| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Snažilkovské maminky

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 23535  [Dalších 23295 >>]
Mikk & 2 píďata 69867
3.6.2011 19:35:24
Mám z toho fakt špatný pocit chjo~n~ chudinka moje malinkatá...asi by mě ani nenapadlo to zkoumat, ale sem četla nějaký článek tak sem to ned zkoukla a nějak se mi to nezdá, uvidíme co mi řekne dr.
Mikk & 2 píďata 69867
3.6.2011 16:32:36
No všude píšou že je to špatnou hygienou~n~ a sem se tak snažila ji vždycky pořádně utřít~n~..no v út jdem k dr. tak jí řeknu at se na to jukne..má to dle mě určo srostlé..je tam takova jako prusvitna blanka nebo jak to popsat cca do pulky, kde pocitam by mel byt otvurek ~n~
Mikk & 2 píďata 69867
3.6.2011 10:35:35
~n~~n~ hmm tak to vypadá fakt na synechii, bych si nafackovala
Mikk & 2 píďata 69867
3.6.2011 9:58:54
Lari mno my taky tak nějak kupujem kde co~:-D~:-D~:-D..my budeme opět dokupovat lego, dostane koloběžku, páč na ní drandí dobře, ale má ji jen u babi a jinak fakt nevím, nic mě nenapadá a to přemýšlím už jakou dobu...už i dumám co k vánocům oboum, to fakt nemám páru co koupit malé...jelikož babi už koupila kočárek, kuchyňku...spoustu hraček bude mít po Matýnkovi, tak nevím možná ji koupím nějakou hadrovou panenku...no budu muset ty holčičí hračky ještě prozkoumat...
Mikk & 2 píďata 69867
3.6.2011 9:38:30
Ahoj holky,
tedá Maargit toto letí ty už jsi 17tt to ani není možný..
Holky mám dotaz co máte holčičky, mě furt přijde, že má malá tu pipi takovou slepenou nebo já nevím jak to popsat, v nemo nic neříkali, dětská ji nekontrolovala a sem si to nějak neuvědomila, že s echci zeptat, teď tam půjdem cca za týden, tak nevím...prostě když ji myju, tak roztáhnu ale je tam jen čárka a nahoře kousíček pysků..mě to přijde divný..ale nevím jak to mají takhle ty miminka mít chjo..nerada bych něco zanedbala..~a~
Larinka+3svišti 55666
2.6.2011 10:53:02
Ahojda holky!

Mám teď týden volno-příští víkend jedem se srpňatam na apaluchu na vysočinu,tak mi to tak hezky vyšlo,ale rozhodně se nenudím-včera a zítra trénink s mažoretkami,dneska má nika vystoupení s mažoretkami,v sobotu je pohádkový les,v úterý vystupují v hronově se školkou s pohádkou,pak opět mažoretky,takže žádný výlet nic nás nečeká-jen úklid ~t~

Holky,vzhledem k tomu,že mám teď málo času,tak už začínám přemýšlet nad tím,co koupíme máťovi k narozkám-máte někdo tip,co budete dětem pořizovat???-kolo atd.doma všechno máme a nechci,aby to opět byla nějaká ptákovina,která se bude jen tak válet v pokojíku.Navíc se bude ptát i příbuzenstvo,co koupit-takže prostě nevím ~d~
Habi[Simi 2/00&Tomi 8/08] 67615
2.6.2011 8:35:56
Zdravííím ....

Něco jsem dočetla a snad nezapomenu na vše reagovat ~t~

Maargit, určitě to dopadne dobře i když psané horkým perem ~:-D a tu obhajobu dáš určitě taky ~;)
Artep, tak ať jste brzy zdraví ... my zatím s ATB též jednou, Dr. převážně sirupy, tak jsem ráda ~R^
Blíženko, domeček - gratulace, jistě si malá dá říct a přijde až do nového ~;)~;) ... domeček je fajn, můžeš vylézt na zahradu kdy chceš - ta zahrada je úžasná věc ~R^
Petii, jsem ráda, že nemáte alergii, nás bude též čekat opětovné vyšetření se S. a nakonec i s Tomísem, zdá se nám s mm, že dost pšíká a i rýmičkuje ... teď v tomto období, stejně jako jááá ~t~ ... polovina května až polovina června a já bych potřebovala zašít nos, šílenééé ~t~~t~ ... ale byla bych ráda, kdyby to byla jen shoda náhod
Mikk, chlapi jsou už takový ~t~~t~ .. Petr si sice vzpomene, že máme výročí (nebo možná jukne do kalendáře ~t~) ... ale zato neví, kdy má jeho matka narozeniny a svátek atd. ~t~~t~

Jinak chystám v sobotu dětský den ... budu na to sama, takže mazec ... poprosila jsem některé odrostlejší děti, zda nezaskočí pomoci, tak snad ano ~R^~R^ ... pak mají dětičky Karaoke a večer je v hospůdce discopárty, moc se mi tam nechce, tak uvidíme ...

