| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
18.11.2024 12:07:20
chloe, já reagovala na ten tvůj pocit... nerozporuju právo volat pčr pro nahlédnutí do kabelky
![]() jak říkám, já vlastně vůbec nevím, jak bych se cítila, nikdy po mně nikdo nechtěl otevírat kabelku, než při vstupu na koncert (kdy mi zabavili voňavku ve spreji - moje chyba, že jsem ji nevyndala z kabelky), nikdy mi nikdo neprohlížel tašku, nikdy mě detailně nekontrolovali na letišti, málokdy mě kontroluje revizor... ![]() a když už na mne nějaká ta kontrola vyjde, beru to jako práci toho člověka, naprosto ne jako osobní útok... (pamatuju si třeba jak za covidu vykládal švagr jak dal sežrat policajtům, když ho zastavili na hranicích okresu, vyřvával o buzeraci a bezpráví... já prostě jen vytáhla připravený papír, poděkovala, popřála klidnou službu a jela dál ) |
| LenkaVa | 28901 |
|
18.11.2024 12:02:41
Vlad, prosím, jen dotaz.
Přestěhovali jsme se do p*dele, kde nic není, jen 4,5km vzdálený drahý vietnamec, koukala jsem na Rohlík a prý sem vozí. Ale nikdy jsem to nedělala. Je potřeba se tedy nějak zaregistrovat, objednat a oni to přivezou a mohu zaplatit přímo řidiči kartou? Díky za osvětlení. |
| Chloé | 102783 |
|
18.11.2024 11:57:14
Rose,
to ale srovnavas nesrovnatelne. Na letisti delaji, na co maji pravo. Nejakej nasranej nudici se hlidac v samosce mi zkratka do kabelky nepoleze. Nebo bude volat policii. |
| vlad. | 38059 |
|
|
18.11.2024 11:54:43
Taky už téměř jen rohlíkujeme
ušetřím čas i peníze, protože nekoupím něco co vlastně nepotřebuju, jen protože to vidím, děti si tam průběžně dají, co je potřeba, a nikdo neprudí během nákupu, přijede milý kurýr ![]() |
| Len | 108740 |
|
|
18.11.2024 11:39:05
Tady se nekdo soudil s Tescem, protoze oni si vymysleli namatkovou kontrolu a umele rozpipavali bezpecnostni zarizeni u dveri, kontrolovali pak uctenky a tasky. Na coz teda nemaji pravo, muzou zavolat policii, ale nemuzou te ani zadrzet, ta policie by si te pak musela najit, kdybys proste odesla. No a nekdo se citil tak dotceny, ze se to dostalo k soudu, ktery rozhodl, ze je to poskozovani dobreho jmena a delat se to nesmi. Takze uz neprohlizeji namatkove nic, maximalne obcas, kdyz si scanner rekne pri samosccanovacim nakupu, zkontroluji tri az pet polozek pred placenim u tech samoscanovacich pokladen.
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
18.11.2024 11:16:59
"nechci, aby se ke mne nekdo choval jak ke zlodejce, nidky jsem nic neukradla"
tak na letišti taky některé pasažéry kontrolují důkladněji než jiné a nedá se to brát tak, že se k nim chovají jako k pašerákům ![]() já letěla dvakrát se sestrou - údajně jsme si dost podobné, přesto ji kontrolovali cestou tam i zpět a mne ani jednou... ji prý kontrolují snad pokaždé, když někam letí, mne nekontrolovali nikdy já chápu, že ji to obtěžuje, přesto se necítí být nijak dotčena |
| LenkaVa | 28901 |
|
18.11.2024 11:09:15
A nebo se kod vrátil do oběhu.
Manželoj takhle pípaly v Makru kraťasy, který už měl druhým rokem. Bylo nám vysvětleno, že kody se po určité době mohou vrátit zpět. |
| Monika | 123907 |
|
18.11.2024 11:07:54
Chloé, tak to je právě to, co mě by se nechtělo, dělat divadlo a čekat na policajty, i když samozřejmě mi není jedno, jak se ke mě kdo chová. Mně stačí, když musím občas řešit kraviny kvůli "principu" v práci, ve svých věcech jsem spíš pragmatik
![]() |
| Monika | 123907 |
|
18.11.2024 11:04:50
Chloé, já jsem asi před rokem několik měsíců pípala skoro pořád už vždycky, když jsem lezla do obchodu. Vůbec jsem to nechápala a většinou to nikdo neřešil ani při vstupu ani při východu. Až v novém Sportisimu na Zličíně mě takový mladík z ostrahy při vstupu přesvědčil, že mám určitě v batohu něco se zapomenutým čipem nebo štítkem a ať vyndám věci z batohu a že to najdeme. Nenutil mě a podával to vlastně jako výpomoce pro mě, ale stejně se mi nechtělo lovit z batohu všechny ty igelitové sáčky a podobné "poklady", co tam tak mívám
Ale přemluvil mě, a zjistili jsme, že pípá malinký papírový kalendář, který mi v obchodě při koupi asi neodkódovali nebo co (jsou tam takové samolepky, myslím, že se nesundávají, ale projedou scanerem?) ... |
| Chloé | 102783 |
|
18.11.2024 11:04:20
Moniko,
tak to je spousta veci jednodussich, kdyz je ti jedno, jak se k tobe kdo chova. Je nechci, aby se ke mne nekdo choval jak ke zlodejce, nidky jsem nic neukradla. Takze si radsi pockam na policajty. ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.