| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Snažilkovské maminky

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 23535  [Dalších 23285 >>]
P/L 81708
27.5.2011 10:53:35
teeda Maargitt, koukam, ze ty mas fakt exoticky choroby:(, tak at se to rychle spravi!!!!!!

my jsme doma a ne na Palave, L ma anginu - podruhy od narozeni je nemocenej, poprve ATB, ale uz je jakztakz v pohode,
museli jsme i na ORL, protoze jeho Dr. mu nebyla sto kouknout do krku, proste ty zuby drzel u sebe...

tak se mejte a uzivejte skoroprazdnin!
Habi[Simi 2/00&Tomi 8/08] 67615
27.5.2011 7:36:35
Bré ránko ďoučata :-)

Jak tu napsala Mikk, jak je krásně, je člověk neustále někde v luftě :-)
Jinak písněte, zda by se mohl či nikoli uspořádat nějaký ten prodl. víkendík, někde v nějakém pěnzionku, bráno jako srazíííík :-) a kdyby ano, tak zda máte nějaká místa, kam by se event. mohlo jet ~R^~R^

Já včera odvezla S. na vlak, jeli se školou na 2 denní výlet, bráno jako rozlučka s učitelkou ... a myslela jsem, že za nimi navečer zajedu a něco jim nafotím, ale po té přestavbě S. pokoje, jsem už neměla sílu ~t~~t~
A navíc, jsem si večer vzpomněla (když jsem slyšela, jak se zvedl vítr), že mi na zahradě visí prádlo a už bude jisto jistě skoro suché, tak jsem tam metelila ... no holky, řeknu Vám, to byla noční rozcvička ~t~~t~ .. doběhla jsem tam, začala sbírat, nato se tam objevil mm, začal pomáhat, to už pomalu kapalo ... a poslední 3 kroky do baráku se spustil takový ceďák, no mazec ~t~ ... mokrá byla pouze první sebraná mikina a jááá ~t~~t~ ale durch i když mi opravdu chyběli jen 3 kroky pod střechu ~t~~t~ (byla jsem tam totiž jen v pížu ~t~

Mikk, myslím, že tě to nikdy nepřejde, trávit s dětmi čas ~;) a ani nebudeš chtít vídat své miláčky pouze 2h denně ~t~ ... jak mě moc Simča chyběla, když jsem chodila do práce a o to víc jsem si jí užívala, když byl víkend ~;)
Dětí jsem vždycky chtěla hodně, né kvůli tomu, že bych nemusela chodit do práce, jak některé zdárně praktikují ... ale spíš kvůli tomu, aby až umřou rodiče, aby měli někoho, za kým budou jezdit a třeba i vzpomínat :-)
Jedna moje známá (jedináček) mi to neustále říká, jak jí štve, že nikdy neměla sourozence ... má sice svou rodinu, to ano a její manžel má dva bratry, ale ona nemá nikoho :-) a to už jí je 45 let a slyším to tak 6x do roka ~t~ .... už teď, když se sejdeme u našich a třeba i popíjíme, tak občas vyndáme s bráchou a ségrou staré fotky a to je pak mazec ~t~ ... tak si myslím, že tohle je ten nejhlavnější důvod, proč rozhodně víc, jak 1 dítě ~R^

Jinak jsem začala sem tam brigádně ~R^ ... u nás v hospůdce a na ostatních akcích, jako jsou zábavy, diskotéky atd. ... chodím za bar, točit a roznášet a opět jsem si vzpomněla na svých 16, kdy jsem s tím začínala ~t~~t~ to byli časy ~g~~t~ .. tak si to užívám, neb hlídá tatínek, tak o to víc, pže vím, že se d+tem věnuje on a nikdo jiný ~R^ .. v neděli jdu zase, máme tu orientační běh a přihlášeno je zatím 500 účastníků ~t~ ..ale od 8 do 9h mají ještě přihlášení a prý jich loni bylo asi 800 ~t~~t~ .. chtějí i občerstvení a jídlo, tak to bude pecka ~t~

Malej je šikovnej, hodnej, občas zazlobí, jako každé dítě ~R^~R^ .. ale to je klasika ... už se těším, až půjde do školky, snad to zmákne dobře, jako všechno ...
Jsme od neděle bez dudlíka, neb mu nechtíc večer při čůrání spadl do záchodu, od té doby po obědě i večer usíná bez něj ~R^~R^ ... sem tam řekne, že mu tatínek koupí jinej a pak zase bude spát z dudu .. hlavně, když po obědě nespí a pak je večer už hotovej ~t~~t~ ... ale zatím to zvládá bez něj a jsem za to moc ráda ~R^ .. už jinej stejně nedostane ~t~~t~~t~

A jinak už nevím co psát ~t~
Co ta Aajo, dala fotečku pupíčku???~R^
Co Maargit, jak je na tom s tou prací, co píše??
Co Libi??

Vverko, tak držím palečky, ať to vyjde co nejdřív ~R^~R^
Blíženko, tak ať to přijde, tak jak mááá ~R^ ... 36+0 je super ~R^
Artep, gratulka k prac. úvazku, taky bych to tak brala ~R^ ... sama nevím, jak to bude z prací ~d~ .. a čas se mi už krátí ~j~~t~

Tak se mějte ahoj ~3~
Blizenka 72193
23.5.2011 17:06:23
Ahoj!
Dnes jsem byla naposled u sve gynekolozky, od pristiho tdne uz kontroly v porodce..
CS 2-3, tento tyden to pry jeste nevypada, ale pristi tyden by pry porod nevyloucila.. Tak jsem zvedava ~;)
Zitra jsem 36+0 :-)
Mikk & 2 píďata 69867
23.5.2011 10:55:32
ČUsííík,
Maargit tak co ta diplomka?...snad si to zmákla..

