| P/L | 81708 |
|
|
14.5.2011 19:32:13
mne to bavilo dva roky...
typicka matka teda nejsem ani omylem, ale vyrazne se zlepsuju ve vareni, vc. peceni a omacek:) ale treba mne mrzi, jak mame spolu s MM na sebe malo casu, jasne - jsme hodne spolu vsichni, ale ne sami dva, citim posledni dobou dost inenzivne, ze uz chci delat "neco za sebe" hlavou, coz chapu, delas li z domova nebo studujes VS, tak to nemas za dalsi - samozrejme penize, ne pro sebe, ale barak - prachozrout a L chci taky doprat, no a z jednoho normalniho platu to moc nejde no, jdem koupat, je nejvyssi cas ![]() |
| P/L | 81708 |
|
|
14.5.2011 19:32:10
mne to bavilo dva roky...
typicka matka teda nejsem ani omylem, ale vyrazne se zlepsuju ve vareni, vc. peceni a omacek:) ale treba mne mrzi, jak mame spolu s MM na sebe malo casu, jasne - jsme hodne spolu vsichni, ale ne sami dva, citim posledni dobou dost inenzivne, ze uz chci delat "neco za sebe" hlavou, coz chapu, delas li z domova nebo studujes VS, tak to nemas za dalsi - samozrejme penize, ne pro sebe, ale barak - prachozrout a L chci taky doprat, no a z jednoho normalniho platu to moc nejde no, jdem koupat, je nejvyssi cas ![]() |
| Blizenka | 72193 |
|
|
14.5.2011 19:14:26
Presne tak, je dobre, kdyz se lidi shodnou na tom, jak to chteji, pak se to urcite odrazi i na rodinne pohode..
Vsak ja nejsem taky typicka zena-matka... I kdyz me to teda hodne zmenilo.. Ale uz jsem si neco odpracovala (i odparila ), tak ted me bavi tohle a verim - treba jak pise Petka, ze po druhym diteti uz bude opravdu nejvyssi cas vypadnout do prace, protoze urcite prijde doba, ze mi to poleze vsechno na nervy a deti nebudu chtit "ani videt".Jen doufam, ze na me tento stav neprijde treba uz za pul roku ![]() |
| P/L | 81708 |
|
|
14.5.2011 19:07:06
vzdyt je to uplne v poradku, nekdo chce jedno, nekdo dve, dalsi tri, na to ma kazdej pravo, a super, kdyz nekomu to prani vyjde,
my se mame taky dobre, ja jsem rodinu - "mama a tata fungujici" nezazila, takze si docela casto rikam, jaky mam stesti, ze jsem MM potkala a jsem vdecna za to, jakej povahove je. Po tech letech se mame porad moc radi a jsme radi, ze jsme funkcni rodina. Ale proste jenom o tom ten zivot neni:), to je holt muj nazor. |
| Blizenka | 72193 |
|
|
14.5.2011 18:57:22
Mam to stejne - vlastne jsme do druhyho sli uz ted kvuli Eve, aby nemusela do skolky jeste driv nez ji budou 3 (ja si dala chytre materskou na 2 roky...). Ale nejen proto, chci proste dve deti, aby se v zivote mely navzajem, abych je mela ja.. No snad se podari je dobre vychovat a fakt budeme navzdycky rodina - drzet pospolu a tak..
Pracovat pak budu beztak az do smrti a uz sem si i neco odmakala (a vlastne makam i ted pri detech), tak nemam strach, ze mi neco utece. Na nervy mi leze jen Eviccino jeceni, jinak jsem spokojena, stastna, ze ji mam a budu doufat, ze nejak zvladnu obe deti. Navic nas ma MM rad, uzivam si ten pocit, i kdyz jsem casto protivna a podrazdena a hystericka a kdovi jaka, jsem vlastne stastna ![]() U nas je to jasny - Nelca s nama v loznici v kolibce, Eva vedle ve svym pokojiku.. Ale pokud bude nela trochu vic rvat, je jasny, ze ji pres zed vzbudi.. Kez by si Eva nejak zvykla a ignorovala to, protoze utesovat obe, to budu v noci asi dost na nervy.. |
| P/L | 81708 |
|
|
14.5.2011 18:54:00
jasne, ale nezapomen, ze tenhle casovej prubeh nastane nejpozdejs za tri - ctyri roky stejne,
u nas je fajn, ze MM ma ty smeny, takze kazdej den je bud dopo nebo odpo doma, na coz sazim i pri skolce, jeste mam trhy, ze zkusim najit neco tady v miste bydliste - urad nebo skola, kdyz ne ted, nejpozdejs, kdyz L pujde do skoly, abych na nej mela cas, uvidime, L teda spi dobre, sice ted usina ve 22h a spi v jednom kuse do 7, pak pres den dve hodiny a to ho pak jdu vzbudit, to si pak nekdy zabeci, ze by si jeste chrupnul, ale se zabavenim se - pokud ho neco nezaujme na par minut, tak nic..., kdyz jsme doma, potaci se tady, jak je hezky, mame otevreno z obyvaku ven - za cenu pruchodaku a bordelu s tim spojenym, no a samozrejme se s MM takrka denne nekam jede - za babickama, nakup, neco zaridit, tuhle jsme byli na strese OC Sestky pozorovat letadla, jak delaji haci:), maji vyluku pristavaci drahy a litaji pres Repy, takze je akce. Kdyz jsem sama doma, tak proste musime ven - navsteva, odrazedlo, hriste, nakup, jet vlakem, plavat, cokoli, on uz proste ceka "akci", pri ktery se zabavime oba. Toz tak:))))) |
| Blizenka | 72193 |
|
|
14.5.2011 18:26:12
Narocna je.. sama si nepohraje, to jsou vyjimky, ze si zacne sama povidat a hrat, ale proste kdyz chce ona, ne kdyz potrebuju ja.
