| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
18.11.2024 9:19:42
Poslední dobou požívám převážně rohlík, ale nevzpomínám, že by se mi to někdy stalo. Ani za komoušú ani po revoluci. Ale přiznám se tady, už je to promlčený. Jednou jsem "ukradla" toaletní papír, naštěstí jenom 4 role. Nakupovala jsem s kočárkem a papír jsem dala dolů a úplně na něj zapomněla.
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
18.11.2024 9:13:04
Myslela jsem tím Kaufland v Čestlicích, ale uznávám, že je vlastně daleko, a tak je to spíš "náš obchod" než obchod "u nás".
|
| Margaret | 1200 |
|
|
18.11.2024 8:54:53
S kontrolou tašky jsem se několikrát setkala v Penny v Praze. Chodím tam málokdy a když už, tak do jednoho konkrétního, které mám při cestě. Příjemný mi to nebylo, ale nechtěla jsem se dohadovat. A v jednom Lidlu jedna konkrétní pokladní chce nadzvednout kabelku, což sice chápu, ale nevím proč to chce jen ta jedna. Dále je v Lidlu jedna neuvěřitelně protivná pokladní, které se vyhýbám. Nesnášela jsem ji už když dělala v Globusu, ale tam to vyřešil ten skenovací systém. A ona si mě našla
Já mám obecně s pokladními soucit a jsem vždy maximálně vstřícná a spolupracující, ale téhle útočné osobě je lepší se vyhnout. |
| Beat | 107867 |
|
|
18.11.2024 8:31:18
Půlko koukam, že výraz “u nás” může mít různé významy! Ja mam tedy hranice obvodu “u nás” menší.
![]() |
| heroes | 81875 |
|
|
18.11.2024 8:27:40
Přesně tak. Taky jsem obecně vstřícná, slušná, spíš až "blbá" jak si nechám všechno líbit a každemu ustupuju. Ale prostě tady jsou ty ženský tak protivný až to není normální.
|
| sovice | 18997 |
|
|
18.11.2024 8:24:19
Rose,
jsem vstřícná, fakt, únavu chápu, ale kdybys viděla Penny v městečku X, poznala bys, co to znamená ježipokladní ![]() |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
18.11.2024 8:20:46
"Naše pokladní jsou ovšem příjemné. To je podle mého jádro pudla."
já bych se strašně nerada někoho dotkla, ale mám často pocit, že ne/příjemnost pokladních je dost často o vlastních dojmech málokdy narazím na někoho opravdu nepříjemného (a pak jsem teda většinou velmi zaskočena), ve většině případů to vnímám spíš jako únavu než nepříjemnost... a taky to bude asi tím, že chodím s tím nablblým úsměvem, dost možná působím jako mírný imbecil, tak jsou na mne lidé hodnější ![]() |
| holkamodroočka | 156337 |
|
18.11.2024 8:20:40
Do Kaufu chodím jen s mamkou. Ta má vždycky sbalené tašky v košíku ( takové ty látkové, co jdou složit). A ty stačí, když nechá ležet na dně prázdného vozíku. Ale musí s ním přijet až skoro před ten pás, aby do něj prodavačka viděla. Já chodím do Lidlu, a tam chtějí taky přijet s vozíkem až k nim, a ukázat, že je prázdný. Tam mi vadí, když mi dávají nákup do pruhu, který je dál ode mě. Chci si ho rovnou dávat do tašky, a zároveň sledovat pokladnu, což obojí nejde. Prý musí pruhy střídat. To nevím, zda to tak je.
|
| sovice | 18997 |
|
|
18.11.2024 8:16:04
Rose,
taky se na pokladní nezlobím, když mě obsluhuje nějaká načuřená, usmivam se na ní a někdy třeba nějaké, kterou si pamatuju, večer řeknu, že už toho musí mít plné kecky, a ty "moje" většinou reaguji, že ano, že už jsou v práci xx hodin. Ale teda v městečku u tety měli prostě sbírku ježibab, protivné byly všechny týmově už od rána. Myslím, že to bylo výběrem osob a asi atmosférou na pracovišti. |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
18.11.2024 8:13:28
U nás v Kauflandu nic nekontrolují. Určitě mi teda nekukají do tašky. Zvednutí po mě nechtějí, ale nedávám ji dolů, ale do té výklopné sedačky na batole.
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.