| Dodulka | 72151 |
|
|
21.10.2011 11:09:33
Artepko, to je mi líto, ale svět se neboří viď? alespoň zatím snad ne :)
Nevím, co je to KET, ale budu ti držet pěsti. já to měla včera dostat a zatím nic, ale u mě je to 100% tím, že jsem nebrala ty prášky, tak se mi to zase celé rozhodí... Maargittko, ty jo, už jen 3 týdny... to letí ![]() a máte už domluvené to jméno? |
| P/L | 81708 |
|
|
21.10.2011 8:02:06
tak jsem laborovala, kdy na to, aby nebyla falesna pozitivita od injekce s HCG, co jsem si pichla pred 2 tydny, haha, vcera vecer (9.den) MS jak vysita... no jo, tak za mesic KET. Stejne jsme se doma shodli, ze si to dalsi mimino nejak neumime predstavit:)
|
| Dodulka | 72151 |
|
|
20.10.2011 9:50:44
Peti, nemysli, vím, že to zmákneš, díky práci... a stejně se těším na zprávu po testování!
a jak je v práci? já jsem zaběhnutá v tí nové ( od února) musím říct, že mě to baví, peníze slušný - na to, že mám jen gympl :) i když jít někam jinak , žeknu si o víc peněz... ale co, mám to kousek, kolektiv fajn, tak tu asi nějakou chvilku vydřím :) HOLKY, kdo nakupujete přes net v Německu nebo Anglii nebo USA, na jaké stránky chodíte? já našla : http://www.gap.com/browse/subDivision.do?cid=6345 |
| P/L | 81708 |
|
|
20.10.2011 9:15:58
ahoj ahoj rychle z prace,
bojim bojim bojim, drz palce, dneska koupim, vidim to na sobotu, 11. den, to by melo mit vypovidaci schopnost priznaky zadny, no taky je brzo, snazim se na to vse myslet minimalne, utesuju se mrazackama, holt prirodu neprecurame jdu makat! |
| Dodulka | 72151 |
|
|
20.10.2011 8:32:54
Ahoj Artepko, Margit a všichni!!!
Artep, myslím na tebe!!! ![]() ![]() já tenhle měsíc neměla prášky, tak jsem se tak zasnila... ale už cítím, že se mrcha blíží ale nejsem z toho smutná, já zatím 2.nechci... ještě bychom to asi finančně nezvládli. pořád toho na mě je celkem dost![]() tak dej vědět, nakukuji a nakukuji. Margitko a co ty? Už se blíží den D? Blíženko, jak zvládáš druhou princeznu a hlavně obě dohromady... :) |
| P/L | 81708 |
|
|
19.10.2011 19:20:28
je brzo, a bojim bojim, takze jsem ho radsi jeste nekoupila, aby mne to nelakalo:))
prace fajn, je to kousek, jsem mezi lidma - sami chlapi, takze neresi kravoviny, sef vypada v klidu, peniz slusnej, co chtit vic, ...., bordel je tam vetsi nez kdyz jsem odchazela, IT system italskej = neuveritelne kravskej, ale neresim to a nezmenim, priority jsou jinde:))) ![]() |
| P/L | 81708 |
|
|
11.10.2011 19:20:59
no ja pochopila, ze se ceka s tema 7, ze jedno z nich je v pohode a zbytek je pomalejsi, tak se ceka, ze nema cenu mrazit za kazdou cenu, aby to pak pri rozmrazeni chciplo...
stimulace totalne v pohode, injekce mi pichala tchyne 9dni, do toho dve kontroly v CAR, Ovitrelle - na dozrani - jsem si pichla sama, OPU v pohode, ten den jsem krvacela a bolely mne svaly, jako kdybych tak 4hodiny delala sklapovacky, vyspala jsem se z toho nabrala jsem tak kilo, coz je nic, ted mam Utrous 2x denne, to je vsechno |
| P/L | 81708 |
|
|
11.10.2011 18:18:17
mrazit se snad teprve bude, viz. text:)
|
| P/L | 81708 |
|
|
11.10.2011 17:46:21
oplodnenech 9
u mne dve jedno dobry kvality a 6 jakz - takz, takze cekaj do zitra - pozitra, co a jak pomrazit ET sranda, super pokec v odpocivarne, jedna holka byla na 6. KETu z IVF, ma polycysticky ovaria, takze jede na kvantitu, ne na kvalitu vajec... mazec MM je zlatej clovek, ale reakce za posledni dva tydny, fakt narez, dneska rano volam na recepci, kdy je ET, oni, ze dnes, at dovalim penize a castka byla bez KETu, tak ja tady dopo proslzela, ze tolik vajec a nic zmrazenyho, tak mi sdelil, ze kdyz brecim, kurvim si zivot a on si ho dalsim pokusem kurvit nebude... to, ze mrazit se bude pozdeji, mi samozrejme rekli az na miste o IVF nesmim mluvit, o tom, jak mi je nesmim mluvit, po OPU hodnotit odebranej pocet - nesmim o tom mluvit, proste toto tema je tabu, pokud je neco, co je pro nej prekazka, nastava velky problem, tak jsem se ho dneska ptala, jestli je z ty stimulace tak "po....." nebo je mu to jedno, tak mi odpovedel, ze ani nevi takze neresit, neprepinat, ted uz je to stejne jedno a hlavne drzet hubu, kdyby byl casem jeste nejakej pokus... na ET mohl jit koukat na monitor, lec Dr. mu sdelil, ze si na to musi vzit slusivy oblecek, tak vzal radsi kramle... |
| Habi[Simi 2/00&Tomi 8/08] | 67615 |
|
|
10.10.2011 14:30:52
ahojte holky .... tak co plánujete dětičkám pod stromeček???? ... nějaké tipy a nápady??? ... já tápu a netuším, možná nějaký velký bagr nebo jeřáb ... dál ani tucha :-/
Artep, držím palíky, ať je ta ségra co nejdřív ![]() Dod, bych neřekla, že se tak hodinky prodavajíí ![]() U nás dobrý, malý bojkotuje školku ... ale teď je nemocný, tak uvidíme, jak na tom budeme pak ... jinak ještě nemáme za sebou ani 3letou kontrolu ![]() ... nějak nás to minulo, tak snad tento týden ![]() ![]() Tak zase mizím ahoj |
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.