navic je desne urvana, fakt je to nekdy na palici, treba po probuzeni dokaze i hodinu brecet, nepomaha ji nechat nebo naopak utesovat, nevim co to v sobe ma.. Jinak je moc sikovna, uz ted fakt mluvi jako nektery deti ve 4 letech.. Spi uz taky vicemene dobre, jen ji vsechno vzbudi,takze si nechci ani predstavovat, co bude, az tu bude brecet mimco.. Taky si rikam, ze k Apolinari budu chodit proste brzy rano, at jsem zpet nejpozdej v 9.30.., snad to tak nejak klapne... A diky za nabidku ![]() |
| P/L | 81708 |
|
|
14.5.2011 14:55:14
hoj,
super Blizenko, takze Nelca je hlavou dolu, CS nehrozi? Jsem tu zmenu nejak nezaznamenala:))). Clovek si rychle zvykne, kdyz je MM doma, my ted ten mesic, to bylo super. Mam dojem, jak jsme doma vsichni, tak se L tady potaci mezi nama, jak jsem sama doma, je nutno neustale nejake aktivity. Uprimne, mne to druhy fakt nelaka, pozvolnej navrat k "civilnimu" zivotu mi vyhovuje uplne a sice to uz nikde nevykladam, ale do prace se tesim hrozne moc. V tydnu jsme byli v Dinoparku, prichod nas dospelych rozpacitej, moc se nam to nelibilo, ale L nadsenej, uzil si to po svym, velky prisery okukoval, ruzne se s nima fotil, koukal jim do tlamy a tak, takze nakonec jsme byli moc spokojeni vsichni. Dneska tady byl jarmark, stanky, detska vystoupeni, jidlo a hlavne vystoupeni sermiru, u kteryho mel L totalni zachvaty smichu. No nic, jdu budit space, MM jde makat a my vyhlizime dedu na kafe, vratil se z Brazilie, tak jsme zvedavi na dojmy s pojmy:))). ![]() |
| Blizenka | 72193 |
|
|
14.5.2011 9:24:27
Tak to po sobe čtu..
Prijem teda taky nemam skoro zadnej , ale melo tam byt prujem.. ![]() |
| Blizenka | 72193 |
|
|
14.5.2011 9:22:54
Jak dlouho jsi tam byla? Me uz cekaji kontroly v porodnici, vubec se netesim, kdyz jsem cekala Evu, travila jsem tam cely dopoledne
, coz si ted nemuzu dovolit, MM zacal chodit do prace (do konce dubna pracoval z domu), ktera je jeste navic v Brandyse... Tak snad nebudu prenaset a chodit tam obden... Idealne by bylo porodit zase nekdy v 38.-39. tydnu.. Citim se tak vselijak, posledni dny chodim furt na velkou (nemam prijem, proste jen 3x za den "musim), neni mi uplne dobre od zaludku, v noci se potim.., tak kdybych byla trochu dal, myslim si, ze uz se telo chysta a blizi se to. zavrena jsem ale podle info od dr. jeste uplne, tak asi nic... Klidne bych jeste minimalne na prelom kvetna a cervna pockala.. Je to stejne desny, absolutne si nedokazu predstait, jak to budu s obema delat, zvlast ted, kdy jsem tu od rana do vecera sama.. No nejak to dopadne ![]() A co Ty? Je super, ze jsou nevolnosti pryc!! ted mas pred sebou snad pekny obdobi ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.