| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Snažilkovské maminky

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 23535  [Dalších 23335 >>]
Mikk & 2 píďata 69867
14.6.2011 19:17:49
Pal~:-D to chce jen zkusit, taky nejsem nějak extra manuálně zručná, ale tak pokus omyl a něco z toho vzejde~t~~t~
P/L 81708
14.6.2011 19:07:08
ty jo Mikk, jsi sikulka... ja tady mam porad ty kulicky z Dracika, co mi dodala Dodulka a nemam odvahu, my max vykrajujeme modelinu, stranky jsem si ulozila, ale jsem nesika:(

momentalne uz dve hodiny dite travi u pvc garaze, co dneska dostalo, otvira - zavira, cpe tam auta a figurky:), popr. si naprazdno soupe s vodni pistoli, tu taky dostal:)

jinak vim, ze nic nevim, Maargitt gratuluju~R^

Mikk & 2 píďata 69867
14.6.2011 18:46:53
Táák~:-D pláty upečené, už to jen pospojuju a uvidíme...~t~
Maty šel ještě s tatíkem nakoupit, Emmí mi usnula, no takhle blbě před koupáním~:-D
Habi jéje, tak to je taky situace~a~~a~ a Markét má pravdu, chce to nejen ten fyzický klid, ale i ten psychický~;((~;((
Taky si říkám co asi Ájo, jestli už má malou u sebe~p~~p~ nebo ještě 2v1, snad se nám přijde pochlubit~:-D
Sme s Matýnkem dělali Kofoláčka nebo teda kofolačku~t~~t~~t~ a on chce ještě jednu~:-D tak to musím zítra dneska už mám popíchaný prsty z šití šatiček pro tuhle~t~~t~~t~ já a jehla nejsme moc kámoši~y~ pak fotnu a hodim na FCB..kdo by chtěl návod tak je to tu:http://www.brydova.cz/napady/tvoreni-s-nikou-/194-kofolacci
Je to opravdu sranda, Maty omotával jak vzteklej..já mu to pak jen doupravila a dotáhla...lepil si očička sám, já jen asistovala aby se nepřilepil celej~:-D~:-D~:-D
no a až zase bude hnusně chystáme se na příšerky :
http://www.brydova.cz/napady/tvoreni-s-nikou%20-/261-priserky-plst

To jen pro inspiraci, kdyby se vám chtělo tvořit...ještě pak fotnu jakou mi Matýnek udělal vázu z krabice od mlíka~t~~t~~t~ dostal barvičky a už to bylo...jen ten úklid pak byl na půl dne~t~
Habi[Simi 2/00&Tomi 8/08] 67615
14.6.2011 10:58:27
Mikk, nemám obavu, že bys to nezvládla ~R^~:-D
Mikk & 2 píďata 69867
14.6.2011 10:38:48
Holky nedočítám, až později, dneska mám fofry, ale samo jsem nakoukla co Maargit a paráda, za E a hlavně to tam je~:-D~:-D~:-D
Takže gratulace obrovská a teď si v klidu užiješ bříška, léta s A.~:-D~;)~;((

Dneska musím udělat Medovník, zítra jsme pozvaní na oslavu narozenin, tak sem přislíbila, že ho udělám~t~, snad se jim do soboty hezky uleží~t~ bude to prča...páč sem ho dělala naposledy asi před půl rokem a teď mám jiný recept, tak snad bude poživatelnej~t~~t~~t~

Habi[Simi 2/00&Tomi 8/08] 67615
14.6.2011 10:17:50
ahojky ...

Holky, začala jsem opravdu víc myslet na sebe a odpočívat .. .naskytla se příležitost brigádky, denně od 10 do 13h ... týdně výdělek cca 1500,- a já to odmítla...nechci skončit opět v nemocnici a chci se věnovat přes prázdniny dětem a rodině ...

