| P/L | 81708 |
|
|
9.6.2011 12:38:00
ty jo, nabidka super, ale sorry ze jsem hnusna, ale kde je to "uzivani si s detickama"???? "uz jsem se napracovala dost"???? - no, musim se smat:))))))
|
| Mikk & 2 píďata | 69867 |
|
|
9.6.2011 11:07:55
jj už mám ekonomku, tohle by bylo Bc. studium na tři roky kombinovaně, bylo by to při rodičáku a pak rok teda při práci, uvidíme jak bych to zvládala, třebas mě nevezmou a bude vymalováno
![]() ![]() , ale tak zkusit to chci...přeci jen to bude i líp vypadat až si budu hledat tu práci na to se fakt netěším |
|
|
9.6.2011 10:05:02
Ahoj holky,
všechny zdravím, dneska jsem extra vyřízená, nějak blbě spím a ráno jsem jak po flámu ![]() No nakonec to nebylo tak hrozný, malinko slepené to měla, ale jen nahoře, což se prý moc nestává, spíš to bývá dole jako u hráze a tam to měla v pořádku, tak jen pinzetkou to povolila, trvalo to asi vteřinku a malá to ani nezaregistrovala ![]() , takže teď vím jak to má vypadat![]() Mno jinak na pěti měsících už 61cm a 5,6kg což docela dobrý, přibrala za ten měsíc 440g, takže zatím kojíme dál... Včera jsem dostala nabídku na zkrácený úvazek 30hod. týdně, kurňa taky to mohlo přijít až tak v září, takhle to ještě s kojením nezkloubím tak uvidím jak se rozhodnu. Habince držím pěsti, taky si myslím, že to bude vyčerpání, pořád se děsně honila ![]() , tak snad to nebude nic vážného..měla by se naučit odpočívat.. Já už to věčný uklízení a vyvařování vzdala..radši lítáme po venku a nebo si hrajeme ![]() dneska zkouším brokolicový suflé, tak to doufám bude poživatelný , dnes je trochu chladněji, tak udělám to nejnutnější a večer jen vyžehlím..máme tu obří čtvrtku, tak budeme tvořit ručičkový strom![]() Jo a dotaz pro studující, nevíte jak to se vzděláním po 26letech, platí se něco na státních vysokých školách?.. nemůžu nikde žádný info najít, chci nakonec ještě jít na speciální pedagogiku, pokud teda zdárně udělám příjímačky, na což mám rok, ale tak info dopředu se hodí ![]() ![]() ![]() |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
9.6.2011 7:24:33
A Mikk,jak psaly holky,ono to moc neovlivníš,někdo k tomu hold má sklony.Náš Máťa např.mu nejde přetáhnout vůbec pinďa ani o milimetr,my to ani nezkoušíme,jak se na to různí názory,tak jsem zvědavá,co nám dr.teď na 3letý prohlídce poví.....nikdy neříkala,abysme přetahovali (mě osobně to přijde taky podivný ten boom za přetahování pindi,když příroda věděla,proč tam hold tu předkožku vytvořila a v pubertě si s tím poradí)
|
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
9.6.2011 7:22:41
Libi,pozdravuj ji moc a určitě bude všechno v pořádku
-ten zápřah,co měla v poslední době,třeba to bude jen vyčerpání,ono se tělo taky brání....Já si užívám týden volna,dneska máme akci ve školce (pasování na školáky),zítra odjíždíme na víkend se srpňatama,takže musím začít balit,ještě jsem se k tomu nějak nedopracovala.Včera jsem pekla výbornou buchtu,ale nějak mě netrklo,že když chci nalít želé,tak musím izolovat buchtu nějakým krémem (byl tam pudink,ale spečený),takže to nasáklo a buchta se může vyhodit,takže musím ještě rychle něco splácat znovu ![]() ![]() |
| Libča+holčinky | 78124 |
|
|
8.6.2011 18:02:22
ahoj holky,
