| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dění kolem nás

Novinky a zajímavosti z každodenního života.
  (?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 185969  [Dalších 185639 >>]
Čumča. 160024
19.9.2024 11:04:51
"sexy mozek je naprosto jasný - to je prostě výmluva, když je ti žinantní přiznat, že tě rajcuje jeho moc a prachy ~t~"

takhle jednoduché to není, Rose (dovolím si tvrdit já, která si vzala svého šéfa, přičemž mámin bývalý šéf je můj otec)
Ropucha + 2 120300
19.9.2024 10:32:45
"na argumenty o vlade a organizace neslysi, protoze nechce, a to ani mimo povodnovou situaci"

To máš asi pravdu.
Mě to jednak fascinuje a jednak děsí, jak lze roztleskat iracionální nenávist.
Z toho už bylo v historii tolik malérů... a pokračuje to pořád stejně ~:(
kosatka2 89902
19.9.2024 9:52:14
A potvrzuju, že v domech bylo mokro minimálně ještě týden poté, co opadla voda, myslím, že domy schly min. dalších 14 dní a ještě bylo mnohde potřeba omlátit omítku až na cihlu, aby se tam nedělaly plísně (nejsem na to odbornice, takhle se to dělalo v roce 2002). Bahno v zahradě si nepamatuju, že by někdo řešil, naplavený bordel se samozřejmě odvážel nevímkam, ale samozřejmě všechno dostalo strašně nafrak.
kosatka2 89902
19.9.2024 9:42:26
Taky jsem pomáhala, na povodních 2002, zhruba týden, nejprve s vynášením, potom střídavě s dezinfikováním a střídavě s kangem (bourací kladivo, já vážila tehdy 42 kg ~t~) přespávalo se v tělocvičně a na místo se jezdilo vyhrazeným autobusem. Sprcha byla zřízená polní uprostřed náměstí - starali se o ni vojáci, stejně jako o vaření - tam jsem jedla nejlepší guláš v životě.
Dělali jsme převážně domy u nepojištěných starých lidí, jeden děda třeba odmítl opustit dům a tak přečkal vodu na spoledních příčkách žebříku těsně pod stropem ~e~ Nevybavuji si ale, že by se u mnoha domů vůbec mihnul někdo z majitelů nebo jejich příbuzných, rozhodně tam většinou nebyl nikdo, kdo se nějak vztahoval k majetku, zasahoval do vyklízení a sundavání omítky... Tehdy jsem dělala pod Adrou ve spolupráci s vojáky a musím říct, že to bylo perfektně zorganizované.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
19.9.2024 9:33:26
tak sexy mozek je naprosto jasný - to je prostě výmluva, když je ti žinantní přiznat, že tě rajcuje jeho moc a prachy ~t~
Muumi 41406
19.9.2024 9:28:56
Dobře, tak doopravdy netoužím:). Ale uznej, že by to byl zážitek. (A napadají mě teda horší varianty, co už by splňovaly tu definici perverze - třeba takový sexy mozek, uaaa.)
19.9.2024 9:22:47
"já osobně toužím vidět Fialu v maskáčích a kanadách"

právě jsem naplno pochopila význam slova perverzita ~8~ ~t~
Rodinová 140078
19.9.2024 9:16:40
Taky si myslim, ze se tu do vrtaka obouvate uplne zbytecne, jednak je ve vypjaty situaci a jednak na argumenty o vlade a organizace neslysi, protoze nechce, a to ani mimo povodnovou situaci.

Hodne stesti, vrtaku, drzte se tam vsichni.
Muumi 41406
19.9.2024 9:13:21
Já to naprosto chápu, sama jsem si vyzkoušela, že ve vypjatých situacích mozek funguje naprosto nepochopitelným způsobem. Nechci se do nikoho obouvat, do vrrtaka nejméně. Nicméně dobrovolníci jsou od slova dobrá vůle, tak aby jim náhodou nedošla a neudělali to, co kolega Brukner:).
A já osobně toužím vidět Fialu v maskáčích a kanadách:) (zlato na krku může vynechat)
19.9.2024 8:55:41
muumi, jasně... člověk ale musí brát, že ti, kterých se to pak týká osobně, jsou v tu chvíli jaksi duševně úplně mimo a i nesmyslné věci jim najednou připadají normální...
vím, jak vzpomínali kluci, co byli jako vojáci v roce 97 na moravě a jejich historky s místními byly neskutečné... třeba jak celý den pomáhali vyklízet nějaký barák, uklízet na zahradě, vynášeli mrtvá zvířata naplavená odkudsi, prostě hrůza, zmar, a přišel majitel a křičel na ně, že ta vrata od stodoly nemohou nechávat takhle otevřená, když tam nejsou u toho, že mu někdo vykrade nářadí a je zvědav, jak mu to armáda proplatí... nebo že jim někdo v poledne donesl polévku a když ji snědli, chtěl po nich peníze... nebo naopak jim lidé chtěli za každou cenu platit, dávali jim řetízky, prstýnky (nikdo si nic nevzal, pochopitelně)... vesměs teda všichni celkově měli samosebou pocit, že ti poškození byli úžasní, že i díky nim měli konečně pocit smysluplné existence a hodně těch kluků to (podle mne) mělo jako velký mezník v životě...
takže za sebe doufám, že třeba i vrrtak dodatečně pobere, že fiala v lakýrkách byl vlastně v pořádku, že armáda nečekala na schválení, ale na pokyn, že má smysl aby nastoupili, že vláda rozhodně nenechala ty postižené lidi a místa napospas... a že dodatečně se zhodnotí především to, jestli to, co těm lidem někdo přislíbil, taky splnil...
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 185969  [Dalších 185639 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.