Vverko tak vy už úracujete na sourozenci, to je paráda, tak to držím pěsti ať je brzy zaděláno~;((~;((~;((

Kamarádce se ve čt narodila holčička, tak sem se kochala, docela kusanec 3600g a 52cm
..přišla mi strašně dlouhá...no ona Emmí má teď 58cm ~:-D~:-D

Artep super, 6hod. úvazek bych taky brala~:-D

Jinak jak je hezky sme furt v čudu, škoda být doma~j~.. v so jsme byli na Valdštejnských slavnostech a paráda..mít kam uúíchnout děti strávila bych tam i večerní program~t~~t~~t~ včera grilovačka a válendo na zahradě u švagrovky~:-D~:-D no mohla bych tak trávit celý rok~:-D~:-D~:-D

Dnes musím máknout, dát do pucu trochu domácnost ať odpo můžeme někam vyrazit, je to tu už jak po výbuchu~o~~8~ a ještě hora žehlení ~8~~8~

No nic jdu dodělat obídek a pokračovat ~y~
P/L 81708
23.5.2011 8:49:32
hojik,
tady mrtvola, no ani se nedivim, pri tom pocasi. My ze zprovoznime bazen a tece.... novej, jen vyndanej z krabice. Tak se L rochnil v tom na pet litru a taky spokojenost:).

Noveho u nas ani nic, muj ex sef mi na grilovacce nabidl 6h uvazek od ledna, takze je to jasny:))), ve tri budu doma, cely odpoledne pro L, dobry. No a blizi se nam pomalu moravska dovolena, asi vyrazime i za hranice, do Hodonina do ZOO, dorazi moje kamoska - matka trojcat, no moc se tesime.

Uzivejte slunicka a leta!!!!!!!!~t~~v~
VVerka + Pepča 79697
19.5.2011 8:13:10
ahoj holky
teda Mikk, to si napsala moc hezky a naprosto s tebou souhlasím.

Já myslela, že se nám taky podařilo otěhulit, ale bohužel to nedopadlo, tak mě to trochu vzalo. Ale co nevzdáváme to a konec konců máme ještě půl roku, aby nám to vyyšlo tak než budou Pepíčkovi 3 roky.
Blizenka 72193
14.5.2011 21:56:05
Maargitt, moje zlata doktorka me zachranila nemocenskou, na kterou jsem nastoupila hned den po skonceni rodicaku a ted uz jsem zase na materske :-)
A dam si to ted na 4 roky.. Stejne pracuju a aspon za me stat zaplati dane :-)
Mikk & 2 píďata 69867
14.5.2011 21:02:23
Ahojíík,
koukám, že se tu debatilo a já to prošvihnu~:-D
Tak já chtěla druhé dítko i kvůli sobě, trochu sobecky, jsem si chtěla jseště jednou užít těhotenství kopanečky a ten krásný pocti, který jsem měla i u prvního těhu~:-D
A to jsem si ještě jako bezdětná říkala, že mě jedno teda bohatě stačí~t~~t~
A na to jak sem se bála jak budu dvě zvládat, to jde relativně samo, i když občas krizovka je, hlavně, když má Emmí plačtivou..., ale je to spíš opravdu mnou, řeším to v sobě..Matýnek je hodně samostatný, opravdu hodný.., ale rozkrájet ani rozdvojit se nemůžu, takže když mám Emmu celý den na rukou je mi to trochu líto
Já si to doma užívám, dokážu se zabavit, práce mi opravdu nechybí...ano, občas mi to leze na mozek, ale mám to podobně jako Maargit..nechci vidět děti dvě hodiny denně před spaním, zatím ne..jasan, jednou ta doba stejně přijde, ale zatím si je chci pořádně užít a věnovat se jim...pak se zase začnu věnovat i sobě, nemám pocit, že by mi něco utíkalo nebo jsem o něco přišla - naštěstí~:-D... jako bezdětná jsem se vyřádila dost..~:-D..a mít prostory a finance asi bych hodně uvažovala i o dalším~y~~y~ mě to rození a plození fakt baví... I když kdo ví co bude za rok, to budu třeba skuhrat jak moc chci do práce..., hodlám se pokusit najít si něco na č. úv. nebo aspoň brigádně a uvidíme...pokud nebudu muset do práce na plnej se nepohrnu..Matyho stejně do školky nevzali..a Emmí taky půjde až ve čtyřech, když je lednová..takže to budu muset nějak vykoumat
Maargit taky jsem přemýšlela, že bych nechala ten čtyřletý, ale je to fakt almužna...to ten čtvrtý rok radši něco vymyslím, snad
P/L 81708
14.5.2011 19:33:07
sorry, vlozit to staci jednou, ze:)
P/L 81708
14.5.2011 19:32:17
mne to bavilo dva roky...

typicka matka teda nejsem ani omylem, ale vyrazne se zlepsuju ve vareni, vc. peceni a omacek:)

ale treba mne mrzi, jak mame spolu s MM na sebe malo casu, jasne - jsme hodne spolu vsichni, ale ne sami dva,

citim posledni dobou dost inenzivne, ze uz chci delat "neco za sebe" hlavou, coz chapu, delas li z domova nebo studujes VS, tak to nemas

za dalsi - samozrejme penize, ne pro sebe, ale barak - prachozrout a L chci taky doprat, no a z jednoho normalniho platu to moc nejde

no, jdem koupat, je nejvyssi cas~;)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 23535  [Dalších 23285 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.