| Mikk & 2 píďata | 69867 |
|
|
14.6.2011 19:17:49
Pal
to chce jen zkusit, taky nejsem nějak extra manuálně zručná, ale tak pokus omyl a něco z toho vzejde![]() ![]() |
| P/L | 81708 |
|
|
14.6.2011 19:07:08
ty jo Mikk, jsi sikulka... ja tady mam porad ty kulicky z Dracika, co mi dodala Dodulka a nemam odvahu, my max vykrajujeme modelinu, stranky jsem si ulozila, ale jsem nesika:(
momentalne uz dve hodiny dite travi u pvc garaze, co dneska dostalo, otvira - zavira, cpe tam auta a figurky:), popr. si naprazdno soupe s vodni pistoli, tu taky dostal:) jinak vim, ze nic nevim, Maargitt gratuluju ![]() |
|
|
14.6.2011 18:46:53
Táák
pláty upečené, už to jen pospojuju a uvidíme...![]() Maty šel ještě s tatíkem nakoupit, Emmí mi usnula, no takhle blbě před koupáním ![]() Habi jéje, tak to je taky situace ![]() a Markét má pravdu, chce to nejen ten fyzický klid, ale i ten psychický![]() ![]() Taky si říkám co asi Ájo, jestli už má malou u sebe ![]() nebo ještě 2v1, snad se nám přijde pochlubit![]() Sme s Matýnkem dělali Kofoláčka nebo teda kofolačku ![]() ![]() a on chce ještě jednu tak to musím zítra dneska už mám popíchaný prsty z šití šatiček pro tuhle![]() ![]() já a jehla nejsme moc kámoši pak fotnu a hodim na FCB..kdo by chtěl návod tak je to tu:http://www.brydova.cz/napady/tvoreni-s-nikou-/194-kofolacciJe to opravdu sranda, Maty omotával jak vzteklej..já mu to pak jen doupravila a dotáhla...lepil si očička sám, já jen asistovala aby se nepřilepil celej ![]() ![]() ![]() no a až zase bude hnusně chystáme se na příšerky : http://www.brydova.cz/napady/tvoreni-s-nikou%20-/261-priserky-plst To jen pro inspiraci, kdyby se vám chtělo tvořit...ještě pak fotnu jakou mi Matýnek udělal vázu z krabice od mlíka ![]() ![]() dostal barvičky a už to bylo...jen ten úklid pak byl na půl dne![]() |
| Habi[Simi 2/00&Tomi 8/08] | 67615 |
|
|
14.6.2011 10:58:27
Mikk, nemám obavu, že bys to nezvládla
![]() ![]() |
|
|
14.6.2011 10:38:48
Holky nedočítám, až později, dneska mám fofry, ale samo jsem nakoukla co Maargit a paráda, za E a hlavně to tam je
![]() ![]() ![]() Takže gratulace obrovská a teď si v klidu užiješ bříška, léta s A. ![]() ![]() ![]() Dneska musím udělat Medovník, zítra jsme pozvaní na oslavu narozenin, tak sem přislíbila, že ho udělám , snad se jim do soboty hezky uleží bude to prča...páč sem ho dělala naposledy asi před půl rokem a teď mám jiný recept, tak snad bude poživatelnej![]() ![]() ![]() |
| Habi[Simi 2/00&Tomi 8/08] | 67615 |
|
|
14.6.2011 10:17:50
ahojky ...
Holky, začala jsem opravdu víc myslet na sebe a odpočívat .. .naskytla se příležitost brigádky, denně od 10 do 13h ... týdně výdělek cca 1500,- a já to odmítla...nechci skončit opět v nemocnici a chci se věnovat přes prázdniny dětem a rodině ... PaL .... souhlasím u nás teď vztahy v rodině nic moc ... naše máma by se pro nás rozkrájela...i když pro nejmladší z nás (sestra) pro tu snad i nechala zabít ... neb neustále jí umetá cestičku a to jí je 27 .. prostě totál nesamostatný člověk .. přítel dělá bachaře ve Vinařicích a jezdí jednou za týned na 4 dny domů ... a to tráví celé dny s dětmi ... ségra má milence a je sobecká, samolibá a nevděčná ... bohužel ... po kom???, asi po tátovi ... celá on ... na nikoho nebere ohledy ... a já ač bych se snažila sebevíc, bude mít nejspíš moje máma raději jííí, asi proto, že je celá můj fotr ....ono se to vše má tak, že ségra svým neuváženým jednáním aj. kousky se dostala se svým přítelem do velkých dluhů (cca 1000 000,-) ... chtěla hospodu - hovínko věděla o podnikání . ...zřídila jí ... chtěla auto ... pak ho prodali, koupili jiné, větší, to pak prodali, koupili menší .. atd. atd. ...no a pak otěhotněla a už v době krize stejně (a to pokračuje) její chování nenaznačuje, že by měli dluhy, spíše naopak ... z jejího jednání se zdá, že jsou milonáři a mohou si vše dovolit a to dluž kam se podívají i nám ... nicméně...rozhodla se na cca 1roce dětí, že musí do práce kvůli dluhům (spíše to bylo kvůli tomu, že děti nezvládala - jako těhotná kouřila /samolibá/ a pak si myslela, že v době kojení přestane a dobrý - opak byl prabvdou, děti si cca 3/4 roku procházeli absťákem a odvykačkou - každý kdo radil, byl chytrej a pořád plakali, tak z toho důvodu chtěla do práce, aby si vorazila) .. takže jsme děti hlídali, buď já, nebo moje máti, nebo švagrová .... a to se změnilo .. na své narozky jsem řekla, že to takhle dál nejde, že jsem chtěla pomoci, ale jen