| P/L | 81708 |
|
|
9.10.2011 17:14:47
CUSIK Dodd i ostatni:))
s tema kozama to byla nahoda, oko mi padlo na posledni prispevky a tys tam resila ten zverinec... hele, a mate jeste toho hada/teda vlastne hadici? tak mam za sebou OPU - 25foliku a 13vajec. musim zkonstatovat, ze do vcerejska mi to bylo nejak jedno, byly kontroly, "neco" tam rostlo, pribyvalo to,...., narkoza v klidu, neb jsem diky polypu vedela do ceho jdu, dali mi preventivne kapacku, takze jsem se hodila do klidu, ze vse ok, vecer mne bolel celej clovek, ale vyspala jsem se z toho, takze doposud musim rict, ze stimulace a OPU fakt v pohode... no a ted je to na prirode a nejak mi to nedela dobre, zitra mam volat... (jeste ze jdu pak do prace), jestli "neco" prezilo, no a ET nejpozdejs ve ctvrtek, uz jsem si poplakala, stlacila dve cokiny a jsem nervni jako prase ![]() v praci jsem si napred pripadala, jak se mi vsechno vykourilo, ale neb je tam blba situace, dela kazdej, kdo ma nohy i ruce, tak jsem hned dalsi den dostala novej pripad a tak nejak "to slo samo", tak jsem spokojena druhou pulku domu co bydlime koupil muj tata, tak jsem rada za sousedy, mm tam akorat odvazi nas bordel, kterej se nahazi pod terasu, dite stastny, otvira dvere, jezdi na kolecku, jsem si myslela, ze z toho vratniceni uz vyrost...:)) |
| Blizenka | 72193 |
|
|
8.10.2011 15:46:53
Nela docela hodna, ale to byla Eva taky..on se zacala projevovat az cca v pul roce.., do te doby spala, nervala a tak.. to az pak
![]() A Dianka je pekny jmeno.. To bys ji fakt musela pojmenovat nejak silene..., jinak budes mit kazdy jmeno s nekym spojeny.. |
| Dodulka | 72151 |
|
|
7.10.2011 17:26:35
Ahoj holky, tak já se tedy hlásím :) z práce sem budu jukat, ale doma se k PC nedostanu.
Artep, koukám, že máš přehled, takže kozy máme 2, mini holandské - Matýska a Terezku, pak ještě 5 hus ( tedy už jen 2, 3 jsou v mrazáku), ale kozy jsou domácí mazlíčci, ty jsou jen na hraní:) pak 2 psy, no super stav... provozujeme , tedy MM , e-shopy s hodinkama a celkem se daří, teĎ máme i nějaklé létající ryby nebo co, prý hit letošních Vánoc, tak jukněte: www.kepasa.cz , máme tam i odkazy na další shop. no a jinak pohoda, Kuba chodí do školky 5 dnů v měsíci a je spokojenej, v pondělí pojedou do divadla:) No a my se máme taky fajnově. Artep. gratuluji k znovuzařazení do pracovního procesu, penízky budou asi slušný a hodí se :) a Luky bude ve školce určitě v klídku... jdu naložit poslední kamion ( papírově) a hurá domů, už se nemůžu dočkat tak krásnej víkend![]() |
| Blizenka | 72193 |
|
|
4.10.2011 22:14:48
Maargitt, ale jo, nejak zvladame.. nela uz ma 3 a pul mesice a rostou ji prvni dva zuby
Ma 6 a pul kila, pretaci se uz ze zad na brisko a zatim je hodna..kez by ji to vydrzelo. Eva porad stejna, ma Nelcu rada, chova se k ni hezky, ale jinak dost problematicka porad.Tak se drz!!! Velke vahy se nedes.. Nela mela pri porodu o kilo vic nez Eva a porod byl lepsi nez s Evou a nebyla jsem ani moc sita, jen snad dva vnitrni stehy, pohoda A bylo fajn, ze kdyz byla takhle velka, nebyla křehoučká, hned proste jakoby vetsi dite ![]() |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
3.10.2011 18:40:17
jéééé,tady to taky žije
![]() Po mě sice scháňka nebyla -ale i tak jsem tu ![]() U nás jsme v jednom kole,takže pc jde teď hodně stranou,už ani na tom fb moc nejsem.Začal takovej ten pravej kolotoč-práce,školka,doma rychle něco udělat,uvařit,vyprat atd. a zase dokola.....ale za 14dní mám konečně dovču a to nás čeká něco podobnýho jako Maargitt-budem teda "jen" malovat,ale ještě před tím celou místnost škrábat a štukovat.No a navíc je to nejfrekventovanější místnost (obývák s kuchyní),tak jsem zvědavá,jak to za provozu zvládnem.Snad děti s něčím nelehnou a budou chodit do školky,jinak si to nedovedu představit. Jo,Maargitt,minulý týden jsme byli na ko v endokrinologický poradně,tak nás budou jen sledovat,výsledky krve jsou prý dobrý,tak jí zatím ničím dalším trápit nebude,protože roste pravidelně,i když mimo graf.Hold to jsou moje geny ![]() Kdyby prý přišla moc brzo puberta,tak by se jí to hormony pozastavilo,aby měla šanci vyrůst víc než já,jinak kontrola každý rok a dle růstu se uvidí jak dál.A co vy? |
| P/L | 81708 |
|
|
3.10.2011 14:27:20
ja dobry:),
dneska po tydnu L usnul po obidku, tak jsem procourala obec v letnim parnu, MM natira stit a instaluje svitici vanocni hadici:)))), byla jsem v CARu na kontrole a 10 foliku, OPU je v patek a zitra jdu prvne do prace:)))), takze se snazim (a docela to jde) nic neresit, protoze ono vsechno nejak dopadne, s praci jsem mela taky "bobky" a nakonec spadla z nebe super nabidka za 90%puvodniho platu, coz by mne v zivote nenapadlo, takze treba spadne z nebe i ta segra:)))), kdyz ne ted, tak treba casem... |
| P/L | 81708 |
|
|
2.10.2011 15:10:15
a ti, co FB nemaji, maji peska... no nic, taky by mne zajimalo, jak se kdo ma, Petka v praci, Habi taky, po Mikk ani vidu ani slechu, od Dodd narazim vzdycky na prispevky o tom, jak chce nasadit domaci kozy nebo dat Kubu do fotbalovy skolicky a to je vsechno... skoda.
Maargit, drzim palce na porod! |
| P/L | 81708 |
|
|
2.10.2011 15:10:11
a ti, co FB nemaji, maji peska... no nic, taky by mne zajimalo, jak se kdo ma, Petka v praci, Habi taky, po Mikk ani vidu ani slechu, od Dodd narazim vzdycky na prispevky o tom, jak chce nasadit domaci kozy nebo dat Kubu do fotbalovy skolicky a to je vsechno... skoda.
| P/L | 81708 |
|
|
2.10.2011 15:10:07
| P/L | 81708 |
|
|
13.9.2011 21:19:32
ty jo, leti to:)
ja nastupuju prvniho na polovicni uvazek - vetsina jde z domova, tesim seeeee, L jde od listopadu trenovat skolku a od ledna to vypada na uvazek 5-6hodin, doufam, ze to klapne drzim pesti s rekonstrukci! |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.