| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dění kolem nás

Novinky a zajímavosti z každodenního života.
  (?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 185969  [Dalších 185739 >>]
Yuki 00,03,07 49504
25.9.2024 14:25:22
Okolíku, chceš tím říct, že kdybych Vrrtakovi nenapsala, že píše nesmysly, když psala nesmysly, tak by volila Fialu, který přijel v obleku a nepřivezl gumáky?
To nemyslíš vážně, že ne?

Je mi úplně jedno, koho volí, možná volí Fialu, možná Okamuru nebo Konečnou, ale vím, že nechci podporovat šíření nesmyslů.
Okolík 129526
25.9.2024 14:11:49
Jistěže je to marné, ropucho, když tu vrták už není ~d~
Okolík 129526
25.9.2024 14:10:48
Rose, jednak jsem tam vypsala konkrétně, o jaká slova se jedná a jednak jsem druhý odstavec uvedla slovem globálně, takže ne jen tento tvůj konkrétní příspěvek.
Jenomže, když někdo slyší a čte tady, že píše nesmysly, kraviny, je mu naznačováno, že je hlupák, co ničemu nerozumí (ne konkrétně tebou, rose, ty jsi to opravdu napsala ještě mírně) a doma má zaplaveno, ne sice bydlení, ale práci, školu,.... No tak to může mít ten důsledek, jakou stranu si ve volbách vybere.~d~
No a pro Yuki: právě proto, že přemýšlím kdo volí pro mě nevolitelné strany, napadá mě, zda právě voliči současných vládních stran nedělají volební kampaň spíše opozici. Bohužel, teď mi to tak připadá ~d~
Yuki 00,03,07 49504
25.9.2024 13:51:18
Čumčo, nemám potřebu zastávat se dospělých lidí, kteří jsou někde dobrovolně, proč taky? Nenadávám, říkám svůj názor.
Chodím sem napsat svůj názor, od toho je diskuse. Taky názor na názor někoho jiného.
Pořád je to tady diskusní fórum, nic víc od toho nečekám.
Ropucha + 2 120300
25.9.2024 11:55:15
Rose, za mě jsi to napsala věcně a dala sis práci s logickým vysvětlením bez emocí navzdory riziku, že to opět bude marné.

kokoska 73887
25.9.2024 11:44:03
Rose , za mě to v tomto konkrétním případě- video- vypovídá o tom jak je vnímán těmi zatopenými, nevím jak to vidíš ty ale já z toho mám pocit že z něho nečerpají ani psychickou podporu a není tam vítaný, hlavně tou paní se dveřmi v ruce. A na to podle mě vrták upozorňovala, že lidé tam tu pomoc vnímají jinak, než vy v Praze .Četla jsem po té diskusi tady pár diskusí na stránkách Opavy a té kritiky tam zaznělo fakt dost, navíc primátor Opavy ve volbách uspěl velmi dobře a to kritizoval veřejně že volby by neměly teď být a žádal o jejich odložení.
Čumča. 160024
25.9.2024 11:42:58
nejsi povýšenecká, ale nějak vám uteklo, že odepisujete člověku, který to má kolem dokola zalité bahnem...jestli si někdy vrrtak zasloužila smírnější tolerantnější přístup, tak právě kolem těch povodní
Čumča. 160024
25.9.2024 11:39:15
Yuki, kdy jsi se naposledy někoho zastala, promiň, ale chodíš sem jen nadávat, což je škoda, protože jsi velmi chytrá, dáváš sem spoustu informací, které člověk potřebuje, aby si udělal názor, ale v poslední době to tu chodíš jen "pofackovat"~7~, přelít nějakou osobní frustraci (oprávněnou nejspíš) a poslat ji dál~7~
Yuki 00,03,07 49504
25.9.2024 11:34:58
Okolíku, zastávat se jiných je fajn, ale je taky fajn o tom přemýšlet
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
25.9.2024 11:01:07
kokosko, video jsem viděla a nevidím ho jako o čemkoliv vypovídající ~d~
debata byla o tom, že přijel v obleku (v čem měl prosím pěkně přijet?) a že ani nepřivezl kýble a lopaty ~d~ promiň, ale to je prostě absurdní...
když byl v Aberfanu obrovský sesuv půdy, přijela tam i královna Alžběta - samosebou v reprezentativním kostýmku... vyjádřila soustrast, podporu, promluvila s lidmi, vrátila se domů a z domova se spolupodílela na organizaci pomoci... máš pocit, že měla přijet v pracovním, s lopatou v kufru? a že by byla užitečná při odklízení trosek víc než svou prací z paláce?
a ano, v tomhle možná máš pravdu, když tohle někdo nedokáže pochopit (ani po několikerém vysvětlení) a trvá si na tom, že fiala měl přivézt lopaty, myslím si o něm, že příliš rozumu nepobral - jsem pak tedy zřejmě povýšenecká ~d~
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 185969  [Dalších 185739 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.