chvilkově, né do jejich cca 8 let, než budou samostatné a ukončila hlídání, abych měla čas na své děti ... jde i o to, že ona je strašně rozmazluje .. on se je snaží vychovávat, ale když tu není, ona vše povolí, jen aby nebrečeli a oni vědí, že když začnou, vše dostanou .... no a švagrová utípla hlídání min. měsíc ... vlastně to řekl ségře můj bratr, když se na něj kvůli něčemu obořila ... sic to řekl drsně (tak ty jsi u mě skončila, tvoje děti ti už hlídat nebudeme) ... ale myslím, že se jim ulevilo, neb místo dnů volna, tam měli její děti a díky tomu, že jsou neukázněné a nemají režim, jsou nezvladatelné .... moje máma hlídat už nemůže, neb chodí na směny, tak hlídá toho přítele máma... nicméně se teď rodina spolu nebaví a my jsme mezi nimi ... ségra s přítelem nemluví s bráchou a švagrovou .. a my mezi nima ... a teď co??? .. .fakt mazec holky, to je opravdu hnuskdyby se aspoň ségra snažila a chovala dle své situace, ale to nééééé ... ona chodí do solárka, na nehtíky, ke kadeřnici, kde nechá 1x za 3 týdny cca 800,- ... stále nové oblečení, nové boty, kabelka Nike ... aj. .... fakt mi to hlava nebere a jsem z toho takováááá .. no nevím zhnusená ... moje máma jí pořád vodí za ručičku, ale je dobře, že my ostatní, jsme řekli dost .... je zodpovědná za svůj život a umetat cestičku už jí prostě nebudeme ... taky mi už psala, že se můj vztah k ní změnil ... odepisovala jsem jen, že se teď oni dva cítí ublíženě, všichni jim ubližují a přitom by se měli zamyslet nad sebou ... už se mnou nepromluvila ... já jsem okolo ní taky našlapávala, ale to prostě muselo skončit .... Maagritt, gratulace k E ... hlavně, že je to tam ![]() Blíženko, ty budeš ještě nakonec přenášet nééé ![]() Jak se má Aaajo??, co Dodulka??? ... co Libi a jejich Mělnický-košíkářský jarmark??? - už proběhl, nebo zatím je v přípravách??? Mizím, jdu relaxovat ke knížce, moje dítě je totiž asi to nejhodnější na světě ![]() ![]() Mějte se zatím |
|
|
13.6.2011 18:27:23
Ahojík,
Blíženko to je super, že ještě 2v1 teď už to může kdykoliv v klidu vypuknout ![]() ![]() Ať je brzo vybaleno a máte klídek v domečku ![]() ![]() Markéét tak cooooooo?...Od rána jsem napnutá jak struna...v jednu jsme usilovně mysleli a drželi pěsti, tak snad to pomohlo ![]() ![]() ![]() |
| Blizenka | 72193 |
|
|
12.6.2011 19:30:14
Holky, jen zdravim, porad jsem v celku (dnes 38+5) a porad jeste vybalujeme, tak nestiham net.
Paa! |
|
|
12.6.2011 8:45:49
Bré ránko,
Pal byli jsme v Loučni, moc hezký, krásný labyrinty, všechno sme si prošli, bylo nádherně, manža tam točil svatbu, takže nás bral s sebou a pak sme měli hezké odpoledne ![]() ![]() Markét přejeme A. vše nejlepší k jejím krásným třetím narozeninám a jak už to bývá hodně zdraví, málo odřená kolínka, spoustu radost a spokojenou maminku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| P/L | 81708 |
|
|
12.6.2011 8:14:01
tak palce budeme drzet i my a taky prejeme vsechno nejlepsi k velky trojce!
jsem vcera potkala kamosku a jeji mala slavi 10tiny, tak bude velka party, je fakt, ze tyhle narozeniny si uz pamatuju a dostala jsem mj. detskou pracku:), co cloveku uvizne v palici jo Mikk, uz jsem dvakrat pekla Momofuku bucek a dobry, ted povezeme mymu tatovi kus, ma zenu ve spitale, tak jsme mu koupili tady v pivovaru Petku a k tomu maso, at prijde na jiny myslenky a kde jste byli na vylete? my meli velky uklid, zmakla jsem vsechny okna v celym baraku a odpo jsme grilovali, kdyz kouknu ven z okna, jeste ze to bylo vcera. L nespal, tak vytuh v aute cestou domu, umounenyho jsem ho hodila do postele a vstaval ted:). Jinak si myslim, ze Maargit musi sama dozrat do momentu, kdy MM posle do haje, ty rady nemaji cenu, clovek je nechce slyset, ja byla taky moooc hlucha, i kdyz okoli melo naprostou pravdu. Ja si neumim predstavit, byt s ditetem "sama", ja se na toho svyho chlapa proste kazdej den tesim, x krat si volame, vsechno co jde, delame spolu a proste on je pro mne ten hlavni partner, ne dite. Dite je "host", casem si pujde svym zivotem, ale s tim chlapem tady budu doufam do smrti. Mne osobne "rodinne prostredi" zderformovalo silene, matka - stachanovec, tata porad v praci, pak mel roky milenku, vztah totalne nefunkcni a ja se o vztahu muz - zena ucila vsechno skoro v dospelosti a celkem to bolelo. Takze neni dulezity, co dite bude mit, ale to, ze bude socialne zdatny.... si teda myslim. Hezkou nedeli ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.