Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| P/L | 81708 |
|
|
11.4.2011 19:51:12
jsem te nechtela nastvat, jen jsem mela dojem, ze stejne moc k zubari nechces, coz se ani nedivim v kombinaci s tim, ze nevim, jak to L bude bavit... ja ho otestuju a pak neco domluvime!!!!!!jdeme koupat
|
| P/L | 81708 |
|
|
11.4.2011 19:38:35
Dodd,
tak 15.kveten nebo 5.cerven:))), oboje to jsou nedele ![]() tak L dneska ujel asi 3km, az prijdou dane, objednavame First Bike:), tak jsem zvedava |
| P/L | 81708 |
|
|
11.4.2011 17:45:12
cauky,
Maargit, tak k nam nakonec prijede holka, se kterou se "potkavame" od vanoc, porad byli nemocni a tak, mela dorazit v patek, ovsem ulomil se ji zub a tak jde k Dr.... jsem mela pocit, ze se ti do Rep moc nechce, tak se nezlooob. Clovickov pojedu vyzkouset v patek, MM je dva dny totalne fuc, tak at mame nejaky program. ![]() |
| Mikk & 2 píďata | 69867 |
|
|
11.4.2011 16:56:27
Dod užijte si cvičení
![]() Maargit právě že necvičila, Maťula byl sic trošku pozadu, ale nakonec jak se začal obracet ze zad na bříško hezky se srovnal, takže sme cvičit nemuseli |
| Dodulka | 72151 |
|
|
11.4.2011 15:28:53
cooo, to už 3měsíční??!!! no to tedy letí....
tak budu držet palce. už to v práci balím a hurá na cvičeníčko s Jakoubkem... mějte se krásně! |
|
|
11.4.2011 15:17:50
Tk to já si miminko ještě užívám, Emmí zatím nedosáhla ani výšky ani váhy co měl Maty v šesti týdnech
, stále nosí 56, kaťata má i jedny 50, ale už roste dnes má bodýno 62, sic ohrnutý rukávy, ale už se to dá![]() ![]() ![]() Je vidět, že jí to jde, ale asi jí to nebaví nebo co, před chvilkou zase čumákovala a pak to zalomila.. no uvídím co zítra dr. na tříměsíční |
| Dodulka | 72151 |
|
|
11.4.2011 14:09:17
to jo, to je takové to klasické sledování... ž jsem se trošku bála.
No, oni nám všichni ( doktoři atd..) říkali, že to je jen nějaký reflex nebo co a že to přestane dělat a pak zae začne, no nepřestal.. ale on byl miminko stejně jen asi týden, pak najednou vyrostl a bylo po miminku ![]() |
|
|
11.4.2011 13:09:17
Dodul, to byl šikulka..
Na neuro protože je malá o 7 týdnů dřív narozená, tak se bude hlídat její psychomotorický vývoj atd. prý je to běžný postup, obj. nás už na neonatologii |
| Dodulka | 72151 |
|
|
11.4.2011 13:04:27
Ahoj Mikk, tak my máme malouškolku v obci, kde je nedostatek dětí, tak tam je to v poho... od září na těch 5 dnů v měsíci a od ledna na pořád
![]() ![]() S koníkama nepomůžu, Kuba to uměl už v porodnici, tak jsme nikdy netrénovali ![]() ![]() ale určo to zmáknete!!! ![]() a proč jdete na neuro? |
|
|
11.4.2011 12:29:50
Hojííík,
Dod ráda tě "vidím" a super, že Kubíka vzali do školky![]() Nevíte jak donutit mimčo aby zvedalo na bříšku hlavičku..Emmí je potvrůka líná, hlavičku drží krásně, ale pást koníky né a né , jak jí dám na bříško hodí hlavu na stranu a leží jak kámen občas jí donutím na balonu, ale jen občas páč jinak řve jak tur, lenoch jeden maláJinak mi přijde šikovná, usmívá se krásně reaguje, povídá si s náma , bouchá pěstičkou do hraček, ale jinak ...sic půjdem na neurologii, ale tak třeba někdo znáte nějaký fígl![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.