PaL .... souhlasím

u nás teď vztahy v rodině nic moc ... naše máma by se pro nás rozkrájela...i když pro nejmladší z nás (sestra) pro tu snad i nechala zabít ... neb neustále jí umetá cestičku a to jí je 27 .. prostě totál nesamostatný člověk .. přítel dělá bachaře ve Vinařicích a jezdí jednou za týned na 4 dny domů ... a to tráví celé dny s dětmi ... ségra má milence a je sobecká, samolibá a nevděčná ... bohužel ... po kom???, asi po tátovi ... celá on ... na nikoho nebere ohledy ... a já ač bych se snažila sebevíc, bude mít nejspíš moje máma raději jííí, asi proto, že je celá můj fotr ~:( ....
ono se to vše má tak, že ségra svým neuváženým jednáním aj. kousky se dostala se svým přítelem do velkých dluhů (cca 1000 000,-) ... chtěla hospodu - hovínko věděla o podnikání . ...zřídila jí ... chtěla auto ... pak ho prodali, koupili jiné, větší, to pak prodali, koupili menší .. atd. atd. ...no a pak otěhotněla a už v době krize stejně (a to pokračuje) její chování nenaznačuje, že by měli dluhy, spíše naopak ... z jejího jednání se zdá, že jsou milonáři a mohou si vše dovolit ~:( ~:( a to dluž kam se podívají i nám ~:( ... nicméně...rozhodla se na cca 1roce dětí, že musí do práce kvůli dluhům (spíše to bylo kvůli tomu, že děti nezvládala - jako těhotná kouřila /samolibá/ a pak si myslela, že v době kojení přestane a dobrý - opak byl prabvdou, děti si cca 3/4 roku procházeli absťákem a odvykačkou - každý kdo radil, byl chytrej a pořád plakali, tak z toho důvodu chtěla do práce, aby si vorazila) .. takže jsme děti hlídali, buď já, nebo moje máti, nebo švagrová .... a to se změnilo .. na své narozky jsem řekla, že to takhle dál nejde, že jsem chtěla pomoci, ale jen chvilkově, né do jejich cca 8 let, než budou samostatné a ukončila hlídání, abych měla čas na své děti ... jde i o to, že ona je strašně rozmazluje .. on se je snaží vychovávat, ale když tu není, ona vše povolí, jen aby nebrečeli a oni vědí, že když začnou, vše dostanou .... no a švagrová utípla hlídání min. měsíc ... vlastně to řekl ségře můj bratr, když se na něj kvůli něčemu obořila ... sic to řekl drsně (tak ty jsi u mě skončila, tvoje děti ti už hlídat nebudeme) ... ale myslím, že se jim ulevilo, neb místo dnů volna, tam měli její děti a díky tomu, že jsou neukázněné a nemají režim, jsou nezvladatelné .... moje máma hlídat už nemůže, neb chodí na směny, tak hlídá toho přítele máma... nicméně se teď rodina spolu nebaví a my jsme mezi nimi ... ségra s přítelem nemluví s bráchou a švagrovou .. a my mezi nima ... a teď co??? .. .fakt mazec holky, to je opravdu hnus
kdyby se aspoň ségra snažila a chovala dle své situace, ale to nééééé ... ona chodí do solárka, na nehtíky, ke kadeřnici, kde nechá 1x za 3 týdny cca 800,- ... stále nové oblečení, nové boty, kabelka Nike ... aj. .... fakt mi to hlava nebere a jsem z toho takováááá .. no nevím zhnusená ... moje máma jí pořád vodí za ručičku, ale je dobře, že my ostatní, jsme řekli dost .... je zodpovědná za svůj život a umetat cestičku už jí prostě nebudeme :-) ... taky mi už psala, že se můj vztah k ní změnil ... odepisovala jsem jen, že se teď oni dva cítí ublíženě, všichni jim ubližují a přitom by se měli zamyslet nad sebou ... už se mnou nepromluvila ... já jsem okolo ní taky našlapávala, ale to prostě muselo skončit ....

Maagritt, gratulace k E ... hlavně, že je to tam ~;)

Blíženko, ty budeš ještě nakonec přenášet nééé ~t~

Jak se má Aaajo??, co Dodulka??? ... co Libi a jejich Mělnický-košíkářský jarmark??? - už proběhl, nebo zatím je v přípravách???

Mizím, jdu relaxovat ke knížce, moje dítě je totiž asi to nejhodnější na světě ~s~~t~

Mějte se zatím
Mikk & 2 píďata 69867
13.6.2011 18:27:23
Ahojík,
Blíženko to je super, že ještě 2v1 teď už to může kdykoliv v klidu vypuknout~:-D~;((
Ať je brzo vybaleno a máte klídek v domečku~x~~x~

Markéét tak cooooooo?...Od rána jsem napnutá jak struna...v jednu jsme usilovně mysleli a drželi pěsti, tak snad to pomohlo~;((~;((~;((
Blizenka 72193
12.6.2011 19:30:14
Holky, jen zdravim, porad jsem v celku (dnes 38+5) a porad jeste vybalujeme, tak nestiham net.
Paa!
Mikk & 2 píďata 69867
12.6.2011 8:45:49
Bré ránko,
Pal byli jsme v Loučni, moc hezký, krásný labyrinty, všechno sme si prošli, bylo nádherně, manža tam točil svatbu, takže nás bral s sebou a pak sme měli hezké odpoledne~:-D~:-D

Markét přejeme A. vše nejlepší k jejím krásným třetím narozeninám a jak už to bývá hodně zdraví, málo odřená kolínka, spoustu radost a spokojenou maminku~x~~x~~x~~s~~s~~s~
P/L 81708
12.6.2011 8:14:01
tak palce budeme drzet i my a taky prejeme vsechno nejlepsi k velky trojce!

jsem vcera potkala kamosku a jeji mala slavi 10tiny, tak bude velka party, je fakt, ze tyhle narozeniny si uz pamatuju a dostala jsem mj. detskou pracku:), co cloveku uvizne v palici

jo Mikk, uz jsem dvakrat pekla Momofuku bucek a dobry, ted povezeme mymu tatovi kus, ma zenu ve spitale, tak jsme mu koupili tady v pivovaru Petku a k tomu maso, at prijde na jiny myslenky

a kde jste byli na vylete? my meli velky uklid, zmakla jsem vsechny okna v celym baraku a odpo jsme grilovali, kdyz kouknu ven z okna, jeste ze to bylo vcera. L nespal, tak vytuh v aute cestou domu, umounenyho jsem ho hodila do postele a vstaval ted:).

Jinak si myslim, ze Maargit musi sama dozrat do momentu, kdy MM posle do haje, ty rady nemaji cenu, clovek je nechce slyset, ja byla taky moooc hlucha, i kdyz okoli melo naprostou pravdu. Ja si neumim predstavit, byt s ditetem "sama", ja se na toho svyho chlapa proste kazdej den tesim, x krat si volame, vsechno co jde, delame spolu a proste on je pro mne ten hlavni partner, ne dite. Dite je "host", casem si pujde svym zivotem, ale s tim chlapem tady budu doufam do smrti. Mne osobne "rodinne prostredi" zderformovalo silene, matka - stachanovec, tata porad v praci, pak mel roky milenku, vztah totalne nefunkcni a ja se o vztahu muz - zena ucila vsechno skoro v dospelosti a celkem to bolelo. Takze neni dulezity, co dite bude mit, ale to, ze bude socialne zdatny.... si teda myslim. Hezkou nedeli~2~
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 23535  [Dalších 23335 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.