| Mikk & 2 píďata | 69867 |
|
|
11.6.2011 21:38:13
Markét palce jsou jasný, bude držet i Emmí jí pomůžu
![]() ![]() ![]() |
|
|
11.6.2011 21:37:43
Tak tentokrát nevyměkneš..
![]() ![]() ![]() Mno já jsem taky zralá do postele, ale jsem líná jít i do sprchy , teď sem vyřizovala mailíky nějakej ten MMB a nic se mi nechce...měla bych setřít, mno co nechám na jindy![]() No já neslavím...dopo budu stát u plotny, manža si přál svíčkovou..tak to má zabitý celý dopo než udělám knedle atd. já jsem děsně pomalá..manža aspoň vezme Matyho ven, tak budu mít trochu klid...a odpo nevím, dle počasí vezmu děti někam ven, prostě normoš den, jako každý jiný..oslavím si příští rok třicátiny, to si hodlám tu trojku trochu užít, mám zálusk na další tetování a mám vyhlídlou dovču, kam poletím s oběma ségrama nebyla jsem nikde snad šest let, buď sem makala jak blbá nebo těhotněla a kojila, tak snad to klapne a s dětičkama si užijeme moře![]() ![]() |
|
|
11.6.2011 11:12:04
Habi jsem ráda, že jsi doma a snaž se trochu odpočívat...neboj ono se z krve dost pozná, přesně jak píše Markét, asi toho bylo na tebe moc, ono to pak tělo dá najevo
![]() ![]() ![]() Markét, to je opravdu drsná reakce ![]() to ho vůbec nevzrušuj, že nosíš jeho děťátko, to ho to fakt jako nezajímá![]() ...fakt mu zkus víc povolit...nech ho ať si dělá co chceš, do svých plánů ho nezahrnuj - pokud to trochu půjde, třeba se chytne za nos, že podnikáš s A. a pak s oběma vše sama...možná si myslí, že nejsi dost odvážná od něj odejít, že když tě má doma tak si z tebe chce udělat tu správnou hospodyňku pečovatelku a jelikož to není dle jeho představ tak prudí...asi by chtěl mít naklizeno, teplou večeři, denně sexík a věčně usmevavou partnerku, která se ho po příchodu zeptá jak se měl v práci, zda není moc unavený , taková Stepfordská panička![]() ![]() . Tak se na něj vyprdni a ukaž mu jaký to bude, když se na něj úplně vyprdneš, třeba mu to docvakne, že to není tak černobílýTěžko říct co by na něj platilo...musíš zkusit, jestli ti to za to stojí, což já bych to asi nevzdala, přeci jen máte spolu A. a další špunt na cestě, tak to přeci asi stojí za to..nevím, ale vy máte potíže už hodně dlouho viď...co si pamatuju tak minimálně dva roky? mě se vcelku ulevilo, že jsem přestala po m. něco chtít...a hle dnes nás bere na výlet ![]() ![]() sám od sebe, tedy pokud dorazí dom a vyzvedne nás![]() ![]() , u něj vím, že nás má rád, jen jemu se všechno musí prostě říct on je takový nechápavý přerostlý dítě...nezodpovědný a moc flegmouš, ale hold sem si ho vzala a mám s ním dvě děti tak už to doklepem![]() ![]() ![]() |
| Habi[Simi 2/00&Tomi 8/08] | 67615 |
|
|
11.6.2011 9:16:06
Ahojky
Hlásím návrat z NsP ... zkušenosti šílené ... i když přede mnou se např. ke starým babičkám sestry chovaly slušně ... ale celkově ten přístup doktorů je tedy šílený ... v pondělí jsem okolo 9h nastoupila do nemocnice a až ve 20:30h za mnou přišel Dr. ... aby sdělil co bude dál ... řekl, že ještě proběhnou nějaká vyšetření, ale jiný je zase druhý den zrušil ... chocholouškov hadr ... jinak jsem ani nedostávala žádné léky, jen glukózu a Harmanův roztok (ten obsahuje vápník, hořčík, magnesium atd.) ... byla jsem dva dny bez jídla a pít mi povolili až v úterý ráno ![]() Nakonec mě propustili s tím, že mi nic nenašli a že při obtížích udělají další vyšetření ... takže moje nynější strava je bílé jogurty, chleba max. se sýrem a k obědu či k večeři vařené kuřecí maso a zelenina ... piju čaj a snažím se odpočívat ... ale copak to jde??? ![]() ![]() Nechápu jejich přístup, proč když v rodinné anamnéze máme rakovinu žaludku, jater či střev neudělali nějaká další vyšetření, abych věděla, zda jsem O.K. .... ale nepřipouštím si nic...jedu dál ... snad už se to nebude opakovat ![]() V červenci mě čeká návštěva CGOP v Praze u Dr. Kotouše, tak jsem taky dost nesvá ... už teď vím, že ze stupnice 10 bodů jsem na 4 ... ale snad to nebude tak horké ![]() Libi, moc děkuji za vyřízení, jsi zlatíčko ![]() Opatrujte se ![]() ![]() |
|
|
10.6.2011 22:17:09
hmm botky vypadají dobře, jen ta cena teda
![]() ![]() A co jak se cítíš před objh. už jen víkend a budeš to mít za sebou ![]() ![]() |
|
|
10.6.2011 22:15:04
Markét četla jsem dopo v tématech
