| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Snažilkovské maminky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 23535  [Dalších 23185 >>]
Dodulka 72151
11.4.2011 9:37:04
Ahoj holky,
přidávám se k maminám závisláků na mlíků... Jakoubek dá cca 6 flašek (250ml) za 24 hodin... Zrovna včera jsem říkala, jak bude chodit spát ve školce, jestli mu dám mlíko sebou nebo co ~:-D~:-D~:-D. Jo, jsme přijatí do školky u nás ve vsi, ve středu nebo ve čtvrtek jdu zkusit ještě školku ve městě, tak uvidíme...

Já vám tak závidím ty těhu starosti, ale v dobrém samozřejmě... U nás se musí ještě doladit všechny jiné osrtatní starosti a pak.. a pak už miláčka nikdy nepřemluvím k mimísovi, protože Kuba už bude velkej kluk ( to už je:-)) a miláček nebude chtít zase mimíse~n~~n~~n~~n~~n~~n~ a já mám zrovna období, kdy bych těhulela a těhulela... ale ani o tom nemluvím, vím, že bych ho tím jen stresovala... no nic...
Tak Kuba už zase chodí na nočník, to mám radost, najednou si zase začal řikat, křičí ČŮŮŮŮRÁÁÁMMMM a letí na nočník, stáhne kaťata a pak se jen dožaduje potlesku. Je to zlatíčko!

Margit, držím palce, ať je líp!!! Musí to být záhukl s malou a nevolnostma~x~~x~
Blíženko, tobě se to tedy taky pěkně krátí, pane jo, vždyť je to jako včera, co se narodila Evička...
Artep, na kdy vychází šichta mužíkovi v květnu na víkend? do konce dubna už to nezvládnu ( teď jede Kuba na víkend k babi, pak je babi na víkend u nás - Řipská pouť a Velikonoce) navíc teď mám půjčené auto neuato a to by byla cesta za trest~a~~d~
Blizenka 72193
10.4.2011 22:24:01
No my plan nemame, ale rozhodne si to tentokrat odrodim sama ~f~, zadny hlidani nemame, takze behem porodu i naslednyho pobytu v porodce hlida tatinek..
A jak se do porodnice dostanu, to se taky uvidi podle situace... nechce se mi tam jet a muset nechavat auto, je tam vsude placena zona, takze bud taxik nebo kamoska..pri nejhorsim to auto a nekoho pak domluvit, ze mi ho odveze domu treba druhy den.. Sama jsem na to zvedava.. hlavne at to netrva zase 3 dny jako minule.. Nejradsi bych, aby to zacalo kontrakcema a ne odteklou vodou jako minule.. Ty kontrakce bych zkusila doma vydrzet do nejdyl a pak bych jela do porodky "jen" porodit..
Takze plan super..a realita? Na tu jsem sama zvedava ~j~
P/L 81708
10.4.2011 19:39:57
hodi, hodi, ale jestli ho to nebude bavit, tak ho tam neudrzim, takze bez zaruky, s tim bohuzel nic neudelam...
P/L 81708
10.4.2011 19:18:02
no tak jo, my dorazime na misto lehce po desate, ale bez zaruky, jak to tam L bude bavit, je mozny, ze za pul hodiny pujdeme pryc... ale jsem nadsena, dneska ujel snad 2km na hriste a domu, super, nevim, jestli jsem z toho hotova vic ja nebo on~j~, tak s nim koukam na pohadku~t~

jeste si to odsouhlasime ve stredu, ale pocitam s tim
P/L 81708
10.4.2011 15:17:42
jj, Maargit, ctvrtek je ok, zrovna jsem si rikala, ze bych to mela zase zkusit, pocasi dle predpovedi zadna slava - jak jste na tom s casem, protoze my tak 10 az 12h, pak pujde pomalu spat
Mikk & 2 píďata 69867
10.4.2011 12:58:18
Čusík holky,
teda Blíženko to to letí, už finušují přípravy~s~

Maargit vydrž, už to snad nebude dlouho trvat a bude líp~s~~s~~s~

Nám to vyšlo krásně, říkala jsem si, když rodit tak o víkendu ať je manža doma, jinak nevím jak bych to udělala, za volant bych se nevešla, jak mám krátký nohy, tak už sem nedosáhla na pedály, takže bych musela volat sanitu, tchýně neřídí a švagrovka ta je celý den v práci, takže ta by mě neodvezla..ale co s Maťulou..měli jsme vymyšlený plán v noci, nebo když by byl manžel doma, ale jinak sme fakt nevěděli co a jak..nakonec to dopadlo "ideálně" rodila jsem v neděli, manža sic doma nebyl, ale nechal mi tchýni i švagrovou přivézt, takže švagrovka odvezla do porodky a Maťulka byl u nás doma s babi...
Blizenka 72193
10.4.2011 10:12:56
Hm, ta asi jo, ale treba 2 tydny a bude lip...Kdyz Ti nevolnosti zacaly brzy, treba i brzy skonci...nebo aspon polevi...
Ja uz to chci ted v nejblizsich dvou tydnech vsechno nachystat, dokoupit, vyprat.. i takovy ty veci v lekarne pro sebe i mimco koupit, at pak uz proste jen muzu cekat, az to prijde :-)

Stejne je to divnej pocit, clovek ma rozdelanou spoustu veci, zvlast ted s Evou je to jiny nez poprve a je desne divny, kdyz vis, ze pak z minuty na minutu se budes muset sbalit a odjet na 5 dnu pryc.. At je noc nebo den, at delas co delas... Ach jo ~d~
Blizenka 72193
10.4.2011 8:47:11
Kolikatej tyden, Maargitt? Uz to nemuze trvat dlouho a bude to lepsi!!! ~;)
Blizenka 72193
9.4.2011 21:21:06
Artep, dobre, ze je to uz v poradku.. Pady jsou hnusna vec...

Mam vyklizeny 4 policky ve skrini..hura.... stalo to hodne sil ~:-D
Blizenka 72193
9.4.2011 21:19:08
Maargitt, Eva ma v sobe ve svym veku uz vic nez dve lahvicky Nurofenu ~:(
Ji kazdej zub roste strasne dlouho..vzdycky treba tyden proplace a probdi noc, pak je zas tyden pokoj a tak furt dokola atrva to nekolik mesicu.. takze Nurofen davam jen kdyz je nejhur..coz je nekdy 3x tydne, pak treba mesic nic...
Zkousim i homeopatika na zuby, ale jestli pomahaji s jistotou rict nemuzu.. treba by to bez nich bylo jeste horsi, nevim...

Snad bude Nela se zubama vic v pohode, Eva to teda zvladala hodne zle.. Tak jeste ty 4 stolicky a ma vsechny..
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 23535  [Dalších 23185 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.