| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Snažilkovské maminky

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 23535  [Dalších 23365 >>]
Mikk & 2 píďata 69867
19.6.2011 20:02:22
To jo, to je fakt, že je to mnohem pohodlnější~:-D~;), my, že máme forda v combi, tak se nám kočárek do kufru vejde bez problémů, naštěstí, ale i tak čučím po větším autě~t~~t~, ale vzhledem k financím to vidím až na příští rok..a to půjdem asi do toho s-maxe
Mikk & 2 píďata 69867
19.6.2011 15:33:09
Markét, u concordu jde taky korbička do auta, ale nevyužíváme, zabere to zbytečně moc místa, aspoň v našem vozítku~t~~t~~t~
Jinak s plínkou na spaní, žádná hitparáda...v poledne teda dobrý, to je bez plínky.., ale ta noční~a~, jednu dobu se krásně budil, tak to bylo asi tři týdny, pak se začal počůravat ač jsem ho ještě kolem půlnoci dávala na nočník~d~, tak sem rezignovala a tu plínu jsem mu dala, páč to bylo hrozně moc praní a on v tom v klidu spal~o~ celej pročůranej chjo..a ráno má někdy plníku suchou jindy durch, tak furt nevím jak na to ~8~
Mikk & 2 píďata 69867
19.6.2011 13:16:32
Sem ještě nedopsala...že sic jsem janéčko chtěla, páč to byl asi nej kočárek co jsem měla, ale ta nová kolekce byla žalostná, pro mě teda určitě....korbička malinkatá, sporťák zmenšili, celý kočárek má těžiště mnohem niž a vůbec se mi za ty prachy nelíbil...
Concord byl taková náhoda, viděla jsem ho v obchodě a moc se mi líbil, každý kolečko má odpružený zvlášť, takže mi ani nevadí, že nemá nafukovačky, zatím s ním nebyl problém, i les sme s ním už zmákly a má větší košík než janéčko, což sem teď se dvěma fakt ocenila~t~
Mikk & 2 píďata 69867
19.6.2011 13:13:07
Jinak palce samo držet budeme jak jinak~R^~:-D
No je fakt hubenej, ono to nevypadá, když je oblečenej, jak má tvářičky, ale jinak je kost a kůže...a takovej svalnatej, šlachovitej, jak furt lítá...
Jako dneska měl 180ml mlíka, 1 a půl bramboráku no spíš bramboráčku bez ničeho~a~~a~~a~, maso nejí vůbec žádný
Včera úspěch ochutnal jahodu, říkám je to dobrý viď...Máťa na to " jo, je to dobý " já na něj a chceš ještě? Maty: " Ne, nechci" a to je se vším, jen slyším ne, nechci a furt dokola~8~
Mikk & 2 píďata 69867
19.6.2011 13:09:09
Jéé Peti paráda, tak snad se to podaří skloubit a sejdeme se všichni~:-D

Markét jéé jsem se nechlubila, já už nemám Janéčko...trošku sem to neodhadla a v dubnu kočárek prodala...a hned v červnu otěhotněla..~t~~t~~t~ takže sme vybírali nějaký jiný...chtěla jsem znova Janéčko, ale tím, že vyšla nová kolekce nebyla 09 k sehnání v normální barvě, jen zbytky
Takže máme Concord Fusion a autosedačku normoš vajíčko od Concordu a zatím spokojenost...je vcelku veliké, takže tam má Emmí dost místa i ty boční strany jsou fajn, že jí hlava neklinká ze strany na stranu..~t~
Petkaaa+8/05+12/08 76731
19.6.2011 12:03:29
ahoj holky :-), my máme sedačku Maxi cosi 9-36kg a je super...jezdila v ní M. do cca 4 let a pak ji měl malý, ten ji měl od necelého roku, protože vajíčko mu bylo malé ~d~. Pak už M. jezdila jen na podsedáku, je moc vysoká a sedačku přerostla, takže je zbytečné aby v ní byla, hlavu má nad ní :-). Na dlouhé trasy jí ale půjčuju od kamarádky, sice je hlava nad sedačkou, ale aspoň si může naboku opřít hlavu, když usne ~;). No a malýho už taky přivazujeme jen velkým pásem, ty popruhy v sedačce jsou mu malé, ale však víte, že my máme doma obříky ~:-D. Od kdy je vůbec doporučován podsedák? Já to ani nevím, O. má 105cm a 16kg.
Maargit, ten tvůj chlap je fakt na houby ~a~, je mi tě fakt líto, bych s ním žít nedokázala ~n~...co ho prostě ignorovat a svůj čas si plánovat jen s Alexou, třeba ho to trkne a nakopne, ale nevím, u něj asi nepomůže nic ~a~. Od takovýho chlapa utíkat hodně daleko a už o něj nezakopnout...~4~
Lari, ať ti práce rychle utíká ~z~
Mikk, do Prahy do Zoo se taky chystáme, tak bychom se mohli domluvit společně, ráda vás poznám...jen první červencový týden jsme na dovči a pak prvních 14 dní v srpnu u moře, jinak nějaký víkend bychom dorazili ~;)
Mikk & 2 píďata 69867
19.6.2011 10:33:41
jj to je fakt..no podsedak planujeme opravdu až v době kdy se do žádné ze sedaček nevejdou, jinak budou přikšírovaný v sedačkách, to je jasná věc~;)
No uvidíme, ještě mám čas to prokoumat a budu řešit až to nastane...zatím se malá pohodlně do concordu vejde, takže časů habakuk~t~
Larinka+3svišti 55666
19.6.2011 10:21:12
jj,ty větší jsou pak dělaný na podsedák,ale ten užívat nebudem-ono fakt je bezpečnější a i pohodlnější být v sedačce než na podsedáku-ten využíváme jen na přepravu u někoho jinýho
Larinka+3svišti 55666
19.6.2011 10:20:18
jo,Maargitt,tobě bych rozhodně doporučovala sedačku 9-36kg,která má vlastní pásy-Nika totiž taky nemohla vozit v tý větší kategorii nejen kvůli váze,ale hlavně kvůli výšce-byla tam pak přiškrcená,i když tam máš úpony a tak se ti ten pás jakoby sníží ....a tu menší kategorii máme právě nepolohovací a ještě s pitomou opěrkou hlavy,takže uvažuju nad jinou,ale do nový se mi fakt nechce
Larinka+3svišti 55666
19.6.2011 10:18:09
maargitt,nikče jsme tenkrát koupili nějakou levnější sedačku na mmb,je fajn,jen mi vadí,že tu opěrku hlavy nemá tak bočně vyztuženou,že když usnou (dřív Nika,teď Mates),tak se celý jako sklopí a přepadnou dolů hlavou,takže když pak spí,tak je bolí za krkem.....takže teď bych koukala na to,aby ta hlavová opěrka měla pořádnou boční výztuž,aby se ta hlava za to zarazila a nepadala.Jinak je to váhová kategorie 9-36kg (má pásy a následně se dá pásat jen už pásem z auta).Nika jezdí už teda v té 15-36kg-dostali jsme tenkrát od pojišťovny za uzavřenou pojistku a musím říct,že je vážně bezva (i když asi nějaká bezznačková) ~d~

Mikk,bohatá asi ne,ale hold víkendy na mě čas od času připadnou a peníze nějaký navíc za to taky jsou (příplatky),takže se nezlobím.Navíc to jsou dlouhý směny,já jak má 75% úvazek,tak mi pak naskočí hodiny,že mám v týdnu pak třeba volno,takže taky dobrý :-) ....dneska tu jsem naštěstí jen do 2 hodin
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 23535  [Dalších 23365 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.