nemáš to s tím chlapem jednoduchý, obdivuju, že s ním máš takovou výdrž, bych mu vzala hlavu a omlátila jí o nejbližší zeď , ale je mi jasný, že to tak jedoduchý není...Možná by bylo nejjednodušší s ním prostě nepočítat?..jako myslím, organizovat si čas bez něj, když ten zájem nemá asi nemá cenu ho nutit a dohadovat se...nevím... ![]() Já jsem z dětma převážně sama, jedinný den, který jsme všichni spolu je neděle, on je mnaža pořád v čudu, kdyby to byla práce tak to pochopím, ale on je prostě bůhví kde...raději nechci vědět kde, páč mě to už fakt nebaví |
|
|
10.6.2011 19:56:16
No kde nic tu nic
,tak sem se vrátila z nááákupů..no samo, mám toho kupu pro dětičky , i když to pro co jsem šla původně nemám že..., sobě sem teda spoň koupila tričko maskující špeky![]() ![]() ..Markét o těch botkách reebok sem taky uvažovala, jenže já se v té vyloženě sportovní modě necítím, nějak to ke mě nejde, v teniskách prostě neumím chodit , já leda tak balerínky a když už potřebuju do kecek, tak mám klasiku stary od adidasu...takový ty klasický styl easyton reebok nosím leda na cvičení a to ted nechodím, leda bych si je koupila na doma a to je škoda peněz a efekt by to asi mělo nulový![]() Tak musím vyžehlit mužovi oblek, se mi tak chce...a pak se na to vyprdnu a plácnu sebou na gauč ![]() |
|
|
10.6.2011 10:51:33
Brý dopolko
,tak samo, že jsem včera nevyžehlila skoro nic , ale zase mám vygruntováno na chvilku teda![]() Tý fole...taková hrubka, teď to po sobě čtu ![]() ![]() PaL no u nás ani maso ne, takže se opravdu trochu bojím, přeci jen má už takhle málo železa, chudokrevnej až to hezký není, věčně mu crčí z nosu krev dneska odmítl snídani i mlíko, takže zatím měl půl rohlíku, na to že je vzhůru od sedmé a je jedenáct opět pecka ..já doufám, že se snad ve školce rozbaští, protože na něj fakt nic nefunguje a rady typu nech ho vyhladovět on se nají háá hááá Mno nic letím zabalit a pošlu Matulu s babi a já se juknu do města co tam nového a utratit nějaký prachy, Emmí potřebuje bodýna ![]() |
| P/L | 81708 |
|
|
10.6.2011 8:43:06
Mikk,
uklidnim te, u nas: pecivo - suchy rohlik, suchy chleba, krupky na kila, vyjmecne kousek perniku nebo kolace s drobenkou (oboji asi dvakrat v zivote), ovoce - denne jablko a banan, jinak nic, zelenina - mrkev, jinak nic, mleko - DM mliko - 6hrnku denne, mirne pije vodu a tu a tam dzusik, maso - vseho druhu, k obedu bez prilohy na vidlicku, kure, mlety, kruta, ale i prase..., pastiku slize z chleba, omacky - minimalne, smichany - zapeceny veci - mimo lasagni nic, sunku obcas ano, jedl by to denne, ale smolik, syr - nevezme do pusy..., sladky - pouze medvidky a to kdyz ma chut, cokolady a susenky - nula, jogut - bily ano , max. yo pro deti, aby nemel kousky, ale musi mit na to naladu furt neco zobe, to jo, rikam si - mliko ma, ovovce taky, vlakninu z peciva taky, bilkoviny a spol z masa taky, stejne do nich clovek nasilne nic nedostane..., ale ma skoro 17kilo, takze dobry, ovsem opravdu pestry jidelnicek to neni, MM si dela srandu, ze ve skolce bude mit vyhodu, jak deti neji maso a on jo, ze to vymeni brambory za flakotu a bude se mit dobre :) ![]() |
|
|
9.6.2011 20:39:53
Markét přešli jsme na levnější variantu a to vanilkový sunar, on polotučný mlíko nechce, ač už by ho mohl, ani to neochutná, já s ním fakt co se jídla týče pořád dost bojuju, rozhodně se nedá říct, že má pestrou a plnohodnotnou stravu
![]() ![]() Je prostě nimra...a konzerva děsná, doufám, že Emmí bude větší jedlík... Z pečiva jí jen rohlík, loupák, chleba a suchou buchtu tj. bábovka, piškotový těsto, tvarohový těsto..nesmí v tom být vrstvy, ovoce, čokoláda, poleva nic.. ![]() Ovoce, zeleninu vůbec, jogurty má tři druhy jiný nesní ( vanilkový tvaroháček, aktivie a jahodový ten dětský od youplait nebo jak se to )Uzeniny nejí, max si dá párek a to taky jen jeden druh...sýr jí jen tvrdý nebo Kiri, jiný opět nepozře, je schopnej několik dnů hladovět ![]() ![]() Se sladkostí jen gumídci haribo a kinder čokoláda a to jednou za uherák, a občas vlastně tatranka od tatíka ![]() Miluje teda knedlíky a to jakýkoliv, takže omáčky se u nás točí, ale jiank je to býda už mě to fakt nebaví, je chudokrevnej, železo nula nula nic, každý tři měsíce dostábá B12, už jsme zkoušeli kde co, vitamíny na podporu chutě k jídlu..je hubenej až to hezký není žebra mu lezou má sotva 13kg![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.