po delší době.... Mikky, nic si nevyčítej, bude dobře, uvidíš... naše malá to měla též... a mám Vám vyřídit od Habinky, že skolabovala, dostala se do nemocnice, měla šílené křece do žaludku, nic jí nezjistili... čeká jí ještě gastrofibroskopie-sonda do žaludku a boj se aby to nebyla rakovina... až jí bude líp, ukáže se.... |
|
|
4.6.2011 10:21:06
Fakt se cítím mizerně že jsem to zanedbala, ale já fakt ani netušila, že se něco takového může stát, sem fakt trubka, hlavně že sem sama ženská a ani nevím jak se o ni postarat
![]() ![]() Chudáci kluci ![]() to je strašný, že se někdo tak zachová ke svým dětem, jako chápu, že péče o autíka je náročná, ale když se jim člověk trochu věnuje, jsou to srdečné děti a těch autismů je strašná spousta, třeba by to nebylo tak strašný s trochou té péče a lásky..tety dcera je autista, je to úžasná holka, strašně chytrá, jen v tom sociálním chování hodně pozadu a musí se na ní hodně citlivě, ale je fakt neuvěřitelně chytrá ve čtyřech letech už četla a sčítala, ovšem teta je trochu mno jak to říct ..mimoň...je dost přísná, takže to jí moc nesvědčí, mývá takový ty zaáchvaty paniky, kdy se pak několik hodin choulí v rohuNo prachy o tom mi povídej, já furt počítám a kalkuluju..furt někde chybí.. no asi to lepší nebude, než budu mít trošku normálnější výplatuTak Emmí usnula, tak jdu oloupat konečně ty brambory, se tu ploužím po bytě jak mrtvola...usnula jsem až v půl druhý a nějak se nemůžu dneska nastartovat, ještě že je tak hezky |
|
|
4.6.2011 9:46:35
Jo a rodičák chodí zpětně, za červen ti přijde v červenci, to vím jistě
![]() Na A. narozeniny nikdy nezapomenu, když je mám ve stejný den ![]() ![]() |
|
|
4.6.2011 9:44:55
Bré dopolko holky,
moc děkuji za podporu, cítím se z toho fakt špatně, včera sem tu manželovi řvala na rameni, jaká jsem hrozná matka ![]() ![]() , že se jí ani o tu chcandu nepostarám![]() mě právě nikdo neřekl, že se to může stát, prostě sem ji vždy umyla a nic nekontrolovala nebo tak...dětská mi taky nic neříkala, asi to brala jako samozřejmost, že vím..nebo já nevím...a pak sem narazila na nějaký článek, tak sem jí hned zkoumala a fakt mi přijde, že to má zalepený...v podsatě nic není vidět jen jakoby od půlky nahoru, no nevím jak to popsat , dirka ani močová trubice nic nevidím jen takvou prusvitnou blanku..četla jsem, že to mám oejíčkovat a malinko roztahovat, ale bojím se abych jí neublížila, tak to jen zlehounka a počkám na út co dr. Jé Maargit to už je krásné maličkaté miminko.. ![]() jen tak dál do termínu ještě daleko, tak ať hezky přibírá...![]() No jdu vařit, dneska to bude rychlovka, jen sekaná a brkaše a salát se mi nechce vyvařovat a udělám jen bábovku sem se včera patlala s loupákama a už není ani jeden ![]() |
| Petkaaa+8/05+12/08 | 76731 |
|
|
3.6.2011 22:14:32
Mikk, v klidu, má se to hlídat, to mě dr. řekla, když je to slepené, tak to potom musejí říznout
, ale neboj, nebude to nic drastického...taky bych to těžce nesla, jaksi všechno u dr. těžce nesu . Když ji budeš umývat, tak se snaž ji to trošku roztáhnout, třeba to není slepené a půjde to...dr. ji ale určitě kontroluje a zjistila by to...naše to kontrolovala vždy, ale teď nevím přesně od kolikati měsíců...v úterý se optej, ale neboj, opravdu to není nic hrozného, je to podle mě menší zlo než když chlapečkovi nejde přetáhnout pindík . A hlavně si nic nevyčítej...mě kdyby to dr. neřekla, tak to nevím taky ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.