| Monika | 123907 |
|
18.11.2024 10:59:55
Chloé, nárok nemají, ale je to nakonec nejjednodušší řešení jim to zavazadlo ukázat, ne?
|
| LenkaVa | 28901 |
|
18.11.2024 10:58:33
Asi by jsi se divila.
Zažila jsem v létě .... holky s kočárem dole narvaným zbožím, 2 věco nahoře na boudičce a za ní máma s vozíkem. Ve vozíku zboží tak za 500,- Holka dělala, že čeká na mámu. Pak projela, dala věci z boudičky na pás a zaplatily. Samo, věci dole zůstaly bez povšimnutí. Byla jsem další u kasy, tak jsem to viděla z první. Měly to promyšlené :) |
| Chloé | 102783 |
|
18.11.2024 10:57:21
Moniko,
mne jednou pipal nejakej lepsi sampon v Carrefouru na Smichove, zahrabany v krosne. Zapomnela jsem z nej sundat takovy ten plastovy stitek s carovym kodem, mezitim ho samozrejme pouzivala (takze byl otevreny) a vezla si ho na vikend. Nalehla tam na me takova mlada drsna holka z ostrahy, ale strasne hnusne. Ja tam musela vybalovat tu krosnu... byla straslive neprijemna. Pak jsem napsala mail se stiznosti na chovani te pracovnice vedeni obchodu a omluvili se mi. |
| Chloé | 102783 |
|
18.11.2024 10:53:54
Moniko,
jo ja to chapu ale stejne ![]() Kontrola tasek, jako ze mi nekdo vleze az do kabelky ? Tak to se mi nestalo. To by na me museli zavolat policajty, to bych neukazala, z principu. Na to podle me nemaji narok. |
| Monika | 123907 |
|
18.11.2024 10:52:13
Teď jsem si vzpomněla, že vlastně kdysi hodně dávno, ještě snad během VŠ studia po mně vlastně chtěli ukázat obsah batohu v papírnictví v Kotvě, že prý jsem měla něco v košíku a kde to teď je - byla to pravda, v košíku jsem něco měla (už nevím co), ale nákup jsem si rozmyslela a tu věc vrátila do regálu. Bylo mi tehdy tak strašně hrozně, že jsem pak snad 3 roky nevkročila ani do Kotvy, natož do toho papírnictví.
|
| Monika | 123907 |
|
18.11.2024 10:48:44
Chloé, já myslím, že oni prostě mají paušální pokyn kontrolovat a nepochybuju, že u těch pokladen jsou kamery, které kontrolují, jestli se kontroluje
Takže nemůžou přemýšlet, jestli tenhle zákazník je víc podezřelý než jiný (což bych tipla, že úplně neodhadneš), nehledě na to, že pod těmi taškami může určitě něco zůstat i omylem, tak je asi pro obě strany lepší to kontrolovat. Kontrola obsahu tašek už teda je poněkud drsná a jak říkám, nezažila jsem to a měla jsem pocit, že to dělají fakt jen při podezření, ke kterému nejspíš dojdou buď osobním pozorováním chování v obchodě nebo ze záběrů kamer. Ale možná, že někde to nařízeno taky mají nebo je nějaká prodavačka osobně tak aktivní, případně jí to nějak uspokojuje (jako že má tu "moc"), ale to mi přijde fakt málo pravděpodobné ... |
| Chloé | 102783 |
|
18.11.2024 10:39:52
Mne hlavne prijde, ze kdo chce krast, tak krast bude a povede se mu to. Tahle kontrola kosiku a vyklepavani tasek mi prijde spis vtipna nez cokoli jinyho. Nekdo udela nakup za tri litry a bude schovavat naco pod taskou ?
|
| Monika | 123907 |
|
18.11.2024 10:23:28
U nás v Kauflandu chtějí vyprázdnit košík, mají to myslím nařízené, to chtít a říkají o to slušně. Já tedy už to dělám rovnou bez říkání (vezu tam kromě nákupních tašek někdy i batoh, třeba i bundu nebo balík, co jsem předtím někde vyzvedla ...). Do tašek se mi nedívají absolutně nikdy a nikde. V tom Kauflandu ještě taky vždycky prolistují časopisy, asi taky mají nařízeno kontrolovat, jestli tam není něco strčené ...
|
| Federika | 14090 |
|
|
18.11.2024 10:22:02
Nakupovat téměř nechodím, nakupuje Rohlík. Ale když něco rychle potřebuju, většinou jen vyběhnu s taškou, přímo do té tašky dám, co chci a u pokladny tašku vysypu, nikdy jsem nezažila že by ji někdo chtěl vidět. Zas to tam pak skládám.
A klidně projdu Albertem bez nákupu, hledám třeba něco určitýho, naposled kuličky marlenky, neměli, tak jsem vyšla s prázdnou, ale taky nikdo nic nechtěl. |
| Stará husa | 154854 |
|
18.11.2024 9:37:36
Do Kauflandu nechodím, mám to daleko, stejně jako Lidl, Albert, Penny. Mám blízko dvě Billy, tak chodím jen tam. Pokladní jsou tam vesměs velmi příjemné. Tašku mívám pověšenou na háčku od vozíku a kontrolovat ji nechtějí. Klidně bych jim ji ukázala, není to nic proti ničemu. Chápu, že když jim to vede i nařídí, musejí to dělat, lidí prostě kradou. Jak už jsem psala v jiném tématu, stalo se mi jen jednou před téměř 30 lety, že mě požádali, abych ukázala tašku, velmi slušně.
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.