Včera jsem šla juknou večer z okna ... z ložnice ... a koukám ve tmě, něco se válí na zemi .. tak si říkám, ten náš mlaďas zase vytahal peřiny (ty co máme navíc) a poházel je po zemi ~t~~t~ a ono prdlajs ... nevěřili by jste ... vylezl z postýlky, vyndal si polštář a peřinu a lehl si na to pěnové puzzle, které má stále před postýlkou jako kobereček ~t~~t~ mm nevěřil vlastním očím ~t~~t~ taky jsem mu hned řekla, že mu asi vadí, že je mu už postýlka těsnějšííí ~t~~t~ ... no uvidíme...chtěla bych letos na podzim začít s tou přestavbou půdního prostoru, ale bohužel jaro a podzim jsou u nás mrtvá období, neb mm jezdí pískati a celé víkendy je fuč ~n~~:( .. no uvidíme, Tomík taky potřebuje už víc prostoru a já bych nějaký pro sebe na svoje tvoření taky potřebovala ~t~ když né na podzim, tak na jaře už 100% ~t~

Tak se loučím, zase zaskočím :-)
Mikk & 2 píďata 69867
1.6.2011 11:15:26
Ahojík,
hlásím, že žijeme, ale furt někde v trapu za sluníčkem..dnes je nic moc, tak sem šoupla Matyho k babi jakože si uklidím mno prdlajs...krom zapnutí pračky sem ještě neudělala nic, sem nějaká chcíplá~o~

Peti super, že se alergie nepotrvdila~R^~;(( a manža si samozřejmě ani nevzdychl~y~, večer sem mu teda udělala večeři, on hned co se slaví~t~ tak mu to pak nakonec i docvaklo~t~~t~..on už je prostě zapoměnka, ale tak nejde o život, teď budu mít za pár dnů narozeniny, tak sem zvědavá jestli si vzpomene aspoň na ně~t~~t~~t~
Už hold po 11 letech asi nemůžu chtít zázraky~t~~t~, můžu být ráda, že sme zažehnali to co se u nás dělo poslední dva roky~a~ snad..

Jéé domeček, já jáá chci do domečku...ale už to snad taky brzo spácháme..~:-D
Petkaaa+8/05+12/08 76731
31.5.2011 13:21:25
ahoj holky:-), jak se máte?moc vás zdravím, my se máme dobře, jsme pořád venku, jak je krásně ~:-D. s O. jsem byla včera na ko na alergologii, jak se mu opakovalo to ucho, tak jsem chtěla mít jasno, jestli to není z alergie a výsledky jsou, že alergik není, tak jsem moc ráda, ucho už nám teda dalo snad taky pokoj, už ho má úplně v pořádku ~z~.
Maargit, co diplomka? kdy se dozvíš výsledek,
Blizenko, už se ti těhotenství krátí co ~;)? Kampak se stěhujete? moc držím palečky ať to zvládnete než se Nelča narodí ~R^!
Dodul, tebe jsem tu dlouho neviděla, jak se máte? co Kubík? a co nová práce?
Mikk, co manža vzpomněl si nakonec na výročí :-), to u nás musím pořád opakovat a opakovat, sám by si nevzpomněl ani náhodou ~t~
Blizenka 72193
29.5.2011 11:33:41
Jen se hlasim, ze jsem v celku..
Ale teda tak-tak...
Eva ma nejakou strevni potvoru.. nema prujem, ale narika, ze ji boli brisko a obcas i zvraci.. Na pohotovosti rekli, ze to neni nic vaznyho, tak davame Hylak a vyckavame..
Do toho jsme si pronajali domek a stehujeme se ted ve ctvrtek (pokud PanBuh a Nela daji a ja neporodim do te doby, budu zrovna 37+2 ~d~ ).
Je to silenstvi, ale prijde mi lepsi to vyresit pred porodem nez s malym sotva narozenym mimcem .. a zase cekat treba az po sestinedeli, kdyz je venku hezky, to je skoda..
Tak drzte prosim pesti, at zustanu vcelku jeste aspon 10 dnu.. obcas mam pocit, ze ze me mimco vypadne uz ted, jak uz dole tlaci ...
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 23535  [Dalších 23295 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.