeři čůrat, pak jsem budila ještě někdy okolo 00h ... ale hlavně, k večeru už moc nepil ... a nepočůrával se... sic se sem tam přihodilo že ano, ale postupně jsme to nějak vypilovali k dokonalosti a teď naprosto bez problémů ![]() Víc nevím ... jdu uklidit a vařit ... zatííím ![]() |
| Libča+holčinky | 78124 |
|
|
19.6.2011 21:25:21
čusík,
Péťo, měla jsem 2ú - a nevím z čeho, páč vše dodržuji a hl bez vody nedám ani ránu... no a k tomu hooodně nízkej tlak... prý co tu ještě dělám... ve stř mi bylo oki, no ale ve čt nanovo a pak jsem lítala na pohotovost, jelikož jsem přestávala slyšet na jedno ucho... naštěstí už dobré... ale vyžrala jsem si vše.. k tomu jsem měla i zánět spojivek... super nemoci... Míšo, něco tu mám přichystáno, ale na poštu jsem se teď nedostala... do zoo se chystáme delší dobu, jenže nebyl čas, takže je slíbené na červenec... k plenám - u nás už nejedou, ani na noc a už vůbec ne krz den... začly jí vadit... sem tam nehoda, ale to fakt hooodně málo... krz noc vydrží a když potřebuje, tak si mě zavolá... a to je hl ráno... a ráno pak odměna - suchá postel ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.